/Bihor/Sala de fitness

Complex Dodo

DJ797, Sîntandrei, România

Complex Dodo
Sala de fitness
3.9
259 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3RFP+2H Sîntandrei, România
+40 748 137 195
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Ety
Ety2 ani în urmă
Elegant si frumos . (putin de tot...dar mai mare atentie pe fete de masa&scaune)
Chiricuta Sebastian
Chiricuta Sebastian2 ani în urmă
Am participat la o nunta in Sala de la etajul 1 (nunta de noapte).
Sala este frumoasa și beneficiaza de instalatie ventilare-climatizare (incalzire-racire cu aer), acustica buna, mancarea foarte buna, personal amabil/serviabil/prompt (chari daca tacamurile erau asezate pe fata de masa, fara urma de servetel sub tacamuri si pe masa ...).
Grupurile sanitare au mirosit groaznic/groaznic a canalizare - similar cu mirosurile cabinelor wc din "trenurile foamei", si culmea este ca nu erau murdare - probail instalatii defecte!
Nu cunosc sa fie posibilitate de cazare!
Ciprian Chindea
Ciprian Chindea4 ani în urmă
Servire lenta si cam haotică,lumina pt fotografii putin difuză,In rest petrecere si voie buna #botez
Alex Isbasoiu
Alex Isbasoiu5 ani în urmă
Cea mai proasta experiența. Toate camerele miros a mucegai pentru că este din plin. Mizerie în cameră și în baie. Prag sub păipat și în spatele lor, mucegai pe perete. Lipsă personal recepție de mai bine de 3 luni. Foarte greu sa poți obține ceva. Nu este un loc pentru cei care au copii. Risc ridicat pentru cei care au probleme cu respirația, alergii sau astm. Nu se poate respira în cameră din cauza aerului încărcat de miros de mucegai.

Așa ceva nu ar trebui sa fie deschis!!!!😠
Cristian Bratu
Cristian Bratu5 ani în urmă
Mancare de 2 stele, precum hotelul. In restaurant miroase vesnic a mancare, iesi cu hainele impregnate de miros. Meniul zilei e in doua variante: mare la 12 lei, mic la 8 lei. Cateodata e decent, cateodata e nasol. mancare banala. Meniul a la carte e scump raportat la locatie.
Recomandat doar daca nu ai alte alternative.
Sala de evenimente e decenta.
Rodica Mariana
Rodica Mariana5 ani în urmă
Amenajare frumoasă, mancare delicioasă, personalul atent - dar nu toți. Atenție mare la cei ce au evenimente acolo, nu primiți nimic acasă din ce ați plătit, dacă nu " faceți gură " cu șefa!
Alex Gadja
Alex Gadja6 ani în urmă
Am stat in acest Motel 6 zile, cand am aparut am fost anunțați ca camerele pe care le-am rezervat sunt ocupate ( matrimoniale) si ca sunt doar twin. Vazand ca suntem tineri nu a fost o mare problema deoarece am unit paturile. Camerele au fost destul de ok, inafara de baia, care avea mucegai, legat de acest lucru ar trebui facut ceva! Mancarea a fost foarte buna, indiferent de ce am comandat mi-a placut enorm. Mici probleme cu ospatarele, deoarece nu luau comanda complet. Foarte ok piscina, ne-am putut racori si sa mai si sarim fara sa fim certati. Accesibila si noaptea. Personalul a fost de treaba, mai ales Ady receptionistul, ne-a ajutat sa facem gratar, si a fost mereu amabil cu noi. Lenjeria de pe pat nu ne-a fost schimbata numai odata timp de 6 zile, la fel si prosoapele. Dar in pare parte a meritat, pentru tineret recomand, ii destul de aproape si de oras si au propriul magazin. O sa revenim.
Nelutu Lazar
Nelutu Lazar2 ani în urmă
În aceasta locație poți servi meniul zilei la un preț bun.
Mâncarea este foarte bună.
Personal amabil.
Revin cu placere de fiecare data când am posibilitatea.
Locații recomandate