/Bucuresti/Psihiatru

CLINICA HOPE II - Piata DOMENII

Strada Virgil Pleșoianu 79 A, București 011526, România

CLINICA HOPE II - Piata DOMENII
Psihiatru
4.3
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F379+73 București, România
+40 724 792 901
clinica-hope-domenii.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Dragu
Alexandra Dragu2 ani în urmă
Complet dezamagita de aceasta clinica si de modalitatea de abordare a doctoritei fata de pacient.Doamna doctor Laura Ghebaur ar trebui sa isi corecteze modalitatea de abordare a unui pacient cu o tulburare grava , chiar daca acesta vine prin Casa de Asigurari. Nu este corect sa ne tratati inferior fata de pacientii care platesc sedintele full , doar pentru ca incercam sa beneficiem de tratament prin asigurarea de sanatate , pe care tot noi o platim din impozitele pe salariu. Am venit la aceasta clinica datorita promovarii pe reteaua Youtube , dar am fost complet dezamagita, pacientul a iesit pe usa cabinetului foarte tulburat de atitudinea doamnei doctor care l-a repezit in momentele de confuzie datorate emotiilor . Se pare ca anii de experienta nu sunt un indicativ al calitatii.
Luiza Badic
Luiza Badic2 ani în urmă
dr. Tudosie Victorița = neprofesionistă, superficială, de rea credință, nu a consultat atent pacientul, repezită, autosuficientă, vanitoasă....iar lista defectelor ei poate continua.......lipsită de empatie față de pacient minor etc.
Nu a tinut cont de Raportul psihologic intocmit de psih. Gabriela Marc in clinica Hope.
DE EVITAT dr. Tudosie Victorița !!!
Singurul lucru bun pe care l-am obținut aici este Raportul psihologic, care a fost intocmit conform cerintelor, dar dna Gabriela Marc a recomandat verbal continuarea terapiei cu un psiholog neavizat, care nu are abilități în cazul respectiv și care de altfel, si-a demonstrat ineficiența in 2 ani de terapie. Psiholoaga Mihăilescu Raluca, recomandata cu căldură este prietena cu dr. Tudosie si cu Marc Gabriela, este din afara clinicii Hope, are cabinet individual și are atestatul de liberă practică neactualizat în prezent.
Clinica Hope = neprofesionisti, neatenți la nevoile pacientului !
DE EVITAT !!!
Probabil o sa imi steargă comentariile, dar voi face impotriva dr. Tudosie Victorita, reclamatie la COLEGIUL MEDICILOR BUCURESTI.
Pacala Georgiana
Pacala Georgiana4 ani în urmă
Aceasta clinica nu raspunde la mesaje, ma discrimineaza si ma agreseaza cu paza cand incerc sa le explic situatia. Va rog sa nu apelati la ei. Se comporta josnic. Eu regret enorm ca am facut-o. Dr. Psihiatru Mihai Teodor, fost medic primar( mai nou medic specialist) in complicitate cu doamna dr Bondoc si firma sunt responsabili pentru agravarea conditiei mele medicale.De asemeni o buna parte din informatiile legate de tulburarea borderline sunt false. Nu sunt bazate pe informatii stiintifice. In calitate de om care sufera de tulburarea borderline, pot spune ca fiecare individ prezinta diferite particularitati. Ideea cu grupul de border este una dintre cele mai proaste idei pe care a avut-o o clinica vreodata. Sunt studii din care reiese ca o data pus diagnosticul, pacientii se autosaboteaza. ( vindecare fiind imposibila) Bineteles ideea este buna pentru ei ca firma( money scam), dar nu si pentru pacienti.
Mihaela Barta
Mihaela Barta4 ani în urmă
Vin aici cu mare placere. Incepand cu cea mai grozava dna secretara, dna Carmen, continuand cu cea mai grozava psihoterapeuta dna Samona si cu cea mai buna psihiatra dna Mara, sunt oameni speciali, minunati si care imi fac viata mai frumoasa,ma vindeca si ma transforma
Maria Constantinescu
Maria Constantinescu4 ani în urmă
Experienta placuta la terapia de grup si f placuta la cea individuala(dl psiholog Bogdan Soceanu este un om extraordinar),personal f amabil la Clinica Hope II,singurul minus-nu mai colaboreaza cu Casa de Sanatate,pentru reducerea la jumatate a serviciilor,ceea ce constituie o adevarata problema pentru cei care nu pot munci din cauza bolii!
Nadia Armeanu
Nadia Armeanu4 ani în urmă
Sunt niste profesioniști în adevăratul sens al cuvântului!!
Recomand aceasta clinica pt serviciile oferite!
Cora Georgescu
Cora Georgescu2 ani în urmă
Am facut programarea cu o luna înainte la dna doctor Laura Ghebaur pentru un pacient care venea de la 300km, iar în ziua respectiva, cu 20 de min inainte am primit telefon de la clinica sa ne anunte ca dna doctor nu este în ziua respectiva în clinica pentru ca si-a modificat zilele libere. Pentru ca eram f aproape, cei de la clinica au reușit sa o convingă sa ajungă la consultatie.
Prima consultație care ar fi trebuit sa dureze 30-60 min a durat 3 minute în care doamna doctor, care era foarte grăbită i-a spus sa renunțe la tratamentul pe care îl ia pt ca e prea "puternic".
O experienta foarte neplăcută. În aceasta specializare pacientul este foarte bulversat, iar vizita la doctor ar trebuie sa fie una liniștitoare, nu una care sa îl bulverseze si mai rau. Nu recomand! Lipsa de profesionalism și din partea clinicii si din partea cadrului medical!
Peacekeeper007 chap
Peacekeeper007 chap2 ani în urmă
Nu va faceti programare la doamna doctor Laura Ghebaur. Veti irosi si timp si bani si, pe deasupra, veti ramane si netratati.Noi am fost la dansa pe data de 3 septembrie, ora 15,30. Pacienta care a avut programare dupa noi venise si ea tot la doamna doctor Ghebaur pentru atac de panica, insa, dupa spusele dansei, nu si-a rezolvat problema nici dupa 6 luni de tratament.. Am avut o experienta foarte neplacuta, nu as recomanda nici unui bolnav sa ajunga la acest medic. Am insistat la dumneai sa nu-i prescrie acelasi tratament fiicei mele, intrucat i s-a administrat acelasi tratament si in spital iar starea ei psihica nu s-a ameliorat deloc. Ma asteptam la o atitidine intelegatoare, avand in vedere faptul ca am ales serviciile unei clinici private. Daca doream sa am parte de repezeala, lipsa de profesionalism si proasta comunicare cu pacientul, ma duceam la stat, nu mai pierdeam banii, timpul si energia sa vin la la acessta clinica. Acum, va trebui sa ajungem la alt psihiatru. In consecinta, feriti- va de aceasta doamna doctor daca nu vreti sa aruncati banii pe fereastra si sa ramaneti si netratati.Venisem cu "hope" la aceasta clinica, insa, mi-am pierdut speranta.Pacat de renumele fondatoarei acestei clinici!
Locații recomandate