/Bihor/Psiholog

MAZE Center

Strada Émile Zola 1, Cluj-Napoca 400112, România

MAZE Center
Psiholog
4.9
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCQ+RP Cluj-Napoca, România
+40 749 183 354
mazecenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Radu
Andreea Radu2 ani în urmă
Acum cateva luni eram in cautarea unui terapeut, iar prin intermediul celor de la Maze Center am cunoscut-o pe Ioana Ciocotisan, care efectiv mi-a schimbat viata.
Ma confruntam deseori cu sentimentul ca nu sunt de ajuns si ca orice as face nu pot multumi persoanele din jurul meu, chiar daca toate chestiile acestea erau in mintea mea si veneau din cauza unor traume pe care le-am suferit in copilarie.
Din fericire, datorita Ioanei, am invatat cum sa gestionez si sa accept aceste sentimente si sa nu ma mai invinovatesc ca simt anumite lucruri.
Ma bucur enorm ca am intalnit-o si o recomand din tot sufletul!
Glavan Marcela
Glavan Marcela2 ani în urmă
Buna ziua,am colaborat excelent cu psiholog Răduț Eniko. Ceea ce pot spune,clar,este ca toată perioada respectiva, d.na psiholog a dat dovada de profesionalism, corectitudine,empatie si dedicație 100%. Recomand, cu căldură,o viitoare colaborare a oricărei persoane, care trece printr o problema, la care nu mai are răspunsuri...le va găsi,cu siguranță, cu ajutorul d.nei Răduț Eniko. Îi mulțumesc mult, mult...
Adrian Iacovache
Adrian Iacovache2 ani în urmă
Recomand acest loc. In cele 4-6 luni de consiliere, am reușit sa sparg anumite bariere care de regula mi-ar fii părut imposibile de trecut. Toată experiență a fost una pe care nu o voi uita, si care m-a ajutat sa ajung la un nivel superior de înțelegere asupra lucrurilor care mi se întâmplă.
Dan Leonties
Dan Leonties2 ani în urmă
Am apelat la serviciile Maze Center deoarece aveam nevoie de un psihoterapeut care ar putea sa ma ajute sa imi rezolv problemele emotionale.

Inca de la prima sedinta cu doamna psihoterapeut Alexandra Jarda, am simtit ca am ales persoana potrivita. Calmul si rabdarea m-au facut sa ma simt in siguranta si m-au facut sa ma deschid cu usurinta in fata ei.

Dupa cateva luni, pot sa spun cu incredere ca am reusit sa rezolv anumite probleme, si simt ca sunt pe drumul cel bun.

Recomand cu caldura Maze Center si pe doamna Alexandra Jarda.
Madalina Andreica
Madalina Andreica2 ani în urmă
Am inceput sedintele de terapie in cadrul Maze Center alaturi de psiholog Ioana Ciocotisan. Ioana a identificat de la primele intalniri cele mai potrivite metode de a lucra impreuna, adaptate nevoilor mele. Multumesc!
HelloKSand89 KSand89
HelloKSand89 KSand892 ani în urmă
Am apelat la serviciile Maze Center deoarece am căutat multă vreme un psihoterapeut/psiholog care să îmi inspire încredere și profesionalism.

Încă de la prima ședință cu doamna psihoterapeut Alexandra Jarda, am simțit imediat acea conexiune pe care o așteptam și nu m-am înșelat.

Chiar și după câteva ședințe, pot spune cu sinceritate că rezultatele terapiei sunt deja vizibile, am devenit mai conștientă de propria persoană, iar calitatea relațiilor cu cei din jur s-a îmbunătățit semnificativ.

Recomand Maze Center tuturor celor care vor să se cunoască pe sine și își doresc să ducă o viață plină fericire și armonie.

Vă mulțumesc Maze Center.
Adela Hanga
Adela Hanga2 ani în urmă
Sedintele de terapie cu domnisoara psiholog Alexandra Jarda m-au ajutat sa identific si sa gasesc solutii potrivite pentru problemele emotionale cu care ma confruntam, totul intr-un mediu sigur, si folosind o abordare empatica si profesionala.
Robert Poptamas
Robert Poptamas2 ani în urmă
In urma sedintelor de terapie cu Cristina Costache am reusit cu success sa imi controlez si sa imi tin anxietatea in frau, si sa invat sa comunic mai bine cu cei din jurul meu. Recomand cabinetul de Psihologie si Psihoterapie The Maze si pe Cristina Costache pentru profesionalism si pentru tot ajutorul oferit
Locații recomandate