/Mures/Psihiatru

Casa Wagner

Piața Cetății 7, Sighișoara 545400, România

Casa Wagner
Psihiatru
4
677 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6QCR+3X Sighișoara, România
+40 265 506 014
casa-wagner.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anca Proca
Anca Proca2 ani în urmă
Nici Ardealul nu mai e ce-a fost! Pentru ca am anuntat ca voi plati cu voucher de vacanta, chelnerului i-a fost teama ca nu-si va primi ciubucul, asa ca, si-a trecut o bere pe nota de plata, pe care a baut-o in cinstea mea! Nu recomand sa mancati in acest restaurant, mancarea e oribila!
Florina Florea
Florina Florea2 ani în urmă
Un loc tare placut,am dormit f bine.
Mancarea excelenta iar personalul FOARTE AMABIL SI PRIMITOR.
Dl recepționer si cel care ne a servit la masa merita tot respectul nostru pt modulul in care ne au tratat!
Multumim si recomand din tot sufletul!
Si inca ceva de adăugat…locatia accepta si animăluțe de companie,ceea ce pe noi ne a ajutat f mult!
Radu Adrian
Radu Adrian2 ani în urmă
Foarte curat,camera foarte liniștită, personalul foarte amabil și educat! Multumiri!
Zoltan Keresztes
Zoltan Keresztes2 ani în urmă
Jalnic! În afara amplasamentului pensiunii chiar în inima cetății restul lasă mult de dorit! În cameră praful era de pe vremea lui Dracula, covoarele murdare, nu poți aprecia mobilierul drept vintage.... De fapt este ponosit și îmbătrânit, pe dulap mult praf și un bidon de plastic aruncat de alții! Lenjeriile și - au făcut veacul demult! Singurul plus căldură și apa calda. Micul dejun foarte slab calitativ (în afara aparatului de cafea). Pozele cu camerele cu care se promovează on line nu au nicio legătură cu realitatea de la fata locului! La banii ceruți găsești ceva mult superior față de ce oferă acești așa ziși patroni din industria ospitalieră!
Cristina Balla
Cristina Balla2 ani în urmă
Am revenit pentru a doua oara in aceasta locatie.
Ne-a placut Sighisoara si Casa Wagner in egala masura, oameni calzi si primitori, mancare buna, conditii ok daca iti place stilul vintage.
Erlic Alex
Erlic Alex2 ani în urmă
Oribil, conditii insalubre. Foarte mult par peste tot, pasta de dinti in baie pana si pe capacul toaletei, urme de folosire recenta a toaletei.. dezastru. Scuze doamnei de la curatenie cand a fost pusa in fata faptului implinit.. nu are lumina buna. Explicatia receptionerului.. nu sunteti de la dsp sa ne controlati si mergeti la Hilton daca nu va convine. So we left..
Nu merita sa va stricati concediile aici.
O stea e mult.
Rodica Nicola
Rodica Nicola2 ani în urmă
Personalul, care nu are mai nimic de facut( turisti putini), sta si se uita cum golesc singura scrumiera in alta plina, fara sa se ridice de pe scaun. Terasa este mereu plina de vasele de la micul dejun, de scrumiere pline, pahare,etc. Curatenia bunicica, cam superficiala. Micul dejun anost. Nu am mancat acolo la pranz sau seara pt ca restaurantul a fost mereu PUSTIU! ceea ce insemna ca mancarea nu era buna. Pacat de investitie, terasa arata chiar bine. Camera cu miros de vechi, fara frigider, dar cu tantari🙂. Nu recomand!
Ioana negrau
Ioana negrau2 ani în urmă
E bine, se poate imbunatati e cald dar mobila e prea veche poate ceva flori, niste plante ar mai inviora. Mic dejun f bu, baia splendida
Locații recomandate