/Bucuresti/Sala de fitness

World Class București Veranda Mall

Strada Ziduri Moși 23, București 021203, România

World Class București Veranda Mall
Sala de fitness
4.6
215 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F42J+W6 București, România
+40 744 612 704
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
Marius Toma
Marius Toma2 ani în urmă
Interesant , dar nu este pt. ,mine ,sunt prea Leneș !
Aldea Silviu
Aldea Silviu2 ani în urmă
Ar trebui sa le dublati salariile la băieți de la curatenie ! Mai curat ca la silver sau chiar la gold !
David
David2 ani în urmă
Bună. Vă pot spune din start că NU RECOMAND această sală de fitness. Pentru prețul abonamentului, echipamentul este LIMITAT. Curat, de calitate, dar FOARTE LIMITAT. Dar asta nu este nemulțumirea mea principală, cum s-ar spune, „treacă meargă”.

Comunicarea de care dispui din partea personalului în această sală este STRICT LIMITATĂ. Nu ți se comunică de către NIMENI că semnezi un contract de plată recurentă de pe cardul pe care îl atașezi contului tău, nu ți se spune de către nimeni că poți suporta consecințe, și nu ți se atrage atenția asupra contractului menționat cât și semnarea lui ÎN PERSOANĂ.

Nicio sală dintre cele pe care le-am vizitat până acum nu a avut un sistem cu plată recurentă, de aceea nu mi s-a menționat acest lucru niciodată până acum, practic nu cunoșteam condițiile de la bun început. Subliniez din nou că nimeni nu mi le-a pus în atenție. Nimeni nu a menționat acest sistem de plată recurentă.

Așadar, azinoapte am primit un email, aparent întârziat de 3 zile de asemenea, din partea serviciului de plată WorldClass, cum că abonamentele mi-au fost automat reînnoite (2 la număr), și practic m-au furat de 540 de lei. Am sunat la customer support, mi s-a zis că „n-au ce face”. Am citit contractul, și așa este, se menționează asemenea situație acolo - deși sub termeni foarte dubioși, mai pe după tufă. Pe scurt, „m*ie și nu îți dăm niciun ban înapoi, ghinion.”

AVEȚI GRIJĂ!!!! ORI ESTE O INCOMPETENȚĂ IREALĂ A PERSONALULUI WORLDCLASS ÎN EȘECUL LOR DE A COMUNICA CONDIȚIILE CONTRACTULUI - CEEA CE NU SE FACE!!!!!!!! ORI ESTE O STRATEGIE DE SCAM.
Maria-Magdalena Ionescu
Maria-Magdalena Ionescu2 ani în urmă
Situat la etajul 2 al mall-ului, dispune de un spatiu destul de generos, este spatiu si intre aparate. Aparate diverse pentru diferite grupe musculare. Aparatele sunt noi, au toate sloturi pentru telefon si sticla cu apă. Foarte curat si in sala si la vestiar. Muzică ambientală potrivită pt sală, nu foarte aglomerat (eu am fost intre 10 si 12 dim). Dezinfectanti si dispozitive de servetele destule. Nu au oglinzi suficiente, sunt locuri in care se simte aerul condiționat mai puternic din plafon, inclusiv la vestiar(pt cei care au afectiuni e un minus), la vestiarul de femei au uscatoare de par de perete, după care eu nu mă înnebunesc. Cei care lucrează la aparate pot fi vazuti de oamenii care sunt la mall, sala are deschidere catre culoarul mall-ului, ceea ce nu e prea plăcut. In rest numai de bine.🙂👍
Traian Vlad Grosescu
Traian Vlad Grosescu2 ani în urmă
Destul de micuța sala și seara este cam aglomerat. Este curat, aparatele bine întreținute, personal amabil și cei care vin sunt ok, in mare parte.
Alina
Alina2 ani în urmă
Aerul condiționat în sala de aerobic este cumplit. Dar personalul e mereu amabil.
Georgeta Bondarencu (Psihoterapeutul tău)
Georgeta Bondarencu (Psihoterapeutul tău)2 ani în urmă
Antrenori profesioniști care cam scot untul din tine, foarte curat, dotări excepționale.
Caudal
Caudal2 ani în urmă
Mare și curat.
Locații recomandate