/Constanta/Restaurant

Le Premier

Strada Dr. Aristide Karatzali 1, Constanța 900178, România

Le Premier
Restaurant
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MG5+V6 Constanța, România
+40 753 099 099
lepremier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 16–1
Marți: 9–1
Mirecuri: 9–1
Joi: 9–1
Vineri: 9–5
Sâmbătă: 9–5
Duminică: 9–1
Scrie o recenzie
Madalina Bracacel
Madalina Bracacel2 ani în urmă
Revelionul 2021-2022 a găzduit multă lume peste limita posibila . Mare înghesuiala ,de nu te puteai ridica de la masa sa dansezi .Am așteptat doua ore pentru o sticla cu apa , ospătarii nici nu ne băgau in seama . A trebuit sa merg singura la bar sa îmi iau .
Muzica frumoasa doar pana la ora 00.00 .
Singurul plus a fost mâncarea , aveai de unde sa alegi , era pentru toate gusturile și de calitate chiar dacă așteptai foarte mult la rând .
Emilian Ciutacu
Emilian Ciutacu2 ani în urmă
Evaluarea este pentru restaurant, unde am avut una din cele mai slabe experiente din ultimii ani.
- nu ni s-a cerut certificat verde la intrare
- servire foarte slaba, mult sub standardele impuse de locatie si preturi. A durat 30 min sa primim meniurile, inca 15 sa primim bauturile partiale, inca 5 sa le primim si pe restul. Dupa inca 60 minute am primit si felul intai de mancare, niste supe creme, dupa inca 30 minute am primit si felul 2, sub pretextul ridicol ca peste filet (biban) si muschiuletul de vita se fac mai greu.
- aceeasi ospatari vazuti cum mutau cu mana direct elementele intre farfurii inainte sa fie duse la mese
- totul paleste insa in materie de gust al mancarii, unde 4 din 7 portii de mancare au fost nu mai mult de acceptabile, iar 3 din 7 portii au fost returnate pentru ca nu erau conforme / comestibile (pestele mult prea sarat cu potential de a ascunde ca nu era proaspat)
- portiile ne-au fost luate fara nicio explicatie, motivatie sau scuza, si readuse la masa, repreparate, la fel de sarate / negatite
- totul fara nicio scuza din partea ospatarilor, in conditiile in care localul era pe jumatate gol.

Scriu acestea cu lux de amanunte in speranta in care cineva de la conducere va lua masuri sa ridice (mult) calitatea serviciilor si a produselor la nivelul asteptarilor impuse de locatie/preturi, iar pentru alti viitori clienti sa stie la ce sa se astepte!
Ruxandra dinu
Ruxandra dinu2 ani în urmă
Obisnuia sa-mi placa mancarea si serviciile de aici, pana cand am sunat saptamana trecuta sa rezerv o masa pentru sambata seara. Mi s-a raspuns ca este "seara de club, iar cine vrea, danseaza si consumatia minima este 1 sticla de whiskey pentru 2 persoane sau 2 sticle de vin". Aceste lucruri se intampla cand exista restrictii peste tot si petrecerile sunt interzise din cauza Covid. Am intrebat totusi, de dragul discutiei, care este consumatia minima pentru 5 persoane, daca nu vrem vin sau whiskey si mi s-a raspuns ca 750 lei sau ceva de genul. Totusi, i-am anuntat ca o sa mancam si o sa bem, deci nu stam sa tragem de 1 suc 2 ore. Ati castigat cumva vreo stea Michelin macar, sa puneti atatea pretentii, si nu stim noi? Bineinteles ca nu am fost nicaieri, ca doar nu era sa stau cu telefonul in mana sa calculez daca s-a facut consumatia de 700 si ceva de lei pentru 5 persoane. Pe scurt, multe figuri pe stomacul gol. Uitati-va la restaurantele cu stele Michelin si dupa vorbim de consumatii care mai de care si de seri de club ilegale.
Mihnea Gherghisan
Mihnea Gherghisan2 ani în urmă
O experienta culinara foarte neplacuta. In primul rand un platou cu branzeturi a fost 88 de lei ( branza de pe platou avea o calitate indoielnica) 2. Am comandat apa plata si ne-a fost adusa marca de apa plata cea mai scumpa din meniu ( fara a fi intrebati ce marca de apa dorim) 3. Exista loc de fumatori ( in conditiile in care legea nu prevede loc de fumatori acoperit pe teritoriul Romaniei in incinta unui restaurant). Probabil nu voi mai reveni in aceasta locatie daca nu vor avea loc schimbari majore in organizare. O zi buna.
Corina Oprica
Corina Oprica2 ani în urmă
Locație selecta cu o servire de nota 10,mâncarea foarte bună,personalul foarte amabil și primitor.
O locatie unde poți merge cu încredere în orice moment al zilei fie pentru a mânca sau a servii o băutura .Deci un mare LIKE.
Sorina Albu
Sorina Albu2 ani în urmă
Un restaurant de calitate, localizat ideal cu vedere la mare, mâncarea extraordinara și personalul foarte amabil! Consider ca este unul dintre cele mai bune restaurante din Constanta.
Recomand cu încredere!
Alex Munteanu
Alex Munteanu2 ani în urmă
Mâncarea buna, servirea execrabila. Nu era foarte aglomerat , erau maxim 10 mese și 4 ospătari… păcat de locație.
Alex Ilie
Alex Ilie2 ani în urmă
Locatie excelenta,priveliste de vis ,mancarea absolut delicioasa,servicii impecabile ,personal amabil care te intampina cu caldura si profesionalism.Recomand!!
Locații recomandate