/Bucuresti/Psihiatru

Cabinet Psihologic - Psiholog Simona Jeles

nr., Strada Popa Nan 30, București 024075, România

Cabinet Psihologic - Psiholog Simona Jeles
Psihiatru
4.3
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4PF+VF București, România
+40 721 797 981
terapiastrategica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan Nechifor
Razvan Nechifor2 ani în urmă
Simona este un psiholog care da dovada de multa experienta si o abordare foarte buna a pacientului. Este o fire calma si obiectiva ceea ce ajuta foarte mult in sedintele de terapie. Sunt foarte multumit de stilul ei de lucru si o recomand cu multa incredere.
Tudor Neagu
Tudor Neagu6 ani în urmă
Mii de mulțumiri doamnei psiholog. Mi-a ajutat soția mult mai mult decât aș fi putut face eu în 10 vieți. Să vă dea Domnul sănătate!
Cornelia Constantin
Cornelia Constantin8 ani în urmă
Cunosc oameni care s-au dus la doamna terapeut ca la o ultima sansa, pentru ca nu mai stiau ce sa faca. Aveau sufletul facut bucati de depresie, stres, probleme in familie si cu copiii. Toti si-au imbunatatit starea dupa cateva sedinte, dar e o fata care suferea de depresie care este complet schimbata. Draga de ea ii multumeste zilnic doamnei terapeut pentru asta. In sfarsit simte ca TRAIESTE. Apelati cu incredere, veti gasi sigur un bandaj pentru sufletul vostru si solutii la problemele concrete pe care le aveti.
Bianca P
Bianca P2 ani în urmă
S-a discutat mult, dar s-au tras puține concluzii.
Am perceput experienta mai mult ca pe o discuție pe detalii, decât ca pe o abordare terapeutica, în care sa se identifice o problema, pe care sa o explicam, sa facem un plan de rezolvare și apoi sa urmărim evoluția.

De puține ori s-au tras concluzii și acelea au fost grăbite. Nu s a investigat problema mai in amănunt, doar s a mers pe o impresie, fără test fără nimic și s a pierdut timpul, pentru ca ulterior s a dovedit nefondata. Și nici măcar în cazul acela nu s a propus o soluție concreta de rezolvare, câteva sfaturi măcar. Doar o abordare de tipul ''nu mai face asa''.
În plus, probleme serioase pe care le-am menționat au trecut neobservate. Iar acest lucru mie mi-a făcut foarte rău.
Paraschiv Andreea Mihaela
Paraschiv Andreea Mihaela2 ani în urmă
O recomand cu toata increderea datorita experientei si obiectivitatii. Reuseste cu brio sa fie empatica si sa puna intrebarile potrivite astfel incat pacientul sa constientizeze singur cauza deciziilor si ceea ce a generat un anumit comportament.
Este o persoana foarte calda si placuta in fata careia te poti deschide cu mare usurinta. Pe mine personal m-a ajutat foarte mult intr-o perioada extrem de dificila si ii sunt profund recunoscatoare.
Alexandra Pavel
Alexandra Pavel2 ani în urmă
Terapia cu doamna Jeles m-a ajutat sa ma vindec de o depresie care a durat 3 ani, sa invat sa controlez anxietatea cu care m-am luptat toata viata, sa dobandesc un stil de atasament securizant, sa trec peste o despartire dupa o relatie toxica, sa privesc viata dintr-o maniera optimista, sa imi redobandesc increderea de sine si sa invat sa ma iubesc pe mine insami din nou.
Vlad popescu
Vlad popescu2 ani în urmă
Recomand! Simona este un psiholog cu experienta. Are o abordare strategica care aduce rezultate incredibil de bune. Mulțumesc.
Cristina F
Cristina F2 ani în urmă
Recomand cu drag! Un psiholog bun, profesionist, un om calm.
Locații recomandate