/Bacau/Restaurant

Green Park

Aleea Parcului 5, Bacău 600033, România

Green Park
Restaurant
4.2
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW63+3W Bacău, România
+40 234 512 542
gustos.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Daniel Pirtea
Daniel Pirtea2 ani în urmă
Am fost in trecere,nu suntem din oras. I-am gasit pe google...Mancarea e de nota 10....multa verdeata foarte placut..nu conteaza ca poate trebuie putin renovat ici colo...importanta este mancarea.
Daniel LPN
Daniel LPN2 ani în urmă
Da si nu. Mai mult nu. Mulțumim doamnei care răspunde la numărul de fix și care a fost extrem de amabilă facandu-ne rezervare după ce initial "am fost dați afară", deși terasa era goală. Domnul (brunetel și scund) care s-a prezentat a fi șeful de terasă a zis că sunt prea putini, au prea mult de lucru și nu vrea sa se apuce de șters mese și scaune pe care căzuseră câțiva stropi de ploaie.
Pe urmă am fost umiliți tot de domnia sa, întrebați in mod repetat cum ne cheamă, ptr a verifica " polițienește" rezervarea.
In rest, ospătarul a fost amabil, sosul picant nașpa.
Trei stele din cinci, una e din oficiu.
Dan Constantin Grigore
Dan Constantin Grigore2 ani în urmă
Mâncarea deosebit de bună, personal amabil și bine pregătit. Dar când la costum fiind alegi sa te așezi la terasă și observi că ai șters tot praful de pe scaun și masă pe pantalon și cămașă, nu e tocmai plăcut. Bine că mă îndreptăm ulterior spre casă. Am scăzut doar o singură stea pentru deranj, sa nu fiu mai drastic.
George Costeniuc
George Costeniuc2 ani în urmă
Locatia - super;
Sevirea - foarte ok si in timp, chiar daca erau destul de mulți clienți;
Mancarea - ciorba -ok; gratar -ok; burger -ok; pizza - nok, nici gustoasa si ingredientele ar putea fi mai calitative;
Mădălina Matei
Mădălina Matei2 ani în urmă
Localul e drăguț și bine poziționat în parc, însă personalul este nepoliticos, plictisit și repezit. Repezit la a răspunde nepoliticos sau sec, nu la a servi mâncarea care a venit aproape rece după aproximativ o oră (un sos de maioneză cerut după ce am primit deja mâncarea a venit cam în 15 min).
ROMAN VIORICA
ROMAN VIORICA4 ani în urmă
Mancare extraordinar de gustoasa, servire ireproșabilă într-un timp foarte scurt. Atmosfera primitoare, eleganta si curatenie. Am primit scaun pentru bebeluș. Vom reveni cu plăcere
CRISTIAN ZURINI
CRISTIAN ZURINI4 ani în urmă
O oază de verde, de oxigen, de răcoare în mijlocul Bacăului. Inima cu lacătele prinse de îndrăgostiți vor păstra parcul veșnic în inimile lor, iar aleile largi, umbroase și curate te vor îndemna la plimbare, indiferent de vârstă. Terasele din perimetru, perfecte pentru un popas în familie sau cu prietenii.
Codrin Ciobanu
Codrin Ciobanu5 ani în urmă
Am fost cu ocazia unui concert a lui Mihai Margineanu. Am plătit 150RON biletul care includea o consultație minima standard. Serviciile de calitate, spectacolul foarte bun, atmosfera excelenta.
Locații recomandate