/Bacau/Restaurant

Restaurant Miorița Bacau

Strada Mioriței nr. 3, Bacău 600189, România

Restaurant Miorița Bacau
Restaurant
4.2
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWF7+J9 Bacău, România
+40 234 510 477
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Cris. G.
Cris. G.2 ani în urmă
Cea mai buna ciorba de burta! Recomand!
Dominic Gealep
Dominic Gealep2 ani în urmă
Sa nu aveti incredere in acest restaurant.Am comandat macare pe o aplicatie,si a durat mai bine de doua ore sa onoreze comada si surpriza cand a venit mancarea era rece ,rece de nu iti mai venea sa manaci din ea.Nu mai spun ca ciorba de burta nu era ciorba cu care suntem obisnuiti,era ciorba de otet cu burta.Am sunat sa le comunic ceeea ce ma deranjase si inca o surpriza tot doamna de la receptie era deranjata de faptul ca indraznesc sa ma plang ca sunt nemultumita de serviciile prestate.Bonul avea ora 13:30 Iar mancarea a ajuns la 15:20 …….Deci,ganditi-va de doua ori inainte sa aveti incredere.
Zafy
Zafy2 ani în urmă
Mâncarea bună,prețurile cam mari pentru municipiul Bacău și personalul nu prea primitor (depinde de zile si ore cand vrei să vizitezi restaurantul). Neavând alte alternative recomand doar pentru ciorbe! Am să atașez poze cu meniul din restaurant. 🙋‍♂️🍻
Ghiorghies Georgiana
Ghiorghies Georgiana2 ani în urmă
Am comandat pe Glovo și am așteptat aproape 2 ore sa ajungă comanda.
Mâncare rece, fără gust.
Neatenție la detalii. Am precizat fără un ingredient intr un fel de mâncare și bineînțeles că nu le a pasat. A trebuit sa arunc tot. Ciorbele erau bune în trecut, dar acum lasa de dorit..
Evitați acest loc.
Gabriela Andrei
Gabriela Andrei2 ani în urmă
Am venit astăzi la acest restaurant , un mod diferit de servire fata de alte restaurante din Bacău … domnul ospătar , puțin in vârsta , nu respecta noțiunile esențiale ale servirii , felul doi a fost adus și pus, fiind masa plină cu bolurile de la felul 1( întâi trebuia debarasata masa ); masca de protecție era in buzunar .. mâncarea foarte prost preparata ..
Corina Hristianovici
Corina Hristianovici2 ani în urmă
Am comandat prin Glovo ciorbă de văcută care era doar o zeamă cu cateva legume iar carnea era puțin fiartă.Mâncarea nu are gust,nici sare. In ciorbă putem adaugă fara problemă insa in mămăligă,șnițel nu.
Cornel Oancea
Cornel Oancea2 ani în urmă
Fiind în drum spre casă, am oprit să mâncăm la acest restaurant. Țin să felicit personalul acestui restaurant... mâncare foarte gustoasă, servire impecabila și preț decent (3 ciorbe,3 fel principal,3 cafele,2 ape și un whisky=175 lei). Menționez că este prima dată când iau masa aici și nu sunt din localitate, sunt din Constanța, dar sper să mai ajung pe aici.
Marius Nastase
Marius Nastase2 ani în urmă
Mancarea oribila ! Am
Comandat si mi-a adus preparatul stricat!
Nu recomand! Ospatarii batrani si urat
Mirositori! Totul este o ghena !!!
Locații recomandate