/Bucuresti/Psihiatru

Rosana Medical Valea Oltului

Strada Valea Oltului 77, București 061971, România

Rosana Medical Valea Oltului
Psihiatru
3.5
159 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C287+FF București, România
+40 372 734 499
rosanamedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andazicos andazicos
Andazicos andazicos2 ani în urmă
Doamna doctor Natalia Stoica la care am mers să ne transferăm de la medicul de familie Draghici, colegul dânsei, de care eram nemulțumiți, a fost arogantă și a avut un comportament prin care ne-a determinat să devenim pacienții unei alte clinici medicale și ai unui alt medic de familie care știe să își facă meseria pentru care este plătit din banii noștri ai celor carora ni se rețin din salariu lunar bani pentru asigurările de sănătate.
Florentina Cristea
Florentina Cristea2 ani în urmă
Buna ziua, am sunat sa fac o programare pentru ecografia de sold, iar domnisoara /doamna operat vorbește pe un ton agresiv si propune ce data doreste dumneaei. Imi pare rau ca deranjam cu programarile, poate domnisoara/doamna era la cafea si am intrerupt o.
Maria Mocanu
Maria Mocanu2 ani în urmă
Feriti-va de domnul doctor Bogdan Boga specialist imagistica medicala. Deși fetița avea mana fracturată ,domnul doctor nu a fost capabil să vadă acest lucru .
Asistente ok,medic incapabil !
Cristina Baicu
Cristina Baicu2 ani în urmă
Nu o recomand pe doamna doctor Strătilă Andreea-Mădălina! Nu a dat dovada de profesionalism. În urma unei radiografii a decis sa ii pună piciorul în gips copilului pentru 10 zile.Dupa acest timp i-a scos gips-ul și a zis ca este ok deși copilul încă avea piciorul umflat. Pentru aplicarea gips-ului, scoaterea acestuia si radiografie bineînțeles ca au fost percepute niște taxe,deloc mici. Peste o zi văzând ca cel mic da semne evidente ca piciorul nu este bine am fost la spital și în urma radiografiei i s-a pus din nou gips pentru încă 14 zile,deoarece fractura nu era vindecata complet și mi s-a spus ca trebuia sa stea mai mult cu el în gips pt ca 10 zile nu erau de ajuns pentru fractura respectiva și mai ales la vârsta copilului (1an și 7 luni).
Mihaela Tirisi
Mihaela Tirisi2 ani în urmă
Experiența la Cabinetul de kinetoterapie Rosana Medical nu poate fi etichetata decat POZITIV. Dl. Kintetoterapeut Gabriel Palalau este omul potrivit la locul potrivit, un profesionist exceptional, oferind cu maximă seriozitate si implicare atat suport medical specializat cat si suport moral.
Recomand cu încredere. Multumim Gabi!
Marius Gane
Marius Gane2 ani în urmă
Testare antigen rapid-gratuit
Coada de românași stau 1 ora pentru un test de 10 lei din farmacie.
Vrei TESTARE P.C.R PLATESTI 230LEI STAI LA COADĂ IN SPATELE CELOR CU GRATUITATE.
SI UN SINGUR CADRU MEDICAL SI PENTRU UNUL SI PENTRU ALTUL.
NU SE MERITA DIFERENȚA DE 40 LEI FATA DE ALTE CLINICI.
Andreea Oprea
Andreea Oprea2 ani în urmă
Eu sunt foarte multumita de clinica Rosana. Toate serviciile la care am apelat au fost peste asteptari. Cel putin doctorii de la pediatrie sunt mult peste alti doctori din clinici mult mai renumite.
Alexandra Barbu
Alexandra Barbu2 ani în urmă
Toate specialitățile prezente, promtitudine și empatie, atât din partea recepției cât și din partea medicilor! RECOMAND!
p.s Intr o țară unde toate spitalele sunt pe lângă nevoile oamenilor, avem nevoie de asemenea clinici!!
Locații recomandate