/Brasov/Sala de fitness

Edy's Royal

Bulevardul Libertății 19, Predeal 505300, România

Edy's Royal
Sala de fitness
4.2
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GH4H+GQ Predeal, România
+40 726 522 633
edysroyal.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Edy's Royal
Scrie o recenzie
Demi Manolescu
Demi Manolescu222 zile în urmă
Mâncarea foarte buna si personalul amabil
Pruteanu Ionut
Pruteanu Ionut283 zile în urmă
Hotelul are doua corpuri. Discrepantele din review-uri(unii zic ca-i exceptionala curatenia, altii ca-i groaznica) s-ar putea sa fie cauzate de acest aspect.

Noi am stat intr-o camera tripla, in corpul din spate, cu balcon foarte mare. Desi era camera tripla, erau doar doua fotolii in balconul prezentat (pe drept) ca fiind mare. Totusi, numai bun pentru cei trei adulti care voiau sa se bucure de-un pahar de vin si de aer de munte pe seara ... e discutabil, fara un scaun aditional macar in camera.

Minibarul era ingramadit intr-un dulap fara priza, semn ca era menit sa existe, nu si sa fie folosit. L-am scos din dulap si l-am folosit, din fericire functiona.

Insa ... tapetul se scorojea de pe pereti, lenjeriile nu pareau schimbate(sau erau schimbate cu unele patate), iar curatenia generala din camera era ... facuta de parca cineva orb a dat aleatoriu cu aspiratorul.

Aspecte pozitive: baia functiona ireprosabil, micul dejun n-a fost rau, insa ... apa nu-i inclusa, asa ca ... aveti grija sa nu fiti insetati :) !
Nogoodkillah88
Nogoodkillah88283 zile în urmă
In mare parte ok, dar curatenia lasa mult de dorit,mai ales daca aveti copii mici.Nu o sa gasiti nimic legat de acest lucru ,am fost in luna august.
Georgel coman
Georgel coman1 an în urmă
Servicii deosebite la cazare și o servire cu personal calificat la restaurant cu produse de bună calitate.... vă recomand...
Andrei Ciuculete
Andrei Ciuculete2 ani în urmă
Clădirea este ok, camera si baia destul de mare, dar ce te faci cu întreținerea lor:apa nu se scurge din cada, manerul de la cabina de la dus era rupt.In 4 zile a venit o singură dată un domn sa ne ia gunoiul.
Micul dejun nu merita, era putin diversificat si slab calitativ. Personalul nu merita calificativul de amabil, poate si pt ca am venit după o săptămână în Grecia.
Andrei Mihaila
Andrei Mihaila2 ani în urmă
Prețuri exagerate pentru condiții mediocre.
Daniela Frincu
Daniela Frincu2 ani în urmă
Locație bună, curat, aerisit,personal foarte amabil, mai ales d-l de la recepție, recomand cu încredere!
EllyElla Andrei
EllyElla Andrei2 ani în urmă
Personalul de la recepție ok, dar curățenia în camera , mirosul de canalizare care se simte în baie, plus mirosul de igrasie lasă mult de dorit. La prețul plătit, ma așteptam la niște condiții mai bune!
Locații recomandate