/Bucuresti/Sala de fitness

IDM Club

Splaiul Independenței 319B, București 060044, România

IDM Club
Sala de fitness
4.4
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2VX+GJ București, România
+40 722 454 273
idmclub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–1
Marți: 6–1
Mirecuri: 6–1
Joi: 6–1
Vineri: 6–1
Sâmbătă: 8–3
Duminică: 8–1
Scrie o recenzie
Adriana Nitu
Adriana Nitu2 ani în urmă
Foarte aglomerat, pentru ca este in revizie Club 2. La micul bazin de inot erau in majoritate barbati care vorbeau foarte tare, ecoul facand acest lucru imposibil de suportat. In plus, in bazin, 2 "zmei", dintre care unul de peste suta de kg, se aruncau in bazin, ignorand afisul care spune ca acest lucru este interzis. Cand am incercat sa atrag atentia, cel gras a spus ca el vine de 6 ani, dar nu a observat afisul (!!!???). Norocul meu ca a vorbit frumos si nu m-a luat la bataie, ca ma asteptam la acest lucru...Asa ca, nu am indraznit sa fac decat putin jacuzzi...si am plecat extrem de nervoasa, cu capul bubuind, in loc sa ma relaxez...Asa a fost aseara la IDM CLUB !!!
Claudiu Ionita
Claudiu Ionita2 ani în urmă
O locatie foarte buna, dar prost administrata. Arata la fel ca acum 15 ani, fara investitii majore, iar echipamentele au inceput sa se strice. Cateva experiente din ultima perioada:
- intr-o seara la bowling, cand am inchiriat pista mi s-a spus de la receptie ca daca se blocheaza, sa apas un buton si sa chem tehnicianul. Intr-o ora am reusit sa terminam un singur joc, deoarece s-a blocat de 2-3 ori si a trebuit resetat.
- intr-o seara, la ping-pong am fost nevoit sa fac flotari deoarece mingea intra sub mobilier si ramanea blocata dupa placajul care trebuia sa astupe acel spatiu astfel incat mingea sa nu ajunga acolo.
- in seara asta am incercat sa comandam, dar o doamna ne-a spus pe un ton nu tocmai prietenos sa venim la bar sa comandam, ca este singura pe jumatate de locatie si ca nu are timp.
Marius iulian
Marius iulian2 ani în urmă
Punctul forte, piscinele și salile de forță. Deasemenea o impresie bună face curățenia și amabilitatea personalului.
Punct negativ, probabil subiectiv: Aglomerația f mare la tenis, biliard și popice, așteparea poate dura și mai bine de o oră în perioada 18.00-20.00
Maxine Ionescu
Maxine Ionescu2 ani în urmă
Măcar vânător la darț să fiu, dacă la biliard nu mă prea pricep.

Mâncarea este la fel de bună și măcar nu îmi cere 40 de lei pe o porție cartonată ca prin alte locuri. Practic, îți gătește altcineva și nu prea diferă atât de mult prețurile de ce ți-ai face tu pe acasă, doar că iti taie din timp și le ai pe toate aproape, neschimbate și chiar folositoare.

Pentru un club atât de fancy, este cantitate la preț uman și calitate înaltă orice ar fi. Bonus nu îți taie nimeni gramajul la mâncare, ceea ce apreciez destul de tare când îmi e foame!:)

Îmi mai place destul de mult clubul și pentru că este zonă sportivă dar și elegantă, depinde ce stare ai în ziua respectivă. Mai ales când vii cu petrecerile de naștere sau copii pe la bowling, ai pe unde să stai și să te distrezi cu produsele de la bar și restaurant, nu pe ceva tare 2 ore rugându-te să se distreze dar să termine mai repede că să plecați acasă.😂😂😂

Ca notă de final, având în vedere că pe aici mai vin echipe sportive profesionale de bowling și biliard, țin concursuri lunare din ce am prins eu, au echipamente super performante având în vedere cei 75 de bani parcă pe minut pe care ii dai. Cam aceasi sumă ca pe Lime, tot febră la mâini faci, nu e vreo problemă.
Alexandru-Iulian Ghiorghe
Alexandru-Iulian Ghiorghe2 ani în urmă
Masa de biliard este buna, tacurile in schimb lasa de dorit. Macar este spatiu suficient intre mese si ai liber la miscare.

Mesele de tenis de masa sunt asa si asa. Unele ar cam trebuii inlocuite, paletele sunt decente la fel si mingiile. La fel spatiu sa poti sa joci linistit. Locuri de depozitare a lucrurilor, ceea ce este nice.

Este curatenie atat in zona de biliard, cat si la tenis de masa.

Personalul amabil. Singurul lucru care ni-l tot spuneau este sa pastram masca pe fata in permanenta, dar este de inteles. Multe persoane inauntru, dar nu simti ca este aglomerat sau ca te sufoci. Totusi era putin cam cald inautru, nu stiu daca mergea aerul conditionat, dar putea sa fie putin mai rece.

Locuri de parcare cate vrei, aproape si de statiile de metrou si foarte aproape si statie de autobuz.

Am ajuns doar la biliard si tenis de masa, deci nu ma pot pronunta pentru celelalte servicii, dar abia astept sa ma intorc sa le incerc si pe acelea.

Pretul destul de ridicat, asta si din cauza panfemiei, dar si calitatea serviciilor este pe masura. Raportul calitate - pret zic ca este unul corect.
Stoian Gabriela
Stoian Gabriela2 ani în urmă
Foarte tare, singura problema a fost ca am sunat la inceputul sapt sa facem rezervare pt aceasta dim(sambata) si ni s a zis : nu i nevoie sa va faceti rezervare, ca e liber dimineata. Desigur ca am ajuns la club si cand am vrut sa luam piste de bowling ni s a zis: nu mai este niciuna libera, ati facut rezervare? Foarte urat din partea doamnei cu care am vorbit la telefon.
Radu Ion (SolarTeamSolution)
Radu Ion (SolarTeamSolution)2 ani în urmă
Totul foarte ok. Poti petrece un timp de calitate in compania prietenilor.
Mesele de biliard sunt ok, iar personalul destul de prompt.
Aplaud ideea aprinderii acelei lumini, atunci cand vrei sa dai o comanda. Nu mai stai sa-ti intinzi gatul dupa un ospatar, sau sa faci gimnastica cu mainile pe sus ca sa te vada. Bv!
Claudiu Rus
Claudiu Rus2 ani în urmă
La receptie e deruta totala. Primesti un bilet de ordine care nu se respecta. E o cucoana care imparte mesele la tenis, ea face legea. Daca o "cunoști" , sari peste rand. Ar trebui ca proprietarii sa-si verifice angajatii, sub aspectul probitatii morale. Pacat!
Locații recomandate