/Timis/Psiholog

Cabinet de Psihologie Lucaci Ana Cristina

Strada Lucian Blaga 2, Timișoara 300001, România

Cabinet de Psihologie Lucaci Ana Cristina
Psiholog
5
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
Q63H+V2 Timișoara, România
+40 747 822 786
ciplucacianacristina.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentin Stoica
Valentin Stoica4 ani în urmă
Un terapeut excelent si o persoana minunata, foarte bine pregatita pentru tot felul de probleme intalnite, recomand cu incredere!
Sergiu Telbisz
Sergiu Telbisz2 ani în urmă
Dintre toți psihoterapeuții pe care i-am cunoscut pot spune, cu încredere, că aici am găsit cadrul cel mai cald. Cristina este acel psihoterapeut pe care ți-l dorești: ascultă, oferă suport, este prezent. Mai rar găsești un cabinet de psihoterapie unde specialistul este format și pregătit în programe atât de diferite. Cristina oferă terapie clasică, terapie asistată cu animale de companie, dans-terapie, terapie prin joc pentru copiii cu dizabilități sau alte tipuri de probleme, terapie prin desen și exprimare artistică. În general te aștepți doar să stai pe canapea și să vorbești. Nu și aici. Este o atmosferă primitoare în care te simți în siguranță, unde explorezi interiorul și descoperi cât de mult potențial ai. Fiecare minut, deși uneori dificil, a fost minunat. Iar Frodo, asistenul ei canin, este superb. Felicitări și mult succes în continuare. Recomand cu maximă încredere și căldură.
Toba Cristian
Toba Cristian2 ani în urmă
Cristina este in primul rand un om minunat , un psiholog de exceptie fiind o placere sa lucrezi cu un altfel de profesionist .
Mihaiela Neaga
Mihaiela Neaga2 ani în urmă
Un loc in care te simti in siguranta iar Cristina este un om care da mereu dovada de profesionalism si alaturi de care te poti redescoperi.
Recomandat cu încredere!
Tania Subota
Tania Subota2 ani în urmă
Anca Stanese
Anca Stanese2 ani în urmă
Locații recomandate