/Timis/Optica

EMAG

Bulevardul Liviu Rebreanu 2-5, Timișoara 300416, România

EMAG
Optica
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6M6+45 Timișoara, România
+40 722 250 000
emag.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps EMAG
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–15
Scrie o recenzie
David Manea
David Manea1 an în urmă
Super de treaba oamenii. Serviciile sunt premium. Interacțiunea e premium. Și știm cu toții ca premium înseamnă costuri mai mari, atât pentru companie, cât și pentru client. Overall, e un win - win.
Luci lucian
Luci lucian1 an în urmă
Am facut comanda la un aragaz prin programul buyback rabla si am dat la schimb pe cel vechi perfect functional urmand sa primesc un voucher cadou de 150 de lei in 10 zile de la primirea comenzii.A trecuta o jumatate de luna si nu am primit nici un voucher,ma tot aburesc la telefon.Rusine sa le fie.Urmeaza sa fac reclamatie
Cecilia Ghelbere
Cecilia Ghelbere1 an în urmă
Foarte bine organizat, am scanat codul QR și când am ajuns la biroul de ridicare produse, acestea mă așteptau deja pe tejghea și în plus am primit și plase gratis pentru a transporta produsele. Apreciez maxim, showroom eMag Calea Sagului, Timisoara!
Ovidiu Vasile
Ovidiu Vasile1 an în urmă
Oricine se ocupa de editatarea programului de lucru de pe google ar trebui concediat, am venit degeaba 50 de kilometri ca sa ridic un produs doar sa constat ca este inchis, in conditiile in care pe google scria cu totul altceva.
Radu George Oprea
Radu George Oprea1 an în urmă
NEONAZIȘTI , APLICĂ CEVA CE ESTE NUL DE DREPT!
Pedro don pedro
Pedro don pedro1 an în urmă
Ofer doar o stea pentru lipsa de implicare a angajaților față de clienți, toată lumea este așa de superficială, înfumurată, efectiv ai impresia că te adresezi unor roboți,...degeaba au parte de multă tehnologie în jur și totul pare să fie perfect aranjat,ordonat,pus la punct, căci pe cealaltă parte angajații sunt lipsiți de orice urmă de umanitate.
Horace Daniels
Horace Daniels2 ani în urmă
Am fost să ridic o comandă plasată online, totul a decurs rapid: achitat produs la casierie, mers la pultul de ridicat comenzi cu bonul, preluat cutie, plecat. Totul în max 5 minute, cu tot cu așteptat după alți clienți. Garanția a venit prin e-mail în același timp. Deși nu mi s-a părut să fie mulți clienți în showroom, parcarea dedicată acestuia era complet plină; din fericire s-au mai găsit locuri în aceeași curte, "la vecini" 🙂
Rafael Szilagyi
Rafael Szilagyi2 ani în urmă
Curierii au vrut doar contra cost, sa urce masina comandata, si sa o coboare pe cea din programul, rabla, spunand ca 100 de lei ma costa deranjul de a-si face treaba. Comanda a fost peste o anumita suma, unde firma pretinde si serviciul de a oferi astfel de transport.
Nu recomand. Atitudine si neprofesionalism.
Numa bile!
Locații recomandate