/Suceava/Psiholog

Policlinica CMB

Strada Zamca 21 bis, Suceava 720214, România

Policlinica CMB
Psiholog
3
76 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M62X+4F Suceava, România
+40 374 960 560
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulia Marinela
Iulia Marinela2 ani în urmă
Am avut plăcerea sa cunosc niște oameni minunați!
A trebuit sa fac un RMN la glezna ,iar persoanele cu care am interacționat,începând de la recepție, au fost super respectoase și grijulii...sa nu mai zic ca am primit interpretarea RMN-ului după vreo 2-3 ore . Foarte drăguți ! Va mulțumesc!
Ciobanu Vali
Ciobanu Vali2 ani în urmă
Praf la organizare!
Faci programare ,ajungi la programare și stai și aștepți, nu te baga nimeni in seama . Îți spune de la recepție etajul ,ajungi acolo și stai ,iar dacă ești norocos sa mergi cu copil mic e și mai fain.
O policlinica de nota 2 sau o stea , care se vrea a fi ceva modern și de actualitate , dar rămâne cu voitul.
Rușine !!
Cu siguranță nu recomand nimănui!!!!!!👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Bogdan B
Bogdan B2 ani în urmă
Dau o steluta pentru doamnele sau domniaoarele de la receptie.
Cine vine la CMB Bucovina nu vine in concediu ci vine cu diverse probleme de sanatate iar doamnele de la receptie ar trebui sa fie mult mai serviabile, sa invete sa discute cu clientii si sa incerce sa arate mult mai multa empatie. Mai pe scurt se comporta parca ar fi stapane pe mosie iar pacientii ar trebui sa fie recunoscatori ca le este permis sa discute cu doamnele de la receptie.
Pentru SERVICIILE MEDICALE nu am ce sa reproaez 100% MULTUMIT, doar ca primul contact si ultimul contact cu CMB Bucovina tot prin receptie se face, ceea ce iti lasa un gust amar.
JUST ME
JUST ME2 ani în urmă
Dupa ratingul de merit nu exista nici macar o singura stea ☣ 🗣 Ar trebui ca doamnele de la receptie sa urmeze niste cursuri de reeducare....bunul simt din partea celor de la receptie lipseste cu desavarsire....SA VA FIE RUSINE SI O SA POSTEZ SI PE ALTE RETELE DE SOCIALIZARE INSOTIT DE UN VIDEO DESPRE COMPORTAMENTUL OBRAZNIC
Renovari Suceava
Renovari Suceava2 ani în urmă
Am fost mulțumită de serviciile doctorilor dar dezamăgit de comportamentul fetelor din front.

Atitudinea lor lasă mult de dorit.
Ar trebui trimise la cursuri de comunicare astfel încât sa înțeleagă ca omul care merge acolo are deja o problema și trebuie tratat respectuos și cu empatie.
Lazaroiu ALEXANDRU -SUCEA865-
Lazaroiu ALEXANDRU -SUCEA865-2 ani în urmă
Din pacate s-au confirmat zvonurile precum ca cei de la receptie vorbesc cu tine in doi peri, ori sunt iritati ori te trateaza ca pe un nimic de parca consultatiile sunt gratis. Repet, daca din pacate, resursa umana este needucata, nu ma refer la cadrul medical, rezultatul este cam acelasi : servicii proaste!

Cu siguranta voi "recomanda" serviciile voastre si vom face tot posibilul sa evitam aceasta clinica.

Cu respect pentru cadrele medicale !
D.Luciana B.
D.Luciana B.2 ani în urmă
Neseriozitate din partea angajatelor de la recepție,daca nu sunt in stare să facă programările corect,sa lase loc pt alți.clar nu o sa mai apelez la aceasta clinica doar din cauza acelor personaje.
Andreea coneac
Andreea coneac2 ani în urmă
Am avut o experiență ne plăcută la recepție după ce am plătit 1300roni un tumograf nu am fost avizat că prima trebuiea să fac analize la sânge și după acea să fac tumograf am pierdut alte 48 că să pot face sângele! An legătură cu curățenia Este ok!
Locații recomandate