/Bucuresti/Psiholog

NEDEA LIDIA, CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

Bloc OD16, Bulevardul Iuliu Maniu Nr 57, București 061081, România

NEDEA LIDIA, CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE
Psiholog
4.8
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MH+HF București, România
+40 721 555 683
avizepsihologice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulya N
Iulya N2 ani în urmă
Foarte bună profesional, o Dna psiholog de înaltă calitate ! Recomand !
Dan-Ioan Boariu
Dan-Ioan Boariu2 ani în urmă
Profesionalism și promptitudine
Florina Radulescu
Florina Radulescu2 ani în urmă
Profesionalism la inaltime! O doamna doctor cu experienta, primitoare, rabdatoare. Interactiunea cu dansa o fost o mare placere! O recomand cu tot dragul !
Andrei Serban
Andrei Serban2 ani în urmă
Am apreciat flexibilitatea doamnei Nedea in primul rand, care si-a facut timp sa ma primeasca in timp rapid. Am avut nevoie de un aviz psihologic pentru categoria A. Mi-a placut interactiunea cu dansa, mi-a explicat ce urmareste si dansa, si ce evalueaza fiecare test in parte. A fost o experienta misto, mai ales daca esti si interesat de proces, nu doar sa ai hartia la mana. Recomand cu caldura.
Cristina Groza
Cristina Groza2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Totul functioneaza impecabil, rapid si eficient iar profesionalismul este prezent in modul de lucru.
Minion DeFoc
Minion DeFoc4 ani în urmă
Am mers la acest cabinet psihologic pentru a obtine avizul psihologic pentru examenul auto.
Doamna psiholog este foarte politicoasă şi de o mare calitate profesională. La fiecare test la care am fost supus mi s-a explicat foarte clar ce am de făcut, iar înainte de începere s-a verificat dacă mi-am însuşit modul de lucru.
Am fost foarte încântat de faptul că la final mi-au fost interpretate rezultatele obtinute la teste. Mi s-a explicat care sunt categoriile de evaluare, ce se urmărește la fiecare şi unde m-am încadrat eu.
Profesionalism excepțional!!!
Prețuri mici!!!
Recomand cu toată încrederea!!!
Pco cev
Pco cev4 ani în urmă
Profesionalism deosebit, empatie, eficiență, politețe desăvârșită - de toate acestea am beneficiat din partea doamnei psiholog în cadrul sesiunii de evaluare pentru obținerea unui aviz de specialitate necesar la serviciu.
Explicarea testelor aplicate și a semnificației rezultatelor acestora te ajută să te cunoști mai bine și să îți consolidezi încrederea în forțele proprii.
Mulțumesc mult și îmi face mare plăcere să recomand cu toată încrederea serviciile Cabinetului de Psihologie Lidia Nedea.
Laurentiu Iordache
Laurentiu Iordache2 ani în urmă
Am ajuns pe la acest cabinet pentru un aviz psihologic auto categoria A. Mi-a placut mult modul in care am fost tratat la examinare, dar cel mai mult mi-a placut modul in care sunt respectate normele de protectie impotriva COVID.
Locații recomandate