/Braila/Psiholog

Cabinet Individual Psihologie Sandu Monica

Bulevardul Independenţei 16, Brăila 810004, România

Cabinet Individual Psihologie Sandu Monica
Psiholog
3.7
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
7X88+QW Brăila, România
+40 751 027 004
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Luminita Istrate
Gabriela Luminita Istrate2 ani în urmă
In cazul copilasului meu, cu o intarziere in dezvoltarea limbajului expresiv, munca doamnei psiholog a avut rezultate excelente din toate punctele de vedere. Copilul s-a dezvoltat frumos si a inregistrat un salt semnificativ. Ne-a primit si ne-a tratat ireprosabil chiar si dupa o perioada de intrerupere.
Lavinia Enache
Lavinia Enache2 ani în urmă
Nu recomand!
Nu mi-a plăcut atitudinea față de părinți. Părerea psihologului față de copil s-a transmis de față cu copilul, ceea ce nu mi se pare profesionist.
Evaluarea copilului se face în grabă și se pun niște etichete (psedo-diagnostice) din pripă. Adică nu se ține cont că un copil venit pentru prima dată într-o cameră nouă, alături de o persoană străină, se comportă cel puțin diferit față de obicei și este reținut.
Nu pun la îndoială pregătirea doamnei psiholog, pentru asta am dat o steluță, dar în rest, lasă multe de dorit. De exemplu, faptul că părintele consideră că este suficient pentru copilul lui și decide să nu mai meargă la terapie, este considerat o amenințare pentru doamna psiholog, astfel că dacă la un moment dat copilul se reîntoarce la terapie, doamna psiholog îl "taxează" verbal pe părinte de față cu copilul. Astfel de compotamente nu sunt potrivite unui specialist care lucrează cu copiii! Și exemplele pot continua....
Silvia Gavrila
Silvia Gavrila2 ani în urmă
Locații recomandate