/Cluj/Restaurant

Casa Boema

Strada Iuliu Maniu 34, Cluj-Napoca 400095, România

Casa Boema
Restaurant
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCV+FW Cluj-Napoca, România
+40 734 414 414
casaboema.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Casandra Teodorescu
Casandra Teodorescu2 ani în urmă
Am făcut o rezervare în data de 15 decembrie, pentru o masa în familie cu ocazia botezului micuțului pentru data de 8 ianuarie. Am rămas ca revin în 2 sau 3 ianuarie cu un telefon pentru a stabili meniul, însă surpriza, când am încercat sa sun în data de 3 ianuarie, cu 5 zile înainte de botez, nu mi-a răspuns nimeni, nu mi s-a răspuns la mesaj și nici la mail, ulterior aflând de pe Facebook ca restaurantul e închis pana în data de 10 ianuarie.
Pot sa înțeleg ca persoana cu care am vorbit pentru rezervare nu știa la acel moment, dar mi se pare total lipsit de profesionalism faptul ca nu am fost anunțată ulterior, mai ales ca i-am lăsat numărul de telefon. Noroc ca rămăsese sa discutam meniul, ca altfel poate ne prezentam direct acolo și aflam ca e închis.
Chiar îmi pare rău pentru aceasta experienta dezamăgitoare, restaurantul fiind printre preferatele noastre din Cluj-Napoca (de aceea îl și alesesem și de data aceasta).
Liliana Dragoste
Liliana Dragoste2 ani în urmă
Am petrecut un Revelion 2022 de vis la casa Boema. Locatia excelenta, decorul frumos, admosfera unica de sarbatori, focul in semineu, primirea minunata, muzica, dansul si multe alte atentii ne-au bucurat sufletele. Mancarea a fost extraordinara: un excelent canapé cu mousse de branză de capră si fâşii de pastramă de rață afumate, o delicioasa terina de carne de rață și fistic, un antreu cald original de file de biban proaspăt cu garnitură de orez sălbatic (recomand sa fie adaugat la meniul zilnic) si un fel principal excelent de mușchiuleț de porc în crustă de jumere cu măr caramelizat (minunat, recomand sa fie adaugat la meniul zilnic) ne-au incantat papilele. Bauturile la discretie,vinurile Issa, alb, rose, roșu si excelentul spumant ne-au acompania pe toată durata petrecerii. Au fost pregatite 70 - 80 kg de desert variat si delicios. Personalul a fost foarte atent, profesional si calduros. Vom reveni cu siguranta la aceasta locatie unde ne-am simtit minunat. Felicitari organizatorilor!
Cristian P
Cristian P2 ani în urmă
Nimeni dintre ospatari si barmani nu poarta masca. Nu ne-a verificat nimeni certificatele covid. Pt Boema e o gluma pandemia. In rest mancare de 3/5, loc dragut, dar e jenant cum isi bat joc de tot ce inseamna legislatie si responsabilitate civica
G T
G T2 ani în urmă
Decent dar nu spectaculos. Preț mare pentru 250g de spaghete aduse reci. Localul nu arată spectaculos dar este curat. Ospătarul a fost ok. E un local decent dar sunt altele mai bune. Desertul a fost bun și cafeaua iar.
Cristian Ştefan Ştefan
Cristian Ştefan Ştefan2 ani în urmă
Mâncare bună și locație superbă, chiar în centrul orașului. Dacă vreți să vă bucurați de umbră, într-o grădină superbă, recomand.
Oana Checiu
Oana Checiu2 ani în urmă
În inima Clujului există acest loc plăcut, boem și plin de verde.
Terasa cu tei (acum în floare) este foarte primitoare și oferă un spațiu perfect pentru relaxare la prânz sau cina cu un pahar de vin alături.
La capitolul mâncare recunosc că am fost plăcut surprinsă de dorada pe pat de mămăligă și tocăniță de linte. Vai câte arome într-o singură farfurie! Singurul defect a fost că s-a terminat prea repede.
E adevărat că prețurile sunt măricele însă experiența merită.
În plus oamenii sunt foarte prietenoși și atenți.
Andrada Alexandra
Andrada Alexandra2 ani în urmă
Am vorbit în prealabil cu d-na care se ocupa de sală de evenimente pentru nuntă. Am ajuns înainte cu 15 minute sa nu o facem să aștepte, i-am acordat "sfertul academic" și după 20 de minute desi am sunat-o de mai multe ori nu ne-a mai răspuns la telefon. Între timp am coborât la bar sa cerem cheia sa vedem sala cat o așteptăm pe doamna. Au venit sictiriți după 10 minute (menționez că localul era gol, fiind în primele ore ale dimineții, in weekend) și au deschis sala. Înăuntru am fost șocați de ce am văzut, mai ales după pozele din online - dezamăgire totală: pereții murdari, un stâlp uriaș în mijlocul ringului de dans care de altfel nu e foarte mare oricum. Stâlpul e evitat in toate pozele, sa dea impresia de mare și bine gândit. Nu e. Franjurii de la suporturile de becuri erau dezlipiți, mesele erau de plastic (literalmente mese de grădină, inclusiv mesele de "bar"), scaunele scârțâiau, se mișcau de parcă stăteau într-un singur cui, și desi am incercat sa ne așezăm pe ele, am renunțat deoarece probabil se rupeau cu tot cu noi și eram buni de plată pentru ceva non-functional. Prin "tavan", mai exact printre bârne trec 2 țevi masive (prin care lejer ar putea trece 1 adult) care se vor a fi aerisiri/AC. Prizele scoase din pereți, cabluri peste tot, și bonus, excremente de animal.

PS: până azi, doamna nu a sunat/trimis nici un email sa își ceară scuze, in cazul in care ar fi avut o urgență și acela era motivul pentru care nu s-a prezentat și a fost atât de neserioasa, deși a trecut peste o lună de atunci.

PPS: preturile meniurilor de mâncare și băutură depășesc orice hotel/sala din Cluj-Napoca de 4+ stele. Nu recomand nimănui până nu se renovează masiv și eventual se schimba personalul.

Nu as oferi nici o stea.
Robert Chivu
Robert Chivu2 ani în urmă
A fost cea mai rea experienta ca turist in Cluj. Am comandat o panna cotta care se presupunea a fi pentru doua persoane si a fost putin spus dezamagitoare. Avea doar gelatina si cateva frimituri de crumble. Atat. Si cateva flori ca sa o credem fine dining. Adaug si ca a costat de 10 ori mai mult decat valoarea sa. Nu recomand sub nicio forma.
Locații recomandate