/Salaj/Restaurant

Sticks Pizza

Bulevardul Mihai Viteazul, Zalău 450000, România

Sticks Pizza
Restaurant
4
537 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
53Q5+48 Zalău, România
+40 749 125 128
bar-sticks.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Gelu Căpâlna
Gelu Căpâlna2 ani în urmă
A fost OK, merită vizitat.
Ioana Maria Săbăciag
Ioana Maria Săbăciag2 ani în urmă
Super mâncare, servire, curățenie!!!💪🏻
Bravo👏🏻👏🏻
Mulțumim 🙏
Beksi Mihai Robert
Beksi Mihai Robert2 ani în urmă
Livrare mancare fara tacâmuri! Si fara informații!
Math gab
Math gab2 ani în urmă
Pentru toate persoanele care vad acest mesaj va rog nu mai comandati nici o pizza omu cu livrarile mia aruncat pizza in fata doar pentru ca na stiut unnde sa vina fiindca nu cunoaste zalau este ceva de ne inchipuit asa ceva nu se poate sunt nemultumit de livrare voi face o reclamatie
Claudia Chifor
Claudia Chifor4 ani în urmă
Recomand cu drag. Am comandat mai multe tipuri de mâncare, toate fiind calde și proaspete. Timpul de așteptare a fost scurt iar Sergiu, persoana de contact de la restaurant a fost foarte amabil, îndeplindu-ne toate cerințele. De departe, cel mai bun restaurant din Zalău.
Gianina pop
Gianina pop5 ani în urmă
Am fost de câteva ori şi experienţa mea a fost una plăcută, am avut norocul să fiu servită de ospătari draguti poate şi pentru ca am lucrat ani de zile în domeniu eu sunt îngăduitoare cu ospătarii mai ales pentru că marea majoritate fac ceea ce nu le place, în rest ,am mâncat pizza şi salate dar repet a fost ok! Poate aş pune mai mult accent pe curăţenie dar mă gândesc că văd eu prea multe..
Sorin Agrigoroaei
Sorin Agrigoroaei6 ani în urmă
Un local foarte frumos amenajat, perfect pentru petrecerea unor clipe cit mai placute. Amplasamentul este usor accesibil, atat pietonal cat si cu masina. Meniul foarte cuprinzator din care puteti alege dupa pofta inimii, precum si servirea din partea personalului sunt de nivel superior, fapt care se poate constata odata ce ajungeti in pizzerie. Va doresc pofta buna !
Roland FÖLDVÁRI
Roland FÖLDVÁRI2 ani în urmă
Pe site nu poti comanda ca nu te gaseste pe harta si la telefon nu raspund... Pizza in schimb e buna, dar nu poti comanda ....
Locații recomandate