/Cluj/Sala de fitness

World Class Belvedere Cluj

Str. Călărașilor 1, Cluj-Napoca 400167, România

World Class Belvedere Cluj
Sala de fitness
4.3
215 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHFJ+MF Cluj-Napoca, România
+40 264 433 285
worldclass.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps World Class Belvedere Cluj
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Diana Benea
Diana Benea190 zile în urmă
Este cea mai relaxanta locatie Worldclass pe care am vizitat-o. Sigur, nu la toate orele este asa (dupa-masa este antrenament de inot pentru copii, cand este aglomerat), dar in multe cazuri a fost destul de liber. Nu locuiesc in zona dar merita un ocol.
Lucian dan
Lucian dan343 zile în urmă
Înțeleg c-a fost o perioada grea cât au fost sălile închise, dar sa ai o oferta pe site cu plata lunara , sa suni la recepție sa o verifici dacă este valabila și când ajungi acolo sa te combine sa plătești pe tot anul, e lipsa de bun simt . Mai mult le atragi atenția ca exista acea oferta pe site, știi despre ea și sa tot insiste pe aceeași idee ca nu se poate plata lunara decât la o alta suma mult mai mare .... ce sa mai ... nesimțire ca merge la prosti .
Emil teutan
Emil teutan1 an în urmă
Frecventez piscina, apă caldă, cât trebuie, curată, ambianta relaxanta, deci haideți..., Merită
Alex
Alex2 ani în urmă
Inghesuiala mare dupa-masa si seara la piscina, cu toti juniorii veniti la cursuri de inot. Greu si cu parcarea. Saunele necesita mici reparatii pe cate nu le face nimeni, de vreme buna. Sunt benzi de alergat defecte, care tot asa, zac nereparate.
Radu Tout
Radu Tout2 ani în urmă
Experienta total dezamagitoare. Pe langa faptul ca in sauna umeda mozaicul este spart in colturi si se sta direct pe beton, de foarte mult timp, azi nici usa nu statea inchisa. Mereu rugam pe cineva sa puna panoul cu "suprafata alunecoasa" la usa ca sa stea inchisa. Insa ce m-a deranjat cel mai mult a fost atitudinea domnisoarei de la receptie. I-am spus pe un ton calm si prietenos ca "ar fi dragut sa reparati usa de la sauna umeda". A luat-o personal, poate e "patroana" si nu m am prins eu. Mi-a raspuns zeflemitor ca "ea sigur nu a stricat-o" si, cu intarziere, ca o sa transmita conducerii sa se repare. E haios cat de amabil se incaseaza banii si cat de lipsit de tact si profesionalism se gestioneaza o simpla observatie...
Sgondea Ecaterina
Sgondea Ecaterina2 ani în urmă
Trist! De 2 ani sunt ieșite piese de mozaic din banca de la sauna umedă, efectiv se vede betonul sub, nu s-a reparat nici în ziua de azi.
La recepție am anunțat că s-a stricat ușa de la sauna umedă și nu puteai sta înăuntru decât dacă stăteai lipit de ea ca să ții de mâner, iar angajata cu care am discutat a avut o atitudine foarte defensivă și lipsită de profesionalism, sunt dezamagită de raportul cost-calitate.
Am fost sunată de nenumărate ori pentru a mi se face o ofertă pentru abonament și totuși am reușit foarte greu să mi-l fac pentru că spuneau ca se poate la recepție, apoi m-au pus sa il fac online, nu am reușit din cauza unei erori de logistică din sistemul lor, apoi iar m-au chemat la recepție, un du-te-vino amețitor.
Kristy alex
Kristy alex3 ani în urmă
Cu un profesor extraordinar,D-nul LASLO ELEFANT,care are drag de copii si ii invata sa iubeasca apa in primul rand,e mai mare dragul sa vii la lectii de inot.Atmosfera e placuta si eleganta inca de la intrare si pana la conditiile de desfasurare a orelor,sauna si vestiarul,sala de fitness.Recomand acest loc si celor mari si celor mici.
Bandi Hegedus
Bandi Hegedus4 ani în urmă
1. Pereti cu igrasie peste tot.
2. La subsol miroase a mucegai (perfect pentru exercitii aerobe).
3. Multe dulapuri in vestiar sunt stricate. Altele au fost rezolvate dupa 6 luni de plangeri
4. Saptamanal au cate un dus stricat / nefunctional
5. Dusurile sunt pline de gresie sparta
6. Tot timpul miroase a urina in zona dusurilor / vcurilor.
7. La frontdesk te pun sa porti "pungi" peste adidasi ca sa se pastreze "curatenia"
8. De cand a preluat WorldClass locatia (aproape un an) nu au inbunatatit cu nimic locația. Au aparut cateva materiale/bannere de marketing. In rest e mizerabil.

Sunt abonat de 3 ani, dar nu-l mai prelungesc la sfarsitul anului.
Locații recomandate