/Braila/Restaurant

Pizza Radu

Strada Griviței 159-161, Brăila 810040, România

Pizza Radu
Restaurant
4.6
541 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
7X96+R4 Brăila, România
+40 743 111 666
pizzaradu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Vio198 zile în urmă
Am ridicat comanda de la locatia din Braila.Personal obraznic. Urmarind raspunsurile proprietarului(!?) la recenziile negative, pot spune ca sunt dupa asemanarea sa...Pizza ok insa nu de neinlocuit. Voi cauta alt furnizor.
Andrei1 an în urmă
Cea mai buna pizza din oraș !!! Da, poate ca a mai venit odată nefeliata corespunzător, sau au mai avut intarzieri la livrare, dar nimeni nu este perfect. Dacă judecam negativ o singura comanda din multe alte comenzi pozitive....
Tanase Adrian
Tanase Adrian2 ani în urmă
Pentru calitate 5 stele , pt livrare nici măcar 1 stea , ți se spune telefonic că durează 60 min și vine comanda după 80 de min , dacă le faci observație în loc de scuze , ți se spune că poate dura și cu 30 -40 de minute mai mult , dar nu ți se spune asta înainte . Păcat
Alexandru Ionuț Harbuz
Alexandru Ionuț Harbuz2 ani în urmă
Cea mai buna pizza din oraș! Super și bucătăria, mâncare că la mama acasă. 👌
Elena Moroianu
Elena Moroianu2 ani în urmă
Până acum v am lăudat, în seara asta, nu. Am făcut comanda de o pizza Radu, o pizza crudă la interior, și arsa la exterior. Nu mai spun că a durat o oră până a venit. Ce au făcut dacă tot a fost crudă? Uite așa vă pierdeți clienții! Așteptați lock down!
Liliana Leu
Liliana Leu2 ani în urmă
Cea mai buna pizza din oraș, dar livrarea la domiciliu este groaznica! Sper sa imbunatatiti si acest aspect!
Catalin Iamandi (Cotobin)
Catalin Iamandi (Cotobin)2 ani în urmă
Pizza buna dar personalul lasa de dorit, comanzi una si iti vine alta si apoi cand suni sa mai comanzi una pentru ca doamna de la comanda dormea in momentul comenzii zice ca e prea tarziu si te mai ia si pe sus, ca nu stii ce am comandat..
Personal de 2 lei
Black stabbed
Black stabbed2 ani în urmă
Nu cumpărați, nu se merita. Am comandat prin food panda cu reducere și suc și au spus ca nu au putut sa mi dea nici una dintre ele. Pizza rece, în puține cuvinte: la 55 de lei ma așteptam la ceva mai mult.
Edit: Răspunsul dvs. nu are legătură cu ce am spus eu, oferta era din partea aplicației doar ca nu v a convenit dvs. sa dați o sticla de suc la 5 lei, absolut penibil.
Fanel Balan
Fanel Balan2 ani în urmă
Pizza Radu, lasă de dorit, crudă, nici nu am putut să o mănânce, la 17:05 am făcut comanda și la 17:35 au traversat orașul și erau la poartă, foarte rapizi, cu pizza crudă, doar a trecut prin fața cuptorului.
Lidia Abdula
Lidia Abdula2 ani în urmă
Am comandat o Pizza Arizona mică și o porție Paste Pollo e Funghi. Comanda a fost încurcată de cel ce a livrat mâncarea. A adus o Pizza Radu mare și pastele din poză ( Pizza Arizona fiind dusă la cel ce a comandat Pizza Radu ). Consternată de pastele primite ( execrabile, arse , fără pic de sos, fade și nu se pot mânca ), nu am fost atentă la ce fel de pizza am primit. Am fost sunată de la firmă să plătesc diferența de preț. Normal, am fost de acord. A venit băiatul , am dat diferența de preț și am returnat pastele. Apoi..... am fost sunată de o doamnă insolentă de la bucătărie ( iritată de returnarea pastelor ) care țipa non-stop, că din cauza mea este alt client nemulțumit, că nu și-a primit pizza comandată . Orice îi spuneam o ținea pe a ei și mai nou a ajuns la concluzia că eu trebuie să fiu blocată la comenzi. Pizza e foarte bună , pastele sunt sub orice critică iar angajații..... ( doamna în special ) ar trebui să-și caute alt loc de muncă.
Locații recomandate