/Constanta/Sala de fitness

Complex Bulevard

Bulevardul Mamaia 294, Constanța 900552, România

Complex Bulevard
Sala de fitness
4.1
471 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J6V+P7 Constanța, România
+40 734 289 977
hotelbmamaia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dan B
Dan B2 ani în urmă
Nu recomand! Hotelul pare blocat undeva in negura anilor '80! Si asta din toate punctele de vedere, incepand cu amenajarea camerelor, ale caror bai aveau toate cele ruginite, a facilitatilor oferite, pana la meniul saracacios, intalnit mai degraba intr-o cantina, decat intr-un restaurant! Dar cel mai greu de acceptat a fost atitudinea personalului, in special a "ospatarilor", care pareau permanent deranjati de clientii hotelului, incredibil de obraznici, pe alocuri, pentru un hotel ce flutura mandru steguletul cu 4 stele!
Diversity
Diversity2 ani în urmă
Slabut din punct de vedere al serviciilor oferite. Camerele nu prea curate, prosoape schimbate rar, iar micul dejun sarac, fără multe opțiuni.
Gabriel BOBON
Gabriel BOBON2 ani în urmă
Dacă nu vreți să aveți parte de o experiență ca în anii '70 alegeți altă locație. Hotelul de PATRU stele nu a mai fost revonat de zeci de ani, probabil. E mizerabil, paturile parcă au scânduri în loc de saltea... Oribil.
Niko costache
Niko costache2 ani în urmă
Se manîncā bine de dimineață,casarea e un pic de probleme de sistemat,adică de investit...am rămas cu o impresie desamāgita....iar preturile sunt mai mari ca în Occident.. hotel de 4 stele...🤔🤔😡😡
Andra-Daniela Saulea
Andra-Daniela Saulea2 ani în urmă
Holurile arată bine, camerele în schimb sunt antice, te lovește mirosul de igrasie, salteaua este veche, iti intra arcurile în coaste, la hotel de 4* a trebuit sa cerem special sa se facă curat după 3 zile în care nici gunoiul nu a fost luat. Micul dejun limitat, doar câteva opțiuni!
Me Silvia
Me Silvia2 ani în urmă
Camera dubla deluxe foarte mare, comoda si eleganta. Hotelul bine ingrijit, cartierul din jur si accesul pe plaja e o ruina. Personal amabil, curatenie si liniste, se vede interesul pentru turisti, pacat de oras...strazi si trotuare ciuruite, acces spre plaja pe niste scari in ruina, lipsa cosuri de gunoi pe strazi
Alee Dnc
Alee Dnc2 ani în urmă
Murdar! Camere fara balcoane si fara prize (n-ai cum sa-ti incarci telefonul, decat daca scoti din priza televizorul). La restaurant nu sunt ospatari si nu a mers aerul conditionat.
Tamara Sandu
Tamara Sandu2 ani în urmă
2 stele cu indulgență. Cameră matrimonială cu prosoape și papuci de unică folosință pentru o singură persoană. Am sunat la recepție să ne aducă. Minibar... gol. Scurgeri pe sub cabina de duș. Fără șmpon, gel pentru duș, cască de baie, covoraș/prosop antiderapant. Pe jos, parchet vechi, fără covorașe sau mochetă. Mic dejun inclus, cu o ofertă foarte limitată. Și alte lipsuri. Am căutat pe internet "Cerințe obligatorii pentru hoteluri cu patru stele".
Recepționerele, ok.
Locații recomandate