/Neamt/Restaurant

Colibele Haiducilor

Strada Colinei 3, Piatra Neamț 610102, România

Colibele Haiducilor
Restaurant
3.9
685 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9P8+MG Piatra Neamț, România
+40 740 198 954
colibele-haiducilor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Stela Neculcea
Stela Neculcea2 ani în urmă
Foarte frumos, mâncare bună și oameni amabili. Îl recomand fara rezerve.
Travel Experience
Travel Experience2 ani în urmă
Personalul nu e chiar unu profesionist, mâncarea e bună dar durează mult prea mult sa ajungă , având in vedere ca nu era deloc aglomerat. Restaurantul e unul rustic și destul de frumos.
Codrin Curtianu
Codrin Curtianu2 ani în urmă
Ciorba de burtă adevărată necesită pricepere. Nu este cazul aici. Tocana de porc este foarte bună.
Carmen Albu
Carmen Albu2 ani în urmă
Un loc cu traditii,minunat in arhihectura lui,mancarea exteaordinara ,personal minunat.Multumim!❤
Bubu bubu
Bubu bubu2 ani în urmă
Nu se poate plăti cu cardul, toaleta in interiorul restaurantului foarte murdară(mirosul se simțea și în restaurant).Domnisoara foarte amabilă , mâncarea bună dar nu compensează celelalte lipsuri mai ales igiena !.
Mircea Bivolaru
Mircea Bivolaru2 ani în urmă
Loc de parcare neamenajat, dar găsești. Meniu clasic, bazat mult pe pui și porc; regăsiți puțin și vită și pește. Cartofi la cuptor nu există. Preparate la grătar = nu prea găsiți, deși cândva locația era faimoasă pentru ele. Preparatele sunt mai mult prăjite și la cuptor. Murături= doar în oțet. Legumele la cuptor sunt bine preparate. Pastrama de oaie=înspre cam uscată, dar gustoasă. Ciorbele sunt gustoase, dar se aseamănă cam prea mult între ele, indiferent ce comandați. Pâine=doar chifle luate din comerț, nu prea fericit alese, s-ar putea o achiziție mai bună, sau prepara ceva loco. Micii sunt buni, peste medie, ofertați ca fiind rețetă proprie. Atmosfera este liniștită, muzica de fundal este la un nivel spre minim, poți discuta în voie cu comesenii. Servirea este ok, dar nu excelează, încât când oferi bacșiș să o faci din toată inima și pe deplin satisfăcut. Per total=se poate mult mai bine, locația are potențial mult mai mare decât cel pus în valoare. Voi reveni cam în jumătate de an.
Dumitru Rusu
Dumitru Rusu6 ani în urmă
Locul e frumos, nu am ce reprosa. Dar, servirea lasa de dorit. Pana ti se aduc meniurile dureaza cel putin jumatate de ora, pana iti ia comanda inca cel putin jumatate de ora, iar pana iti aduce mancarea cel putin doua ore, asta daca nu te enervezi si faci scandal. Loc bun pentru copii? Nu prea cred. Faptul ca au parc langa restaurant, adica langa parcare, nu inseamna ca este un loc bun pentru copii! Atentie la nota: se dubleaza salata sau orice altceva. NU RECOMAND! Vorba celorlalti: te duci o data si te lecuiesti!
Bogdan Mintenas
Bogdan Mintenas2 ani în urmă
E relativ ok,ar mai trebui ceva investiții, mâncarea e buna si locația faină si liniștită
Locații recomandate