/Constanta/Sala de fitness

Dina Jumps

Strada Dreptății 24, Constanța 900178, România

Dina Jumps
Sala de fitness
4.7
150 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JH9+GX Constanța, România
+40 728 662 225
dinajumps.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 8–10
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana Iordache
Oana Iordache2 ani în urmă
Dina Jumps = profesionalism + motivare + rezultate vizibile. O echipa minunata si cele mai bune programe de slabit 😍👍. Daca sustineam ca sportul nu este pentru mine, Dina, un antrenor de exceptie, a reusit sa ma motiveze si sa imi arate ca sportul este pentru toti, schimbandu-mi stilul de viata si aparand astfel si rezultatele dorite. Nu ne oprim Dina. Continuam 😁. Fetelor care vor citi acest review, le transmit ca nu vor regreta daca vin la Dina Jumps Constanta unde chiar exista rezultate in transformarea corporala dar si psihica👍
Sueda Giumacai
Sueda Giumacai2 ani în urmă
Recomand cu drag sala, personalul este prietenos și clima este perfecta. Eu o consider un centru de sănătate. Prin intermediul programului Dinei "Eu pot, eu reusesc" am reușit să-mi accelerez metabolismul, implicit sa scad în greutate și sa am o condiție fizica mult mai bună!
Nico Niko
Nico Niko2 ani în urmă
Servicii de calitate, antrenori de înaltă ținută profesională, implicați si devotați. Per total, o experiență fantastică, antrenamente adecvate nevoilor fiecaruia, rezultate care se vad din prima săptămână. Cea mai bună alegere din avest an a fost sa vin la Dina Jumps!
Anca elena
Anca elena2 ani în urmă
Am participat in cadrul programului Eu pot, eu reusesc doar pentru o luna din pacate, intrucat plec din tara si nu am putut sa continui, insa experienta mea a fost una extraordinara. Dina este un antrenor si un om minunat, prin energia ei pozitiva, propriul exemplu si calitatile de necontestat pe care le are ca si antrenor, am slabit 6 kg intr-o luna, mi-am schimbat stilul de a manca, si pentru asta nu pot decat sa ma declar mai mult decat multumita! Cu ambitie si determinare poti sa reusesti orice iti propui, iar cu un antrenor ca DINA cu siguranta ai cel mai bun start catre o schimbare in ceea ce priveste aspectul fizic si sanatatea! Recomand cu mult drag!
Raluca Lipan
Raluca Lipan2 ani în urmă
Sunt foarte bucuroasa ca te-am cunoscut, si nu doar din punct de vedere al minunatei tale meserii care schimba viata atator persoane, ci si pentru modul de a ne face sa gandim si sa relationam cu lucrurile/persoanele/oboceiurile pe care nu stiam sa le acceptam, sa le abordam.
Te recomand cu mult drag si cu toata increderea!
Alina Georgiana Giurca
Alina Georgiana Giurca2 ani în urmă
Recomand cu drag! Cu ajutorul programului ‘Eu pot, eu reusesc ‘ am reusit sa pierd kilogramele in exces si ulterior sa imi pastrez greutatea pe termen lung. Mentinerea a fost posibila datorita ambitiei mele, dar si datorita faptului ca Dina m-a indrumat cu mult profesionalism si a stiut exact cum sa ma readuca pe linia corecta de fiecare data.Planul alimentar este facut in functie de preferintele si necesitatile fiecaruia. Antrenamentele sunt variate si cuprind toate grupele de muschi pe parcursul unei saptamani. Personalul este amabil, iar Dina nu este doar un antrenor care iti lucreaza doar fizicul, dar stie sa iti spuna fix cuvintele de care ai nevoie pentru a nu renunta.
Alina Gherta
Alina Gherta2 ani în urmă
Recomand cu încredere Dina Jumps! Clase variate, orar flexibil, atmosferă plăcută, antrenori dedicați care știu să te motiveze și să te îndrume să îți atingi obiectivele. Best Team!!! Antrenamentele Dinei sunt variate și eficiente. Mulțumesc, Dina pt TOT! ❤️
Cristina Mihaesei
Cristina Mihaesei2 ani în urmă
Recomand cu drag ! Încă din prima lună am reușit prin programul "Eu pot, eu reusesc" sa scap de 7 kg. Am de parcurs un drum lung, însă știu ca Dina mă va ajuta ca povestea mea sa aibă un final fericit ! Îți mulțumesc!
Locații recomandate