/Sibiu/Psiholog

Ioan Poglan - Cabinet de Psihologie | Psiholog Sibiu

Strada Rennes 30, Sibiu 550006, România

Ioan Poglan - Cabinet de Psihologie | Psiholog Sibiu
Psiholog
5
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4PW+G8 Sibiu, România
+40 743 873 138
psiholog-sibiu.business.site
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Ioan Poglan - Cabinet de Psihologie | Psiholog Sibiu
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana Danila
Oana Danila2 ani în urmă
Colaborez cu Ioan ca terapeut de cuplu centrat pe emoții, recomand cu încredere.
Ghionul D
Ghionul D2 ani în urmă
Am apelat la psihoterapie într-un moment dificil din viața mea și pot spune că Ioan a fost alegerea perfectă. Profesionalism, calitate, disponibilitate, pasiune pentru meserie sunt doar câteva dintre calitățile pe care le-am găsit la Ioan. M-a impresionat încă de la început prin organizare și cunoștințele vaste și variate. Un om cu suflet mare care a avut grijă să-mi depășesc toate obstacolele din viața mea, cu toată răbdarea din lume.
Îl recomand cu încredere!
Adela muresan
Adela muresan2 ani în urmă
Am ajuns la Ioan la recomandarea unei prietene, văzând rezultatele benefice din viața ei. A fost cea mai buna decizie pe care am putut-o lua in viața mea. M-am aflat intr-un impas, totul era neclar și in ceața, încrederea in mine și in forțele mele era destul de șubreda iar relațiile cu familia și soțul erau foarte deteriorate. Ioan este un terapeut cu har, foarte devotat care pe parcursul terapiei mi-a fost alături și m-a ajutat sa conștientizez , sa ma descopăr , sa realizez unde sunt dezechilibrele, sa ma vindec .A fost un drum greu și deși mi-a spus de multe ori ca am ajuns aici datorită mie, nu as fi reușit niciodată fără ajutorul lui. Este o persoana foarte modesta care mi-a schimbat viața și după aproximativ un an rezultatele sunt uimitoare .Relatiille cu familia s-au îmbunătățit , mi-am găsit liniștea și echilibrul interior iar relația cu soțul meu este mai puternica decat a fost vreodată. Terapia nu a fost ușoară însă Ioan este cel care m-a călăuzit și mi-a fost alături in cele mai grele momente .Il recomand și ii sunt veșnic recunoscătoare pentru ceea ce am reușit împreuna
Andreea Neculae
Andreea Neculae2 ani în urmă
Recomand! Persoană empatica, cu o bună capacitate de a asculta, m-a ajutat și mă ajută în soluționarea problemelor pe care le am atât cu mine însămi cât și cu raportarea la cei din jur.
Roxana-Ioana Savu
Roxana-Ioana Savu2 ani în urmă
Recomand cu caldura sedintele de psihoterapie cu Ioan. Pe mine m-a ajutat si ma ajuta sa ma descopar si sa imi imbunatatesc viata si atitudinea fata de viata!
Magda Fulga
Magda Fulga2 ani în urmă
Un om cald, luminos, empatic, lucid, atent, un adevarat partener de truda pe drumul descoperirii sinelui. Recomand. Este omul potrivit.
Alina Mot
Alina Mot2 ani în urmă
Multumesc Ioan pentru delicatețea si profesionalismul cu care mi-ai fost alături!
Paul Ienciu
Paul Ienciu2 ani în urmă
Un profesionist de incredere, dedicat profesiei. Recomand cu drag!
Locații recomandate