/Bucuresti/Sala de fitness

World Class AFI Cotroceni

Bulevardul General Paul Teodorescu 4, București 061344, România

World Class AFI Cotroceni
Sala de fitness
4.3
366 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3J2+53 București, România
+40 31 103 6402
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Mureashk
Mureashk2 ani în urmă
O sa las si eu o recenzie, cât de cât corecta, zic eu, nu ca le-ar pasa la cei din management. Vad recenzii vechi aici si nu s-a schimbat nimic, plus ca nu reacționează nimeni. Schimbați managementul, în primul rând, nu le pasa de clienti, deci nici de business!
Domnisoara blonda de la receptie nu stie ce inseamna deservirea clienților si interacțiune. Nu răspunde la salut, nu zâmbește, nu nimic. Puteti pune un robot în locul ei, nu va fi nicio diferență.
Doamna de serviciu te ceartă daca ai facut puțină mizerie pe jos, din greșeală, si eu personal nu sunt convinsă că se aspiră vreodata sala. De asemenea, d-na de serviciu se joacă cu aerul conditionat după cum se simte dumneaei, daca ii e cald, il închide, nu conteaza cum se simt clientii. De fapt, temperatura menținută trebuie sa fie constantă, iar aerul pornit tot timpul, mai ales în contextul pandemiei, este singura modalitate de a ventila acel spațiu.
La dușuri si toalete, într-adevăr miroase a canalizare, sunt sigura ca exista solutii pentru aceasta problema, daca se vrea.
Antrenorii de la clase întârzie cam cu 10 minute, se pare ca a devenit normalitate pentru multi dintre ei, iar clasa nu se prelungește, adică durează mai putin decat ar trebui.
Oamenii care vin aici sunt usor nesimțiți, într-adevăr nu se dezinfecteaza aparatele după ce sunt folosite, si mai vin niste țoape cu atitudine de mahala.
Încă un lucru de menționat, am completat formularul de pe site pentru a fi contactată în vederea unui abonament si mi s-a spus că voi fi sunata. Au trecut cateva luni, nu s-a obosit nimeni sa ma contacteze = cateva luni de abonament plătit pierdute.
Faza cu prosoapele nu o inteleg, abonamentul nu s-a ieftinit, dar asta e un beneficiu în minus pentru clienți. Era unul dintre motivele pentru care alegeam World Class, ca nu trebuia sa car totul de acasa. As fi înțeles daca in contextul pandemiei nu s-ar fi oferit prosoapele, dar nu, este o măsură permanentă, se închiriază contra cost.
Steafn Costache
Steafn Costache2 ani în urmă
Va rugam frumos renovati vestiarele si baile arata deplorabil, la dusuri este mucegai pe tavane. O lavabila si nimic mai mult. In rest e ok.
Dan Ionita
Dan Ionita2 ani în urmă
Nu e nimic world class la sala asta in afara de preturi.
Aglomerat, putine aparate, fara sauna sau bazin.
Bine, vara toată sala e o saună că ventilația e praf.
Sub orice critica.
Loredana E.
Loredana E.2 ani în urmă
La vestiare miroase urat, de la canalizare. Mobilierul este destul de vechi si totul (toalete, dusuri, dulapuri, etc) are un aer ponosit. La checkin e un singur baiat care este amabil, restul nu te saluta nici cand ii saluti tu. In sala nu se respecta nicio regula (pus greutati la loc dupa utilizare, dezinfectat aparate, sa nu i deranjezi pe altii, etc.) iar personalul sta doar la receptie, nu verifica nimic, nu i interseaza nimic. La banii pe care ii cer, ar trebui sa aiba servicii de 5 stele si nu de 2 ca o sala de cartier.
Denise Iulia
Denise Iulia2 ani în urmă
O sală murdară, plină de praf, aparate neîntreținute, angajații de la recepție foarte aroganți. Femeia de serviciu spală în vestiar în timp ce te schimbi, aspiră în timp ce te antrenezi (ora 22:30, sala se închide la 23:00). Dușurile sunt jegoase și miros groaznic. Nimeni nu dezinfectează aparatele, nu se respectă nicio regulă în pandemie.
Alexandru Balan Coach & Fitness Master
Alexandru Balan Coach & Fitness Master2 ani în urmă
A doua mea casa, prezent în fiecare zi la datorie. Are toate aparatele de care ai nevoie. Și oameni calzi la recepție. Antrenori faini.
Cristian mitrus
Cristian mitrus2 ani în urmă
Prima zi. A fost OK
Cosmin
Cosmin2 ani în urmă
Frumos la worldclass!
Locații recomandate