/Timis/Psiholog

CENTRUL MARA

Strada Remus 15, Timișoara 300281, România

CENTRUL MARA
Psiholog
3.9
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
P6WF+87 Timișoara, România
+40 356 115 613
centrul-mara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 14–20
Mirecuri: 14–20
Joi: 14–20
Vineri: 14–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Alexandra
Ioana Alexandra2 ani în urmă
Dana Santi
Dana Santi2 ani în urmă
Personal super profesionist. Foarte mulțumită
Rebeca miruna
Rebeca miruna2 ani în urmă
Nu recomand acest centru. Am fost la doi terapeuti si am ramas dezamagita. La primul m-am simtit nerespectata, parca voia sa nu merg la dansul, si atitudinea lui per total era ingamfata si foarte neprofesioniala. A doua oara am fost la o doamna terapeuta, am zis ca mai dau o sansa acestui centru. Doamna cred ca era anxioasa sa lucreze cu mine sau nu stiu, cert este ca m-a facut sa ma simt bolnava si imi tot recomanda medicamente, desi ultima data cand am verificat doar psihiatrii recomandau medicamente. 1/10 Nu recomand.
R Ciurescu
R Ciurescu4 ani în urmă
Marius Bălaj
Marius Bălaj6 ani în urmă
Marieta Varga
Marieta Varga2 ani în urmă
Am solicitat telefonic o programare la Centrul Mara de pe bulevardul Liviu Rebreanu. Am fost rugată să aștept puțin și voi fi sunată, ceea ce s-a întâmplat în 2-3 minute. Am fost primită de doamna doctor Geanina Bulat, am ajuns mai devreme decât ora transmisă prin SMS și m-a ascultat aproape o oră. Mi-a dat sfaturi bune. Foarte rar, dacă nu chiar niciodată în ultimii aproape doi ani, m-am simțit atât de bine ca după conversația care s-a dovedit a fi aproape un monolog. A asculta este o artă, a empatiza cu cel care-ți cere sfatul pentru că e în suferință este ceea ce trebuie să facă un medic cu un asemenea profil. Doamna Bulat a fost la superlativ. Recomand cu căldură.
King Nothing
King Nothing2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am vizitat un psihiatru pentru a primi tratament pentru cineva care are demență. La sosire, psihiatrul era foarte ostil și nu voia să ofere consultarea persoanei cu care eram. Persoana era în vârstă și nu îi aude pe alții atât de bine, așa că trebuie să arăți un pic mai tare. Psihiatrul a refuzat pur și simplu să investigheze pacientul cu scuza: „cum pot să investighez persoana dacă nu aude atât de bine?”. Serios? Îți place ce fel de psihiatru ești chiar? Mă întrebi cum să-ți fac treaba? A fost prea greu să ne apropiem puțin și să vorbim puțin mai tare ???

Categoric nu mergeți aici dacă doriți un consult pentru persoanele în vârstă. Economisiți-vă timpul.

(Original)
I have visited a psychiatrist to get treatment for someone who has dementia. Upon arriving the psychiatrist was very hostile and did not want to offer the consultation to the person I was with. The person was an elderly and does not hear others that good so you need to apeak a little bit louder. The psychiatrist simply refused to investigate the patient with the excuse: " how can I investigate the person if she doesen't hear that good?". Seriously? Like what kind of a psychiatrist are you even? You ask me how to do your job? Was it too hard to get a little bit closer and speak a little bit more louder???

Definitely do not go here if you would like a consultation for the elderly. Save your time.
Locații recomandate