/Constanta/Sala de fitness

Lotus Gym

Strada Aviator Belghiru Nicolae 9, Constanța 900113, România

Lotus Gym
Sala de fitness
4.4
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J7H+4V Constanța, România
+40 754 541 111
lotusgym.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Cosmin caltea
Cosmin caltea4 ani în urmă
Foarte înghesuită, echipamentele destul de uzate... nici igiena nu era un punct forte, în plus prețul pt o ședință scandalos pt ce oferă (25 lei) in condițiile în care pt o luna se plătește 110 lei. Nu recomand
G Cristian
G Cristian2 ani în urmă
La inceput a fost ok, acum acord o stea pentru ca pretul abonamentului a tot crescut insa fara nici o investitie in locatie. Aparate defecte, vechi sau uzate, igrasie si mucegai la colturi sau geamuri, sauna nefunctionala, dusuri defecte, incuietori vestiare nesigure (au existat furturi), nu ofera posibilitate de plata cu card-ul. Singurul plus este locatia.
Bianca Cristina
Bianca Cristina2 ani în urmă
Sauna nu functioneaza, aparatele sunt vechi, uzate, o parte nefunctionale. Abonamentul a fost marit fara un motiv real avand in vedere lipsa investitiei, curatenia lasa de dorit.
Boghici Ion
Boghici Ion2 ani în urmă
O sală care nu este pentru pretențioși! Dispusa pe 3 nivele, conține toate aparatele esențiale!
Cristina Strahan (Criss)
Cristina Strahan (Criss)2 ani în urmă
Sala este dotata..dar foarte aglomerata seara.
Laurentiu Mihai
Laurentiu Mihai2 ani în urmă
Merg la această sală de ceva timp și pot spune că m-am obișnuit cu sala. Într-adevăr la parter sunt cam înghesuite aparatele și când e cald afară, aerul din sală e umed și greu. Aparatele încep să se deterioreze atât jos cât și sus la cardio. Curățenia este ok, wc-uri curate, condiții de spălat pe mâini, față, chiar și duș, chiar dacă dușul e interzis acum cu Covidul ăsta. Problemele de igienă apar atunci când unele fete nu-și adună spumele pe care le lasă pe aparate, lucru care se întâmplă preponderent la cardio. La parter unde sunt majoritar băieți, disciplina și igiena sunt surprinzător de bune, lucru care mă face să-mi placă sala asta. De asemenea atmosfera este caldă și politicoasă, lucru cu care alte săli mai performante nu se pot lăuda. Abonamentul acum este de 120 Ron pentru o lună, respectiv 70 Ron pentru 2 săptămâni, preț care a scăzut de când sunt restricțiile cu Covidul.
Daniela Tincu
Daniela Tincu2 ani în urmă
O sala micuța și cocheta
Emanuel Mihai
Emanuel Mihai2 ani în urmă
Este un loc bun pentru socializare consumare de energie si pentru un corp de invidiat curat si cald
Locații recomandate