/Constanta/Sala de fitness

Delfinariu Constanta

Bulevardul Mamaia 255, Constanța 900552, România

Delfinariu Constanta
Sala de fitness
4.6
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J4V+56 Constanța, România
+40 241 481 243
delfinariu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–19
Duminică: 10–19
Scrie o recenzie
Teodor Teosic
Teodor Teosic2 ani în urmă
2021 august=>
A) 3stele pt : accesul total dezorganizat (cu 10 stâlpi și 20m de sfoara, se creează 2 rânduri organizate elegant), biletele se sunt verificate de 2ori....de aceleași persoane... Sonorizare la interior e la nivelul anilor 1988. Prezentatorii sunt si instructorii delfinilor, de multe ori discursul lor e usor dictatorial sau, la cealaltă extrema, confuz ("orice ziceți, e FOARTE BINE" ) ;
B) 5stele pt SHOW! Copiii sunt încântați, cei din primele 2-3 rânduri, sunt stropiți de apa dislocata din bazin de mișcările delfinilor ;
C) A+B = 8 pct : 2 = 4puncte finale.
D) recomand biletele luate online (evitați imbulzeala) și parcarea gratuita aflata cu 750m înainte/dupa Delfinariu(depinde din ce zona veniți), evitați parcarea destinata celor care au luat bilete on line ;).
Roxana David
Roxana David2 ani în urmă
A fost a doua oara in 32 de ani cand am vazut un astfel de spectacol, a fost minunat, copiii au ramas impresionati! Biletele le-am achizitionat online pentru a evita o eventuala aglomeratie.Microrezervatia pare a fi neingrijita, poate daca s-ar acorda o mai mare atentie totul ar fi perfect.Felicitari instructorilor pentru dedicarea de care au dat dovada, sunt sigura ca isi dedica o mare parte din timp pentru antrenarea fetelor Ni Ni si Chen Chen.
Mihaela TUTU
Mihaela TUTU2 ani în urmă
English:
I was speechless. I loved every minute spent there, it was awesome to see all those animals in a natural habitat.
And the Dolphinarium made me cry. I was really impressed to see such a communication between people and dolphins.
Really, really lovely!!!
A "Must go"!!!

Romanian:
Am fost fără cuvinte. Mi-a plăcut fiecare minut petrecut acolo, a fost grozav să vad toate acele animale într-un habitat natural.
Delfinariul m-a făcut să plâng. Am fost cu adevărat impresionată să văd așa o comunicare între oameni și delfini. Minunat! De vizitat obligatoriu!
Irina Verescu
Irina Verescu2 ani în urmă
Ofer 5 stele din respect pentru delfini, care din ce am inteles la spectacolul de azi, unul din ei este bolnav! În timpul spectacolului unul din delfini a refuzat câteva comenzi și stătea retras în stânga bazinului! Totuși recomand celor mici sa viziteze Delfinariul și sa asculte prezentarea lor! Sala este destul de încăpătoare!
Busila Ionut-Alexandru
Busila Ionut-Alexandru2 ani în urmă
Este genul ăla de locație în care este ok să fie vizitat doar o dată... Nu e extraordinară priveliștea dar, cel mai dezamăgitor este doar o singură prezentare a delfinilor asta la ora 12.
Emanuel Stiuler
Emanuel Stiuler2 ani în urmă
Foarte interesantă experiența, ne-a plăcut atât rezervația naturală, cât și delfinariul. Condițiile în care animalele sunt ținute sunt bune, ar fi minunat să fie și mai bune, cu și mai mult spațiu, să nu mai fie doar micro-rezervatie, ci una în toată regula!
Iubisor Cojocaru
Iubisor Cojocaru2 ani în urmă
Super activitate pentru o zi în Constanța cu 2 copii. Recomand. Reprezentația este de maxim 20min.-potrivit pentru răbdarea copiilor și prețul fff mic. Am plătit 29 lei 2 adulți și 2 copii sub 7 ani.
Cosmin Iordache
Cosmin Iordache2 ani în urmă
Este frumos, destul de îngrijit. Copiilor le este drag să vină și apoi să vadă și reprezentația delfinilor.
Locații recomandate