/Bucuresti/Sala de fitness

Nr1Fitness București 24/7

Bulevardul Iuliu Maniu 244J, București 061109, România

Nr1Fitness București 24/7
Sala de fitness
4.4
236 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
C2M2+M4 București, România
nr1fitness.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
anonim213 zile în urmă
Oliviu337 zile în urmă
O sala cu plusuri si minusuri.
- Plusuri ar fi:greutati suficiente fata de alte sali si program extins
-Minusuri: antrenor care fumeaza in sala si vestiar,dulapurile sunt praf le cad usile,aparate insuficiente,nimic aproape pt triceps,dorsal,coapse si ciar piept
Dana339 zile în urmă
Eu iubesc aceasta sala deschisa non stop. Îmi da posibilitatea de a-mi face antrenamentul dimineața între 7-8,30 ceea ce este foarte bine pentru mine! Este curățenie, aparatele sunt noi, oameni civilizati! Cu privire la reînnoirea abonamentului, cu plata aferenta, părerile sunt împărțite! Mie, spre exemplu, îmi place ca nu mai stau cu grija ca trebuie sa plătesc abonamentul. Îmi iau banii din cont, iar eu merg în continuare la sală. Sport trebuie sa facem zilnic dacă vrem sa fim sănătoși, nu o luna da, doua nu. Când facem alegeri trebuie sa le facem conștienți! Aceasta este și ideea abonamentului la ei, de a nu mai sta stresat ca trebuie sa plătești! E clar ca pentru bussinesul lor țintă sunt clienții care fac sport regulat, 365 zile dim 365, nu cei care vin 1-2-3 luni, iar apoi renunță! Si-au ales publicul țintă care le aduce un venit stabil pentru un business reușit! Felicitări!
Cristina1 an în urmă
Mare atentie la termenii contractuali. Platesti o luna, iar apoi iti retrag banii de pe cont fara sa te instiinteze. Cand intri in profil, nu ai posibilitatea de a anula abonamentul sau de a-ti sterge date bancare.

Politica foarte urata
Bogdan Calina
Bogdan Calina2 ani în urmă
Dadusem initial o steluta pentru ca nu te lasau sa iti stergi datele cardului de pe platforma (ca sa iti mai ia taxa pe inca o luna atunci cand voiai sa renunti la abonament), deci recomand sa aveti grija ce card folositi. Aparent si-au schimbat politica, dar raman la parerea ca raportul calitate/pret nu e ideal.
Pro:
- echipament nou deci in stare buna
- ventilatie buna in sala si muzica ok
- era super ideea de 24/7, dar asta nu prea se aplica avand in vedere restrictiile
Contra:
- spatiu mic, iar aparatele prezente sunt minimul necesar, esti nevoit sa stai la coada la orele de varf
- lipsa ventilatie in vestiar
Friderich Lucia Cornelia
Friderich Lucia Cornelia2 ani în urmă
Groaznic, iti iau banii din cont pe lunile restante, adică eu platesc restanta pentru 2 luni din urma, nu e ca si cum am folosit acel lucru, ca daca merg si nu am platit nu pot intra. Niste hoti, am trait sa o vad si pe asta, restanta. Adica daca eu uit un an de zile sa anulez contul si dacă un an de zile nu am bani in cont si dintr-o data imi intra niste bani ei imi vor lua restanta. Trebuie dati in judecata.
Anton Pan
Anton Pan2 ani în urmă
Atentie la detaliile contractului! E posibil sa platiti mult si bine.
Daca va intrebati de ce au un asa numar mare de reviews pozitive, raspunsul e in poza atasata.

"Lasa-ne o recenzie pe google sau posteaza o poza din sala pe retelele de socializare si castiga un saculet pentru incaltari + o sticla de apa si o gustare sanatoasa"
Radu Teo
Radu Teo2 ani în urmă
Sala mica insa echipamente bune, noi, business practice dubios, te taxeaza aproape 120ron ca sa anulezi contractul.
Nu au un numar de tlefon de contact pe site in caz ca ai problema, cum am avut eu, foarte greu raspund pe mail, iar cu COVID-ul nu posteaza nici o informatie pe site cand apare o schimbare majora. Managementul este mediocru.
Mircea Oop
Mircea Oop2 ani în urmă
Astazi impreuna cu prietena am fost pentru a vedea sala,am primit o sedinta gratuita pentru a testa aparatele. La final cand a fost vorba sa ne facem abonamente surpriza,nu accepta cash,doar plata online. Este singura sala unde se poate plati doar online,esti obligat pentru a-ti plati abonamentul sa te inregistrezi la ei pe site cu datele cardului bancar. Nu am fost de acord sa platesc cu cardul datorita review-urilor negative in care si alte persoane se plangeau ca s au trezit cu bani lipsa chiar daca au renuntat la sala. O regula foarte gresita prin care au pierdut si pierd clienti. Am optat pentru o alta sala din apropiere unde spre deosebire de nr1 fitness accepta plata cash,dispun si de un POS.
Lidia-Georgiana Gheorghe
Lidia-Georgiana Gheorghe2 ani în urmă
Am avut așteptări de la aceasta sala, parând chiar ok, in momentul in care sora mea nu a mai frecventat sala, am anunțat, si am plătit acea luna in plus. Pe lângă faptul ca nu mi se pare normal sa ti se perceapă o taxa pentru ca nu mai dorești sa faci sala, nu exista un număr de telefon, tranzacțiile se pot facă numai de pe card, online, nici măcar la ei la locație, nu exista persoane cu care poți vorbi la sala, mai sunt si foarte insistenți pentru a primi încă o luna in plus plata, pe motivul ca exista plăti restante. De peste 6 luni primesc constant email-uri de la ei, dar in aceasta dimineața au exagerat. Peste 80 de mail-uri trimise pentru a plăti “restanta” de 159 de lei. Sper sa faceți ceva in legătura cu asta, măcar acum, poate așa vedeți, ca la sala nu este nimeni cu care sa pot vorbi.
Vlad Adrian Olaru
Vlad Adrian Olaru2 ani în urmă
Foarte tare ideea de 24/7 si intrarea folosind codul, mereu curat, aerisit, personal mai mult decât amabil si cooperant, iar faptul ca e aproape de casa este un bonus destul de mare. Dotata cu suficiente aparate încât sa te antrenezi pentru performanta, rareori se întâmplă să fie aglomerat, iar oamenii care frecventează aceasta sala sunt foarte ok și civilizați. Merita tot timpul petrecut aici!!!
Petrut Ghita
Petrut Ghita2 ani în urmă
O sala de fitness foarte curata, bine dotata si cu un program genial. 24/7 astfel incat sa poti merge la orice ora doresti, adaptand obiceiul sanatos de a face miscare la programul incarcat al unei zile obisnuite. Personal capabil, prietenos si de ajutor, iar clientii foarte civilizati.
Locații recomandate