/Tulcea/Restaurant

La Liman

Strada Portului 28A, Tulcea 820243, România

La Liman
Restaurant
4.2
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QJR+FX Tulcea, România
+40 747 198 744
laliman.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps La Liman
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Alexandra Bălăcian
Alexandra Bălăcian1 an în urmă
Local drăguț, mâncare bună, servire ok. Pieptul de pui cu brânzeturi dobrogene a fost super gustos, iar salata cu pui, portocale și rodii destul de interesantă. (am fost acolo spre seară și deja mâncasem pește în ziua respectivă, așa că ne-am decis să încercăm și altceva!) Papanașii într-adevăr gustoși, însă am cam asteptat pentru ei...cred că a uitat de noi ospatarul, și și-a amintit de ei la un control de rutină:)), dar am povestit între timp și nu am simțit cum a zburat timpul.
Diana Anghelus
Diana Anghelus1 an în urmă
As vrea sa dau mai multe stele , dar din păcate nu simt asta! Și nu din cauza ca restaurantul ar fi de doua stele, dar felul prin care serviciul cu clienții este nu merita mai multe. Păcat, pentru o locație așa de draguta! Entuziasmata am oprit aici ca sa luam prânzul înainte de un drum lung cu trenul. Am plasat comanda cu doua ore înainte de plecare ca sa ne putem bucura de ultima atmosfera lângă Dunăre. Din păcate , am așteptat aproape o ora jumate pana sa ne vina meniul. Ne uitam in stânga si in dreapta cum de nu mai vine mâncarea. Un domn chiar s-a enervat si a plecat , fiind in aceeasi situație, ir chelnerii stăteau si se uitau fără ca sa zică nimica. Foarte urat din partea lor având in vedere ca prețurile sunt destul de mari si măcar serviciu de calitate dacă ar oferi. In final , un chelner a venit la masa noastră si ne-a zis ca au avut ceva probleme cu comanda si ca mai durează puțin… Serios? Ma întrebam dacă mai apucam sa mâncam chiar si pe fuga ! In final a adus mâncarea! Dezamăgite totala ! Arata bine, dar grătarul meu de porc era în sânge , nu era făcut bine. Chelnerul a fost de acord ca nu așa ar trebui sa fie , dar nu a luat nici o măsura. Normal nu trebuia sa fiu taxată preț întreg , nu? Oricum , nu recomand restaurantul din cauza ca experiența mea a fost o dezamagire! Păcat, La Liman!
Laura Stefanoiu
Laura Stefanoiu1 an în urmă
Pe o faleza in constructie. Cu nisip in farfurie de la santier. Mancare putina si de slaba calitate la pretul cerut. Baia modern amenajata fara hartie igienica si sapun.
Stefan Alexandru
Stefan Alexandru1 an în urmă
Mâncarea a fost okay, băuturile au fost mai bune, iar favoritul meu a fost desertul Lava Cake excelent de la prezentare la gust, îl recomand cu încredere.Problema insuportabila a fost timpul exagerat de mult de așteptare până mi s.a luat comanda (am fost nevoit să chem chelnerul) la inceput deoarece nimeni nu a venit să îmi ia comanda și de asemenea nu erau meniuri prezente. După ce comanda a fost plasată timpul de așteptare de pregătire a mâncării a fost de asemenea insuportabil și inadmisibil.
Emanuela Dobre
Emanuela Dobre1 an în urmă
Timpul de așteptare foarte mare, am și spus personalului de serviciu că ne grăbim, ca la ora 13:00 avem tren. Comanda a fost luata la ora 11:00 însemnând un antreu de mixt de salate, plăcintă Dobrogeana și ceafa de porc la grătar cu cartofi gratinați, la 11:45 a fost adus primul fel, la ora 12:30 am renunțat pentru restul comenzii.
Fiind un local în apropriere de Gară cred ca lucrurile ar trebui să se miște mai repede în privința servirii.
Local frumos, curat.
Stefan Balasa
Stefan Balasa1 an în urmă
Am servit gustare pescărească și scrumbie, bune, dar nu extraordinare. Lava cake a fost delicios. Primul restaurant pescăresc cu pretenții care nu aveau cuțit de pește. Servirea a fost amabilă, dar a durat mult prea mult până au ajuns preparatele. Cafea de bună calitate.
Tiberiu Duluchian
Tiberiu Duluchian2 ani în urmă
Am fost aseara sa luam masa, un grup de 9 persoane, dintre care 7 straini. Mancarea a fost buna, portiile consistente, a venit repede, desi fiecare a comandat altceva. Chelnerii foarte amabili, vorbitori de limba engleza. Am oferit 4 stele pentru ca storceagul nu a fost pe gustul meu si nu mi-a fost servit fierbinte, asa cum am cerut. Cu siguranta ca voi mai merge La Liman. Recomand. La desert sa comandati papanasi! 😄
Paula-Antoanela Gradinaru
Paula-Antoanela Gradinaru2 ani în urmă
Tot ce am servit a fost foarte bun.
Storceagul la care am primit ardei verde și o pită foarte gustoasă, sturionul cu legume la grătar, salata de pui cu rodie și portocală, placinta dobrogeană.
Vinul casei e grozav, am apreciat că au și palincă (de gutui sau de prună).
Felicitări persoanei care coordonează bucătăria.
Locații recomandate