/Cluj/Psihiatru

Centrul de Psihologie Mental Training - Psiholog Cluj

Strada Dacia Nr. 3, parter și etaj 2, interfon 131, Cluj-Napoca 400044, România

Centrul de Psihologie Mental Training - Psiholog Cluj
Psihiatru
4.9
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHGQ+3C Cluj-Napoca, România
+40 749 110 148
mental-training.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrada Pletea
Andrada Pletea2 ani în urmă
Sa merg la psiholog a fost una dintre cele mai bune si importante decizii luate in ultima perioada. Ședințele făcute m-au ajutat sa mă înțeleg mai bine pe mine si comportamentul meu cu mine si persoanele din viata mea.

Am lucrat cu Viorica Marocico, un psiholog extrem de empatic si bine pregătit care m-a făcut sa simt ca ii pot împărtăși gândurile mele. Am căpătat încrederea de spune absolut orice. Ea m-a ajutat sa încep un proces de cunoaștere a emoțiilor, numirea si validarea acestora, in urma căruia am început sa simt mai mult, sa mă simt mai vie. Am învățat cat de importante sunt emoțiile si ele nu trebuie estompate.

O recomand cu mult drag pe Viorica Marocico <3
Ioana Dana
Ioana Dana2 ani în urmă
La urcarea unui munte e necesar un bagaj cat mai usor, doar cu lucrurile necesare, pentru a face explorarea cat mai usoara si a ne bucura de peisaj. Asemeni si in viata. Ma bucur sa spun ca sedintele cu Lavinia m-au ajutat sa elimin surplusul din bagajul meu, reusind sa am curajul sa privesc zambind mai mult la ce e in jur si sa ma bucur mai mult de viata. Una din cele mai importante reusite, invingerea rusinii si punerea ei sub stapanire, mi-a inapoiat ce imi luase: libertatea de a actiona cum simt si iubirea de sine! Desi spunem de multe ori ca ne iubim, e o iubire conditionata de mentalitatea sistemului in care traim, masa media si nu numai, dar odata invinse sentimentul de eliberare e o bucurie enorma! Ma bucur ca inca de la prima sedinta am avut o conexiune foarte buna cu Lavinia si am reusit foarte usor sa ma deschid pentru a ajunge azi unde sunt. Un mare multumesc!
Tamás Miklós
Tamás Miklós2 ani în urmă
Pentru mine sanatatea mentala este la fel de importanta precum cea corporala. Asa ca, cand am trecut printr-o perioada mai grea din viata, am ajuns sa fac terapie cu Marius Pentilie.
Cu ajutorul lui am reusit sa trec mai usor peste obstacolele si sa scap de tipare de gandire negative.
Il recomand cu incredere!
Muresan Vlad
Muresan Vlad2 ani în urmă
Lucrez cu Marius Pentilie de 2 luni pe parte de anxietate, pot spune ca e un om calm, atent la interlocutor si foarte atent la vorbele pe care le spune, sa nu te simti inconfortabil.
Pentru o viață echilibrată avem nevoie si de igienă emotionala nu doar corporală, lucru pe care eu l-am găsit aici.
Recomand cu căldură!
Petru-Laurentiu Pop
Petru-Laurentiu Pop2 ani în urmă
Vin de multe ori la sedinte cu anumite idei fixe si poate preconcepute despre anumite situatii sau intamplari despre care-s ferm convins ca am dreptate. Iar faptul ca sunt provocat intelectual cand mi se combat convingerile sau ideile si ca inteleg de ce gandesc, fac sau actionez intr-un anumit fel, si mai ales CE pot sa fac pentru a schimba aspectele astea la mine ma fac sa recomand cu incredere!
Diana Bara
Diana Bara2 ani în urmă
Nimic mai minunat decat a fi inteles pe deplin si ascultat in cele mai vulnerabile momente, fara prejudecati sau critici. Uneori doar de asta avem nevoie, pentru a ne face ordine in ganduri.
Sedintele de terapie cu Andrei m-au ajutat extrem de mult sa imi calmez anxietatea si sa fiu mai buna cu mine, mai rabdatoare si mai prezenta in viata mea.
Drumul 'vindecarii' e lung, insa atunci cand stii ce iti provoaca anumite stari, cum si cand, o sa poti sa te intelegi mai bine si sa iti controlezi mai usor emotiile.
Trebuie sa investim mai mult in sanatatea noastra emotionala si mentala.
Multumesc!
Nicoleta- Anastasia Adam
Nicoleta- Anastasia Adam2 ani în urmă
Pot sa scriu acest review in dubla calitate: de client al centrului dar si de student practicant.
În calitate de client: după experiente nu foarte reușite cu alți terapeutii am fost destul de selectivă in privinta următorului terapeut. După multe căutări, hotărâri si răzgândiri am luat decizia de a lucra cu Daniel. Sincer cred ca a fost cea mai bună decizie. Am apreciat inca de la primele ședințe profesionalismul sau, atitudinea deschisă si empatica si felul in care iti expune ideile sale, chiar dacă nu tot timpul a fost de acord cu mine ( nici nu trebuie 🙂) reușește să exprime lucrul acesta intr-un mod in care să nu te faca sa te simti judecat sau neînțeles sau stiu eu. Iar rezultatele le am văzut intr-un timp relativ ok ( bine aici depinde de fiecare persoana ). Deși la început nu mergeam foarte relaxată la ședințe, în timp am devenit asa relaxata incat uneori pare ca sunt la discuții cu un prieten.

În calitate de student practicant lucrez cu Domnul Marius Pentilie, la fel un profesionist, dedicat profesiei, implicat și cu abilitatea de a se adapta ușor în funcție de studenții cu care lucrează.
Deci pe scurt doar cuvinte de laudă despre centru. Chiar le recomand si prietenilor care au nevoie de consiliere/ terapie sa meargă la Mental Training.
Podar Cristina-Ioana
Podar Cristina-Ioana2 ani în urmă
Un loc minunat cu oameni călduroși care îți inspiră încredere, armonie.
Locații recomandate