/Arges/Psihiatru

CMI Dr Marinescu Cristian

Strada Anton Pann 1, Pitești 110072, România

CMI Dr Marinescu Cristian
Psihiatru
4.9
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV68+GH Pitești, România
+40 799 780 622
psihiatrupitesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–18
Marți: 12–18
Mirecuri: 12–18
Joi: 14–17
Vineri: 12–15
Sâmbătă: 9–11
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Mustatea
Alexandru Mustatea2 ani în urmă
Un medic care-si face meseria cu mare profesionalism si pasiune. A stiut sa asculte si sa identifice problema cum alti specialisti n-au facut-o in ani de zile. Tratamentul potrivit nu numai ca a dat rezultate, dar ne-a schimbat tuturor viata si pentru asta ii sunt recunoscator in numele intregii familii...ani de cautari si-au gasit raspunsul in cabinetul domnului doctor Marinescu. Multumesc!
Mirela N
Mirela N4 ani în urmă
Am decis sa scriu aceasta recenzie deoarece sunt foarte mulțumită de cum m-a tratează doctorul Marinescu. Este un om deosebit , cu multă răbdare, tact , un profesionist desăvârșit. Cabinetul , deși este situat central îți oferă multă intimitate. Este intr-o casa amenajată superb ca in sudul Franței. Te simți bine de cum pășești in cabinet. Te întâmpina o atmosfera plăcută liniștita. Asistentele sunt foarte amabile și fac tot posibilul sa respecte programările. Psihologul are multă experiența și m-a ajutat foarte mult.Cabinetul este curat, cochet, intim.
Recomand acest cabinet din tot sufletul și mulțumesc pentru atenția deosebita a personalului și doctorului Marinescu !
Lisa Popescu
Lisa Popescu4 ani în urmă
Un medic foarte bun, atent, nu s-a lăsat pana nu m-a făcut bine, deși fusesem la multi medici si luasem cam toate tratamentele posibile. Mulțumesc si asa sa ramaneti !
Cabinetul este primitor si amenajat frumos.
Personalul este foarte amabil.
Se respecta orele de programare.
Cosmin J
Cosmin J4 ani în urmă
L-am cunoscut pe dr Marinescu cu ocazia unei prezentări si cu ocazia consultului unei rude. Eu sunt medic si il apreciez foarte mult ! Este un om remarcabil, un bun coleg si cu respect pentru toți pacienții, de la omul simplu la persoane cu instruire superioară. Încă o data il felicit pentru ce face ! Este o plăcere sa-l vezi cum consulta si nu este greu sa apreciezi pregătirea care depășește specialitatea pe care o practica cu succes ! Il voi recomanda întotdeauna ! PS Cabinetul este cochet, in stil romantic italian sau frantuzesc. Doamna asistenta este simpatica si amabila.
Dan marinescu
Dan marinescu4 ani în urmă
Sunt rezident in Anglia. Vin in România o data pe an si de fiecare data trec pe la cabinetul doctorului Marinescu pentr a-mi da indicații de tratament pentru un an. Este fosrte amabil, deschis si un om si medic deosebit. Imi da tratament pe un an de fiecare data si imi merge bine. Cand mai am nevoie de un sfat il contactez pe email si este foarte rapid in răspunsuri si sfaturi. Pot spune ca este permanent alături de mine si asta imi da o mare încredere.
Cabinetul este intr-o zona centrală si linistita si discreta in același timp. Este amenajat cu bun gust si este foarte civilizat.
Recomand acest cabinet !
Mihai G
Mihai G5 ani în urmă
Excelent medic. Ma ajuta enorm in situatiile dificile. Cabinetul este modern foarte civilizat. M-am programat cu usurinta si m-am simtit bine si respectat. Doamna asistenta de la recetie este foarte amabila si incearca sa rezolve orice problema. Asa da ! Se poste si in Romania ! Nu in ultimul rand se respecta confidentialitatea si intimitatea. In hol am fost rugat sa vorbesc in soapta tocmai pentru a respecta intimitatea celorlalti. Asa da respect ! Bravo !
Diman Ion
Diman Ion2 ani în urmă
Un medic foarte bun.Calm, răbdător cu pacienții.Sunt pacient de 12 ani.
Cauta cele mai bune soluții pentru rezolvarea situațiilor de criza.
Se respecta ora programării. Ambient plăcut cu muzica ce da o stare de bine.
Mulțumim domnule doctor.
Lavinia Tudor
Lavinia Tudor2 ani în urmă
Am ajuns după nevoie și recenzii. Un om încântător acest doctor. M-a ajutat și înțeles. Cabinetul este amenajat după sufletul lui, absolut remarcabil, bun gust, delicatețe și atenție la detalii. Personal amabil și programarea in 3 zile. S-a respectat ora cu strictețe.
Bravo ca se poate in România.
Locații recomandate