/Bucuresti/Sala de fitness

Viva Sport Club

Șoseaua Olteniței 103, București 041303, România

Viva Sport Club
Sala de fitness
4.5
864 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94VF+3P București, România
+40 725 828 482
vivasportclub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Alex Bordea
Alex Bordea2 ani în urmă
Echipa formata numai din profesionisti, nu ai cum sa nu te simti bine intr-un astfel de loc care ofera numai servicii de top! Recomand !
Georgiana-Mihaela Popescu
Georgiana-Mihaela Popescu2 ani în urmă
Apreciez varietatea de clase de aerobic, accesul la piscina, posibilitatea ca vara sa te răcorești in piscina exterioara, antrenori înot și fitness profesioniști, amabili, de treaba.
Marian Tuta
Marian Tuta2 ani în urmă
Foarte multe aparate ruginite, la care te chinui sa le schimbi pozitia sau sa schimbi greutatile. Sunt aparate pe care le stiu de cand s-a deschis sala.
Mona Daniela Grigore
Mona Daniela Grigore2 ani în urmă
Locatie curata si destul de bine organizata. Cam greoi sistemul de acces vestiar/piscine si ceea ce m a facut sa dau 3 stele este faptul ca piscina exterioara nu prea este incalzita. La 28 grade in nici un caz!!
Christian Negoescu
Christian Negoescu2 ani în urmă
Legat de bazin interior. Minusuri:
- antrenorul care era in bazin pe 13-6-21 la ora 16:00, atitudine execrabila, inca de la intrare (cand l-am intrebat daca femeile intra printr-un loc diferit in camera bazinului). Am fost prima oara cu prietena s-o invat sa inoate. Nu ni se umflau aripioarele (n-am stiut eu sa le umflu pe moment). Am zis sa iau de pe margine 2 aripioare sa le folosim, eram singuri pe culoarul de incepatori. Antrenorul (care era cu un copil in bazinul alaturat) s-a opus vehement, ca "nu e voie", ca "poate sa le largeasca" (am aratat spre prietena mea si i-am spus ca are 44kg la 1.70m+). Aripioarele alea erau dintr-un foam/burete ieftin cu o bretea. ~3 Lei China DDP, ~10 Lei retrail (avea omul ce si proteja vehement...), probabil pret sub o pluta de burete. Am incercat sa-i explic, dar nu aveam cu cine. Mentionez ca am fost cat am putut de politicos, m-am abtinut ca nou venit sa-i spun omului cum sa-si faca treaba.
- la intrare semnezi ~7 pagini full scris A4 pt a putea intra. Nimeni nu citeste, evident. Incurci clientul aiurea pierzandu-i timpul.

Pozitiv: curat, personal ok la receptie (m-a intrebat la final cum mi s-a parut si daca vreau abonament - ceea ce-i ok si ca feedback si ca vanzari - evident dupa experienta avuta am refuzat).

Neutru: casca e necesara si la barbati (in ~5 bazine cate am utilizat in Bucuresti, oar aici am intalnit, dar nu-i rea ideea).
Casandra Pușcașu
Casandra Pușcașu2 ani în urmă
nu ofera informatii, serviciu relatii cu clientii precar, te pun sa iti cumperi lacat ca sa le folosesti dulapul din vestiar, nu au vrut sa acorde beneficii pentru clienti de genul amanarea ridicarii suspendarii abonamentului cu 3 zile - au preferat sa nu vina clientul sa beneficieze de servicii. Servicii ne-orientate spre client, doar spre incasare bani.
Tudor Alexandrescu
Tudor Alexandrescu2 ani în urmă
Dacă vrei sa te duci la sala de fitness după ora 16:00, trebuie sa plătești 50 de lei in plus la abonament. Piscina costa aproape 400 de lei si mai este si oribilă.Un ripoff total, nesimțire fără limite. Nu mai spun ca vin la aceasta sala toți ț*ganoizii și toți cocalarii pârliți care nici măcar nu folosesc prosop. Păcat că mai puțin de o stea nu poți da rating, sala aceasta nu merită nici macar un sfert de stea.
Daniela Mocanu
Daniela Mocanu2 ani în urmă
Am avut o experienta nefericita . In primul rand vreau sa punctez faptul ca este pentru prima si ultima data cand apelez la serviciile lor. Astazi am fost cu bebele meu de 6 lunite, disperat dupa apa, la aqua bebe. Din nefericire am dat de un domn, instructor , fara instruire, fara experienta ,fara habar de ce cauta in acel bazin. Sunt de apreciat ca angajeaza oameni tineri , nestiutori.Dar nu putem sa ii lasam sa profeseze fara pic de training , fara pic de pregatire. Nu recomand! Nu au oameni profi . Cel putin la aqua bebe.
Locații recomandate