/Arges/Restaurant

Pensiunea Cosău

DJ186B 616, Călinești 437075, România

Pensiunea Cosău
Restaurant
4.5
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RX3J+8V Călinești, România
+40 741 524 926
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Georgel Georgel
Georgel Georgel2 ani în urmă
O locație superba si gazda la fel.
Eugenia Radu Radu
Eugenia Radu Radu2 ani în urmă
A fost o experiență de neuitat. Totul a fost la superlativ: peisaj, curte mare cu multa verdeață, piscina, liniște, iar gazdele sunt minunate. Trebuie spus și ca mâncarea este excelenta, iar porțiile sunt foarte mari. A fost cea mai buna alegere. Nu trebuie ratată aceasta locație.
Florina Culcear
Florina Culcear2 ani în urmă
Daca cauti liniștea,relaxarea , ospitalitatea la Pensiunea Cosău le găsești pe toate! Va multumim pt aceste zile frumoase! Cu siguranta o sa mai trecem pragul vostru! ❤🤝
Ileana Cîndea
Ileana Cîndea2 ani în urmă
Îmi pare nespus de bine, că mi-am petrecut Sărbătorile Pascale, aici! Voi începe cu locul: este o pensiune retrasă de la șosea, din gălăgia mașinilor sau a trecătorilor, la baza dealului. Din față se vede muntele, în spate e o pădure superbă! Pensiunea se află pe un loc întins, cu o curte amenajată cu loc de joacă spațios și dotat, pentru copii. Tot aici e o terasa dotată cu masă de tenis, unde îți poți petrece ore minunate! Pensiunea are destule locuri de parcare față de altele unde trebuie să stai la pândă să prinzi un loc de parcare. Pensiunea are două iazuri unde poți prinde pește, minunat loc pentru cei care au acest hobby! Pensiunea are piscină, dar si râul Cosău care trece chiar prin spatele pensiunii.
Acum, o să mă refer la gazde: niște oameni minunați, calzi la vorbă, foarte serviabili care ne-au primit regește în camere bine încălzite, într-un salon unde am luat masa, foarte spațios! Mâncarea , offff....de vis! Niște ciorbe demențiale, aperitive cu produse de casă, iar prăjiturile ți se topeau în gură. Regina băuturilor: pălinca și bineînțeles frigiderele pline cu vin, apa, bere. Am avut doi ospătari: o doamnă drăguță și un tânăr, nota 10 e mică pentru profesionalismul lor!!! RECOMAND din tot sufletul!!! Felicitări gazdelor!!!❤
Negru Catalin
Negru Catalin4 ani în urmă
Mai mult decat ma asteptam. O locatie linistita departe de alte locuinte si drum principal, cu spatiu mare de joaca pt copii, terasa cu masa de tenis, leagan, mese de servit. Loc de pescuit sportiv gratis cu betele lor, piscina. Bufetul suedez bate multe restaurante si pensiuni de fite...foarte variat. Mancarea la pranz si cina excelenta si pret bun.
Recomanf cu incredere.
Laurentiu P.
Laurentiu P.5 ani în urmă
Nu recomand....revelion organizat parca, doar pentru cei din acea zona ( muzica, program), desi eram 50% si din alte zone, mai sudice. Daca esti din alta zona, cauta- ti alta locatie mai " universala". Afacere a primarului orasului, locatia este extrem de izolata, nu exista, pe cativa km, nici o atractie turistica. Camerele au 2 prize electrice, una ptr tv si a2a in spatele patului, extrem de inconfortabila, in baie nu are priza ptr feon, aparat de ras. Baia nu are un suport de prosop, trebuie sa- l lasi pe jos. Usa la intrare in camera are luft, se vede lumina din hol. Plusuri : loc joaca copii, parcare amenajata, mancare suficienta.
Letitia Aghion
Letitia Aghion2 ani în urmă
Pensiune frumoasa si spatioasa in mijlocul naturii, cu piscina, loc de joaca pentru copii si un rau superb in curte. Personalul pensiunii amabil, camere curate cu balcon, foisor, mese si scaune din belsug, iaz de pescuit. Loc perfect pentru o familie cu copii, noi ne-am simtit excelent. Un singur minus: desi oferta de masa este destul de limitata, nu se permite aducerea de alimente din afara.
Alina Hîndorean
Alina Hîndorean2 ani în urmă
Locația superbă, mâncare gustoasă, personal drăguț, amabil, însă camera nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. In camera dubla a mai fost înghesuită o canapea ceea ce a micșorat mult spațiul în camera. Mai mult, în camera nu este frigider, eu chiar cred ca ar fi util.
Locații recomandate