/Cluj/Restaurant

Da Pino

Strada Universității 8, Cluj-Napoca 400091, România

Da Pino
Restaurant
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8R+X2 Cluj-Napoca, România
+40 734 881 010
dapino.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Tunde Markos
Tunde Markos2 ani în urmă
Atmosferă plăcută, ospătari atenți, mâncare bună. Ne am simțit exceptional! Mulțumim pentru tratație. Mai venim!
Ema Georgiana
Ema Georgiana2 ani în urmă
Am facut recent o rezervare in interior pentru 2 persoane iar cand am ajuns ni se oferea masa de pe terasa desi am specificat la rezervare ca masa sa fie in interior. Dupa ce am sesizat acest lucru, ni s-a acordat o masa in interior. Eram impreuna cu o prietena care nu prea intelegea romana sau italiana asa ca i-am intrebat frumos daca nu au cumva si un meniu in engleza (avand in vedere ca foarte multe restaurante din Cluj au aceasta practica am crezut ca fara probleme o sa aiba si ei). Din pacate am fost intampinata cu un raspuns foarte sarcastic si obraznic din partea ospatarei, aceasta spunandu-mi ca ei sunt un restaurant cu specific italienesc, ca nu au meniuri in engleza si oricum de ce sa aiba pentru ca atunci cand romanii viziteaza o alta tara nu e ca si cum strainii au meniuri in romana pentru noi. Nu am mai insistat, mi-am ajutat eu prietena sa isi aleaga meniul dorit. Pe parcursul cinei am putut auzi cu lux de amanunte cum ospatarele se luau/barfeau intre ele pe alti clienti. Mancarea initial mi s-a parut decenta, nu spectaculoasa cum te-ai astepta avand in vedere ca lasi sute de lei pe masa. Am plecat de la restaurant cu gandul ca mancarea a fost ok doar ca nu o sa ne mai intoarcem de curand datorita neprofesionalismuolui de care a dat dovada personalul. Peste cateva ore mie mi s-a facut rau si am vomitat absolut tot ceea ce am mancat la Da Pino (nu mancasem absolut nimic nou pentru mine sau sa am vreo intoleranta) iar prietena mea a doua zi a fost si ea la pat cu durere de stomac si greturi. Ulterior am aflat ca nu suntem primele care s-au simtit rau in urma unei vizite la Da Pino. Clar nu o sa mai revin si nici nu o sa recomand cuiva sa vina.
Mihail Popa
Mihail Popa2 ani în urmă
De data asta am luat costițe cu sparanghel. Data trecută am luat tartar (de ton parca). Prețurile sunt foarte mari aici, dar și calitatea serviciilor. Sunt câteva Porții de 300 de lei plus, dar cu siguranța nimeni nu le-ar regreta.
Din păcate de data asta am stat la o masa ds 2 persoane așezată fix la intrare. Nu a fost cea mai plăcută senzație, dar ospătarul ne-a făcut sa ne simțim foarte bine. Primesc 5 stele pentru toată experiența.
Dan Vlad Filip
Dan Vlad Filip2 ani în urmă
Un local curat, frumos, cu un autentic spirit italian. Produsele bune, servirea excelenta. Din păcate nu aveau pizza, am servit gnocchi.
A. rusu
A. rusu2 ani în urmă
+ Mancare buna, locatie centrala.
- Preturi nejustificat de mari, mesele prea apropiate, se fac rezervari despre care afli cand ajungi la local ca sunt limitate la 2 ore, chelnerii sunt prea (sau putin peste limita acceptabila) apropiati de clienti (ex: cand e galagia mai mare, lumina difuza, aproape de final de pahar, chelnerul apare din spate, pune bratul pe spatele clientului, se apleaca la nivelul urechii si il intreaba de la 10 cm distanta de fata lui daca mai doreste un pahar).

Parere de ansamblu: sunt utilizate o gramada de tehnici de creare/inducere a unei atmosfere propice pentru consum si pentru starea de bine a consumatorului, dar unele comportamente din restaurant nu sunt congruente cu ceea ce "se predica". Exemplu: rezervarea telefonica nu include informatia ca masa va trebui sa fie eliberata peste doua ore. Clientul afla asta cand se prezinta la restaurant. Suntem intampinati cu intrebari de genul "cum va simtiti?", cu amabilitate etc. La ora eliberarii mesei (ca si cum de asta ne aflam la masa, sa urmarim ceasul...), vine chelnerul, ne spune despre situatie, i se arata ca mai avem de mancat (eram cu desertul in fata, neterminat), dar atitudinea este urmatoarea: da, da, dar masa trebuie eliberata, sa ne grabim, sa dam dovada de velocitate ("velocitate" este cuvantul folosit de el). Dupa care nu mai revine ca sa incaseze suma.
ROBERT VARGA
ROBERT VARGA2 ani în urmă
Ultima data cand mai merg in acest loc. Servirea este dezastru, se vede ca ospătarii nu sunt instruiți ca in alte tari cu acelas standard ca acest restaurant. Nu aveau bere deloc din motiv ca nu au gasit la distribuitor, ce restaurant cu un statut ca acesta tolerează ca distribuitorul sa nu aiba bere in depozit, jalnic. Iti împinge sa consumi chestii pe care nu le doresti, servirea a durat 15 min pentru un pahar de vin! Mancarea a fost ok dar chestiile mici conteaza mai mult decat mancarea in sine!
Ralu hihi
Ralu hihi2 ani în urmă
Am fost de 2 ori pana acum. Mancarea foarte buna, da, dar am observat o mare discrepanta intre cum se comporta ospatarii cu clientii “fideli” si cu cei noi. Pe unii ii servesc sa deguste un vin, pe unii nu. M-am simtit inconfortabil sincera sa fiu. Conteaza mult si cum esti imbracat :)
Ionel Pop Silaghi
Ionel Pop Silaghi2 ani în urmă
O locație drăguță și cu mâncare foarte bună. Minusul pentru mine a fost la mâncare pentru un copil alergic. Nu sunt pregătiți pentru oameni cu intoleranțe doar pt cei sănătoși. 😞 Dar cu toate astea recomand locația! O zi frumoasă
Locații recomandate