/Cluj/Sala de fitness

Lev Fitness & Spa

Florești 407280, România

Lev Fitness & Spa
Sala de fitness
4.6
356 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PFRQ+JF Florești, România
+40 731 234 567
florestispa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Vasile Ianc
Vasile Ianc2 ani în urmă
Nu am fost aici
Laura Elena Stroia
Laura Elena Stroia2 ani în urmă
Vin zilnic aici la antrenamente. Curățenia și organizarea sunt la ele acasă .
Îmi face plăcere să mă antrenez cateva ore din zi aici.
Hordoan Corina
Hordoan Corina2 ani în urmă
Lipsa totala de transparenta si bun simt! M-am prezentat in baza abonamentului de inot la piscina la ora 20:00 si nu mi s-a permis accesul pe motiv ca "au copiii cursuri de inot". Am fost complet contrariata pentru ca desi am abonament reiese ca accesul la piscina mi-e restrictionat, lucru care nu este mentionat pe site, si nici in momentul achitarii abonamentului la receptie. Esti lasat cu impresia ca ai acces la bazin oricand pana la ora 23:00 in timpul saptamanii, dar dimineata si dupa-masa sunt ocupate, orele de acces real fiind seara intre 21:00-23:00. Le-am batut obrazul ca de bun simt ar fi sa fie transparenti in privinta accesului la piscina (sa anunte pe site sau la receptie cand iti achiti abonamentul), pentru ca asa cum eu am achitat un abonament fara sa ma targuiesc si lor le-a placut sa imi incaseze banii, tot asa ei sunt obligati sa imi livreze serviciul platit fara sa ma restrictioneze dupa ce au bagat banii in buzunar. Atitudine pur si simplu nonsalanta, la modul: "Cum, nu stiti ca au copiii cursuri de inot"? Nu stiu si NU MA INTERESEAZA, daca ati fi avut elementarul bun simt sa anuntati de la bun inceput conditiile sau mai degraba restrictiile dupa care functionati, nu v-as fi achitat in veci un abonament ca sa ma tineti pe dreapta, ca doar la voi unii clienti sunt mai egali ca altii in drepturi. Egalitatea se aplica doar cand incasati banii clientilor, cand vine vorba de livrarea serviciului sunteti praf! Si nu va obositi sa pareti transparenti in legatura cu accesul la bazin, noul "orar" l-ati publicat acum 30 min, ca sa va acoperiti. Nu aveti cum, cu siguranta nu sunt singurul client tratat asa. Rusine!!!
Faragau Paul
Faragau Paul2 ani în urmă
Ati ridicat pretul abonamentului nejustificat, de la 140 lei la 160 lei. Ce oferiti in plus de cei 20 lei?
Alexandru Stefanescu
Alexandru Stefanescu5 ani în urmă
Am fost la sala de fitness si imi place, recomand. Au aparate bune, e spatioasa, e curat, vestiarele au baie, dusuri, au dulapuri spatioase, exista parcare auto, au si piscina si sauna (inca nu le-am folosit). Auzeam ca seara incepand cu orele 18-19 e cam aglomerat, multi vin la acele ore. Exista abonamente la pret redus pt cine poate merge in prima parte a zilei. Preturile sunt accesibile.
Roman David
Roman David5 ani în urmă
Echipamente de calitate, staff prietenos, profesionalism, condiții de igienă la un nivel ridicat!
Nicolae Sasu
Nicolae Sasu5 ani în urmă
4 stele, dar nu din cauza salii sau a personalului ci din cauza unor clienti. Greutati, gantere si echipament lasat aiurea, prin toata sala. Personalul este foarte okay, sala este foarte bine dotata, mare si curata. Piscina e okay, cam mica, e loc de 6 persoane.
Mora Eugen Cristian
Mora Eugen Cristian2 ani în urmă
O sală de antrenament foarte bună, cu multe aparate chiar dacă nu e foarte mare și e puțin îngrămădit ,,,(iar uni culturiști la care nu li se văd mușchi de tricou lasă greutățile pe unde apucă,nesimțire.),,, e suficientă pt cine știe să se folosească de aparatele si greutățile existente,o curățenie impecabilă deși sunt uni oameni nesimțiți si aruncă șervețele în pișoar când este coș de gunoi, angajați frumoși cu bun simț . Foarte mulțumit!!!
Locații recomandate