/Vaslui/Restaurant

Vecchia Roma

Strada Anton Pann, Vaslui, România

Vecchia Roma
Restaurant
3.2
3 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
JPWQ+8C Vaslui, România
+40 335 417 417
vecchiaroma.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alin178 zile în urmă
Cocktail-uri foarte prost facute
Maria Costandache
Maria Costandache2 ani în urmă
Poate pentru preparatele servite in restaurant meritați mai multe aprecieri, dar pentru ce trimiteți prin comanda la domiciliu nu pot da mai mult de 2 stele din 5. Pizza este foarte sărată dar si cam sărăcăcioasă, iar papanașii sub orice critică. Folosiți caserole prea mici, au ajuns turtiți, smântâna puțină și de proastă calitate s-a brânzit pe gogoșile fierbinți iar dulceața era de fapt un gem de gutui.
Vă sugerez să folosiți alt fel de recipiente, pentru ca preparatul să ajungă totuși întreg la consumator. Dacă țineți la prestigiul vostru , cred că știți că jumătate din calitatea produsului ține de aspect și prezentare.
Cristian Sava
Cristian Sava2 ani în urmă
Buna ziua, am fost un client "fidel" pot spune al acestei locatii pana am facut toxiinfectie alimentara de la pizza diavola cu gorgonzola. La inceput am crezut ca am doar o stare de spirit mai proasta, dupa nici 1 ora deja aveam crampe abdominale, nu mai retineam apa in organism si aveam varsaturi continuu. In urma celor intamplate am decis sa-i sunam pentru a-i avertiza in legatura cu calitatea alimentelor si conditiile in care au fost tinute pentru a nu mai imbolnavi si alti clienti. Atitudinea lor a fost una de tot cacatul si au inceput cu arogante precum "tot vasluiul ar fi trebuit sa fie la urgente", nu sunt capabili sa asculte si sa inteleaga, mai ales ca am avut si gand bun, nu voiam banii inapoi sau orice pe plan material ci doar sa le aduc la cunostinta cele intamplate.
In fine, va recomand atunci cand va apropiati de sensul giratoriu sa va continuati drumul si sa nu opriti "la o pizza".
Sanatate tuturor si angajatului care a raspuns si a fost arogant ii doresc doar gorgonzola din aia sa manance toata viata.
PS. Puteti sa recomandati dusmanilor si soacrelor rele, au toata sansele sa ajunga "departe" la spitalul din Vaslui, poate prind si-un covid printre repartizarile in saloane.
Cati Nechitescu
Cati Nechitescu2 ani în urmă
Condiții bune, personalul amabil si foarte dornic de ajutor (cel putin domnisoara care ne-a servit), mîncare bună deși un pic mare prețul. Vom reveni!
Andreea-Daniela Ene
Andreea-Daniela Ene4 ani în urmă
Mancarea este foarte buna, portiile mai mari decat ne asteptam, insa nu sunt suficienti chelneri, servirea dureaza destul de mult.
Catalin Socola
Catalin Socola2 ani în urmă
Am oprit în aceasta locatie împins ca tot omul sa iau pranzul , nu pot sa va spun ca am ramas uimit de evolutia acestei locatii ( am fost aici la ceva timp dupa ce au deschis ),promtitudine personal 10 , bucataria se misca repede timp de asteptare primul fel max 10 min ,totusi singurul motiv pentru care fac aceasta recenzie si cu siguranța voi mai reveni, este aceasta friptura de vita facut întocmai , cum numai la restaurante cu prestigiu gasesti deci felicitari bucatarului !!!!👍👍👍👍👍👍👍
Oana Maria
Oana Maria2 ani în urmă
Mâncare servită sărată și rece.

Din păcate, după ani de zile de când mănânc aici, mâncarea a fost servită foarte sărată. A trebuit să întorc mâncarea pentru că orezul cu legume era extrem de sărat și apoi a fost servit cu carnea rece. Și carnea de pulpa de pui dezosată era la fel de foarte sărată cum era și orezul. Bucătarul nou are ceva probleme cu sarea. Am plecat de acolo foarte dezamăgită. Vă recomand să cereți să vă servească fără sare și tot o sa fie sărat...probabil. Să sperăm că pe viitor se va scade cantitatea de sare folosită. De această dată doar o stea merită.
Denita Stefanescu
Denita Stefanescu2 ani în urmă
Splendid!!! Ambient foarte plăcut, servire ireproșabilă, preparatele delicioase!!! Le doresc succes!!!
Jack FROST
Jack FROST2 ani în urmă
UPDATE:
Locatia a fost modernizata si redecorata! Ambientul este deosebit. Urmeaza o serie de evenimente cu tematica, la fiecare sfarsit de saptamana.
Weekend-ul acesta (12.06. - 14.06.2020) este cu tematica pescareasca!

Cel mai bun loc pentru a servi masa!
atat pizza (intr-o gama variata de sortimente) cat si produsele "a-la-carte" sunt deosebit de bine gatite!

Si ptr a sarbatori un eveniment, acest local este o alegere inspirata.

Recomand cu incredere! Best place! EVER!
Locații recomandate