/Bucuresti/Sala de fitness

SAS Gym Drumul Taberei

Drumul Taberei 89B, București 061372, România

SAS Gym Drumul Taberei
Sala de fitness
4.5
209 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28F+J7 București, România
+40 723 727 496
sasgym.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Rud
Rud2 ani în urmă
Am fost agresata verbal si luata la misto de catre doaman de la curatenie, pe motivul ca nu am voie sa intru in sala de aerobic. Pe langa faptul ca nu au niciun anunt in afara salii, care sa ateste orice fel de restrictie (in afara pastrarii distantei), USA ERA DESCHISA. Pe langa ca aceasta stimabila doamna s-a rastit la mine, mai si vorbea cu doamna de la receptie la telefon, care i-a solicitat numele meu. Ce inseamna asta oameni buni?
I-am spus doamnei de la curatenie ca nu mi se pare normal sa mi se vorbeasca in felul asta, iar dansa m-a luat peste picior, adresandu-i-se receptionistei "zice ca tip la ea cand e ecou in sala".
Mai mult de atat, am rugat-o sa imi arate unde scrie ca nu am voie, iar raspunsul dansei a fost "unde scrie ca ai?". Respect pentru mentalitate si profesionalism. M-am simtit ca intr-o institutie a statului.
Omul sfinteste locul, alegeti-va angajatii cu grija...pana la urma ii platiti...
Nae Catavencu
Nae Catavencu2 ani în urmă
Am dorit să mă înscriu la această sală de fitness fiind aproape de domiciliu. Doamna sau dimnisoara de la recepție abia a catadicsit să îmi arunce un pliant in fața, după care s-a întors cu spatele. Am cerut mai multe detalii dar am fost intrrrupt brusc de răspunsul grețos : 'scrie totul în pliant'. Interesant mod de a-ți atrage clienții.
Bogdan Alexandru Simion
Bogdan Alexandru Simion2 ani în urmă
Foarte ok locatia , cam scump abonamentul dar pt ce ofera e ok :) recomand
Luci Miki Ion
Luci Miki Ion2 ani în urmă
Un club foarte bine organizat cu multe discipline sportive ,e minunat ca exista în sec.6 Bucuresti un astefel de loc.Manageri care se ocupa și păstoresc cluburile cu tradiție din România ar putea sa ia lecții de la aceste cluburi !Felicitări SAS GYM SECTOR 6🥇
Florentina Stroe
Florentina Stroe2 ani în urmă
Steaua dată este pentru antrenorii de la sala, care sunt EXCEPTIONALI! Din pacate, efortul, dăruirea și buna organizare a acestora este umbrită total de personalul sălii, a cărei calitate umană este sub orice critica! Este inadmisibil sa se tipe la plătitorul de abonament de un angajat al sălii! Notiunea de diplomație este inexistentă, "comunicarea" presupune țipăt, jignit si neraspuns macar la salut. Dacă înainte de a face abonamentul ar fi existat transparentă din partea personalului si mi s-ar fi comunicat ca NU AU VOIE copiii in sala de așteptare, cu siguranță nu va călcam.pragul! Păcat de antrenorii deosebiți care își fac treaba cu atâta seriozitate si felicitări lor ca nu s-au lăsat viciati de comportamentul personalului de la receptie al salii!
Oxanii Cristi
Oxanii Cristi2 ani în urmă
Am fost agresat fizic si verbal de cineva care s-a prezentat mai intai drept seful pazei si dupa ca si patron, pentru faptul ca nu se vedea in oglinda iar eu fiind in casti nu am auzit "doleanta" lui de a ma da la o parte.
Serban Voicu
Serban Voicu2 ani în urmă
Mi-am facut abonament acum 2 saptamani si langa domnisoara de la receptie (care s-a comportat foarte ok, nu stiu ce v-ati astepta unii...sa va ia acasa?) a fost un domn care s-a oferit imediat sa imi arate toate facilitatile salii.10/10 raport calitate pret excelent, aparate bune si functionale, suficient loc pentru multe persoane.
Daniela Nita
Daniela Nita2 ani în urmă
Anul trecut prin primavara,am incercat sa vorbesc cu un Administrator al acestei sali dar m-a repezit prea tare fara sa fie interesat de sesizarea mea si totusi am continuat sa merg la sala . In urma cu doi ani,am lasat o recenzie super pozitiva dar am gresit pt ca m-am grabit prea tare asa ca au trecut acesti doi ani si m-am intors aici ca sa modific recenzia mea in baza a ceea ce am vazut in tot acest timp acolo.
1. Instructorii sunt ok dar exista si exceptii cand un instructor instiga la rau prin barfa cu clientii. 2.Receptia ,aveti acolo o receptionera mica de statura si suparata pe viata ei.
3.Femeia de serviciu ( cea bruneta cu par lung,imbracata mereu in costum alabastru) pune restrictii ca de ex: da afara fetele de la aerobic daca ajung prea devreme ,a fost auzita la toaleta cand a zis “ia uite ce mizerie au lasat aici “,cand fetele se schimba la vestiar ,vine sa dea cu aspiratorul,sa spele etc deci deranjeaza si mai recent a cerut ca fetele nu mai stea dezbracate la sauna pentru ca nu -i place ei ,culmea ca e interzis ,in situatia in care sauna NU e la comun( femei si barbati) este sauna strict pentru femei din vestiarul femeilor si pot sta cum vor,i
s-a exllicat dar in principiu este da cea care deranjeaza..se vaita ca fetele fac scrub din zat de cafea,malai si ca se infunda canalul vietii,eu nu folosesc asa ceva iar fetele su ras de afisele lor cu “ nu mai puneti multa apa pe pietre”si “ nu mai folositi malai si cafea la dus” ..in fine! Sauna daca nu pui apa pe pietre nu face fata.Afise ca astea nu al mai vazut .😊”Absurd”este cuvantul pe care l-am auzit de la cateva din fete printre care cateva sportive care nu au mai revenit la sala..Dimineata trebuie sa o rogi frumos pe ea( pe femeia de serviciu) sa dea drumul la sauna altfel e inchisa .Daca ajungi la ora 13:00 sauna e inchisa . Daca sunt 2-3 fete sau vreuna care sta mai mult in sauna ,iar se vaita ,tot femeia de serviciu in albastru.I-am explicat dansei ca fiecare sta in functie de cucul vietii .Eu stau doar 10 min. Bombane.
Barbati la lucru in vestiarul fetelor in timp ce ne schimbam. E aiurea.
4. Am apreciat munca instructorilor dar de unul anume o sa vorbesc pt ca mai multe fete s-au vaitat. Claudiu,e lenes ,doar arata exercitiul si te lasa sa lucrezi singur dar nici macar numaratoarea nu e ok,auzi la un moment dat,4,3,2,1. L-am rugat frumos sa lucreze ca noi apreciem exercitiile lui,nu a vrut,a zis ca e obosit,bine pa! Am renuntat la ora lui dar nu am renuntat la sala. In concluzie,nu intereseaza pe nimeni daca va sar sigurantele Enel ,daca vi se infunda canalul la dusuri,daca se prabuseste acoperisul etc . Aveti pachete care contin sauna,nu mai cautati motive,stergeti si bineinteles micsorati pretul pachetului ,sau continuati asa pentru ca foarte multi clienti nu s-au mai intors la aceasta sala. Luati in vedere fiecare sesizare si anuntati-o pe femeia de serviciu sa-si vada de matura ei. Stelele vi le iau in baza a cum m-ati tratat pe mine dar si pe altele. Mult noroc ,spor si sanatate!
Locații recomandate