/Cluj/Sala de fitness

TTC - Personal Training & Nutrition

Strada Porțelanului 3, Cluj-Napoca 400061, România

TTC - Personal Training & Nutrition
Sala de fitness
5
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJQ4+W2 Cluj-Napoca, România
+40 740 450 866
ttcpersonaltraining.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgiana Sevastre
Georgiana Sevastre2 ani în urmă
N-am fost niciodata la sala pana la 26 de ani si nu imi placea ideea de a face sport deloc…
Merg la TTC de jumatate de an si zilele mele preferate din saptamana au devenit cele in care merg la sala. Aici am gasit o comunitate extraordinar de faina, un loc in care merg nu doar sa ma antrenez pentru a arata si a ma simti bine, dar si pentru a ma deconecta de rutina mea zilnica de la job.
Mi-am schimbat stilul de viata, am invatat sa compun mesele in asa fel incat sa mananc numai ce imi place si in acelasi timp sa mananc echilibrat.
Multumesc antrenoarei mele Oana pentru sustinere si ajutor in atingerea obiectivelor mele! Multumesc TTC pentru ca sunteti o comunitate atat de faina si pentru ca petrecem timp de calitate impreuna atat la antrenamente cat si la activitatile extra🤟🏼
Alexandru Gorgan
Alexandru Gorgan2 ani în urmă
Ma antrenez la TTC de aproximativ 1 an de zile, ma simt mai sanatos si mai puternic ca oricand. In tot acest timp am primit suport si indrumare de la antrenorul meu, am fost incurajat si sfatuit de oricate ori am avut nevoie, am intalnit si inca intalnesc oameni noi si faini alaturi de care imi face placere sa imi petrec timpul, atat in sala cat si in activitatile organizate de echipa.
Sper cu tarie sa continui colaborarea cu voi cel putin pana la prima pensie.
Multumesc TTC!
Dana Claudia Chiorean
Dana Claudia Chiorean2 ani în urmă
Deși sunt un membru încă "tânăr" în comunitatea TTC, în cele aproape 3 luni de când ne cunoaștem nu am ratat niciun antrenament! Și asta spune deja multe. 🤩

Am ajuns la TTC după o perioadă în care mișcarea regulată a cam dispărut din programul meu din cauza haosului creat de pandemie și îmi doream tare mult să găsesc din nou un mediu potrivit nevoilor mele actuale, unde să pot face mișcare în timpul săptămânii cu drag și motivație.

Am fost primită cu multă căldură și profesionalism. Ce am apreciat încă de la început a fost procesul foarte fain gândit și structurat, pe care l-am parcurs pentru ca echipa să înțeleagă cât mai bine nevoile mele. Acest proces m-a ajutat și pe mine să îmi definesc mai clar ce îmi doresc și să intru în mindset-ul potrivit.

Mai mult, am primit și un program de alimentație personalizat și multe informații utile. Am stabilit împreună pașii de urmat care să mă ajute să-mi îndeplinesc mai ușor obiectivele. Ce mi-a plăcut mult este că nu ți se recomandă diete minune sau restrictive, ci mai degrabă înveți fundamente sănătoase și echilibrate. Abordarea aceasta o văd cea mai benefică pentru oricine, pe termen lung.

Am găsit la TTC un mediu cu care am rezonat din prima. Totul este gândit astfel încât să fie integrat treptat în stilul tău de viață, adică faci baby steps, dar bine consolidați în comportament. Am observat de mai multe ori că, o dată ce intru în sală, inexplicabil nivelul meu de energie crește. Atmosfera este una cozy, friendly și totodată motivantă.

Îmi place super mult cum e amenajată sala: modernă, curată și minimalistă. Iar, terasa exterioară este preferata mea! Chiar în prima lună am prins vreme frumoasă și a fost minunat să fac antrenamentele afară, mai ales că iubesc mișcarea outdoor. Mai mult, faptul că fiecare antrenor are doar 2 persoane de care se ocupă simultan și nu e aglomerată sala, îmi oferă un sentiment de siguranță și totodată că sunt pe "mâini bune".

Chiar dacă nu a trecut foarte mult timp de când vin la TTC, am resimțit deja primele beneficii: dureri de genunchi diminuate, o preocupare mai activă cu privire la sănătatea mea fizică și psihică, mă simt mai tonifiată, mi-a crescut rezistența și forța, hainele stau mai bine pe mine, am mai multă energie, sunt mai productivă, mai zen 😌, și o grămadă de multe alte beneficii.

Pe lângă toate aceste beneficii, mai e și comunitatea foarte faină de la TTC. Conceptul de Social Workouts este foarte nice gândit: se fac drumeții, ieșiri la rafting și multe alte evenimente. Atmosfera e chill, degajată, scopul principal e ca toată lumea să se simtă bine. Așa am avut ocazia să cunosc o grămada de oameni mișto și cu valori asemănătoare.

I’m grateful to be part of the TTC community și vă recomand cu tot dragul. 💚

& Tudor, you're doing a great job! 😎
Romina Campean
Romina Campean2 ani în urmă
TTC este locul unde vii sa te antrenezi iar apoi ajungi sa faci parte dintr-o familie faina unde toti au acelasi tel: sa fii cea mai buna versiune a ta. Antrenorii au grija sa fii in primul rand sanatos personalizand antrenamentele in functie de conformatia corpului fiecaruia si de eventualele probleme de sanatate. Te consiliaza in nutritie, iti dedica toata atentia lor pe parcursul antrementului avand mereu grija sa ai o postura corecta (sa nu uitam cati ne plangem de durerile de spate) si te motiveaza.
In concluzie, daca vrei sa ai parte de un antremament corect, sanatos si sa cunosti niste oameni faini care te fac sa te simti de-a casei aici este locul perfect sa vii!
Alexandru Campean
Alexandru Campean2 ani în urmă
E o sala misto, aerisita si luminoasa, unde mai pui ca are si o terasa imensa, antrenori faini si frigider cu bere! 😁 (0 alcohol)
Aliz Salanta
Aliz Salanta2 ani în urmă
TTC este un loc unde daca odata ai intrat , sigur nu vei mai vrea sa iesi. Ma antrenez la ei de cel putin 2 ani si pot sa spun ca antrenorii sunt 100% acolo sa te ajute in orice situatie. Am reusit sa imi ating scopul in 4 luni de zile fiind in permanenta incurajata de antrenorul meu pe care il consider si prietenul meu. Va multumesc mult TTC pentru tot ce faceti pt mine si clientii vostri. Sunteti o super echipa si meritati toate laudele mele. 😘😘😘
Diana Andra
Diana Andra2 ani în urmă
Parcursul meu alaturi de cei de la TTC a avut un inceput destul de sceptic din partea mea, eram cam 70% sigura ca si aceasta incercare de a face miscare se va sfarsi dupa cateva luni… 4 ani de zile mai tarziu sunt tot aici 💪🏽

Am ramas alaturi de ei in tot acest timp datorita faptului ca multumita lor calitatea vietii mele s-a imbunatatit, datorita atmosferei, datorita informatiilor pe care acestia le detin (in tot acest timp am invatat multe lucruri despre un stil de viata sanatos care poate fi mentinut forever, nu doar pe o perioada limitata de timp, despre echilibru si nu numai) si nu in ultimul rand datorita comunitatii 🤩

YOU GUYS ROCK!! 🤘🏽
Daniel Susman
Daniel Susman2 ani în urmă
TTC m-a ajutat sa includ sportul in rutina mea si sa il practic cu drag, sa astept cu nerabdare zilele in care trebuie sa merg la sala.
Sunt membru TTC de un an si pot spune ca am primit suportul de care aveam nevoie pentru a-mi atinge obiectivele personale, am inceput sa-mi asum obiceiuri noi si sanatoase dar in acelasi timp am continuat sa mananc ceea ce imi face placere, pentru ca am aflat pe propria piele ca rezultatele bune nu vin numai daca respecti retete standard de la un nutritionist.

Pentru echilibru intre activitate fizica si alimentatie corecta, pentru antrenamentele customizate fiecarui client, pentru comunitatea faina, petrecerile, drumetiile reusite si pentru antrenorii dedicati si profesionisti, recomand din inima TTC. 🤟👏💪💪
Locații recomandate