/Timis/Optica

Interoptik S.R.L.

Strada Surorile Martir Caceu 39, Timișoara 300568, România

Interoptik S.R.L.
Optica
4.1
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6VW+M7 Timișoara, România
+40 256 244 882
interoptik.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian florin Popa
Cristian florin Popa2 ani în urmă
Excelent !
Andrei Marinescu
Andrei Marinescu4 ani în urmă
Aș fi dat minus o stea, dacă s-ar fi putut. Comandam lentile de la ei, până au devenit atât de aroganți că nu le mai ajungeai cu prăjina la nas. Montaje slabe, câteva rame rupte....Vina era întotdeauna a noastră... Am rupt colaborarea după ce n-au vrut să-mi monteze lentilele de altă proveniență și mi-au trimis coletul înapoi. Reprezentantul de pe Oltenia un îngâmfat plin de el și un nătărău...Concluzie: Optic Partner București și Bavaria Brillen, mult peste ei la capitolul lentile și montaj. Niciodată nu aș mai comanda lentile de la ei!
Nuta Ciprian
Nuta Ciprian6 ani în urmă
Am fost să-mi cumpăr prima mea pereche de ochelari într-o sâmbătă. Deoarece sunt o persoana pretențioasă, mi-am incercat de foarte multe ori modelul de rame(800 lei) pe care m-am decis să-l cumpăr. Joi, când am fost să-mi ridic ochelarii, SURPRIZĂ! Ramele ochelarilor semanau, dar nu erau ramele alese de mine!!! După ce au tot încercat să mă convingă (într-un mod foarte agresiv!) că acelea sunt ramele alese de mine, și că trebuie să plătesc tot felul de manopere și noi lentile dacă vreau alte rame( ramele alese de mine încă erau la vânzare în magazin), am decis să-mi cer banii înapoi. Am primit banii, dar într-un mod ffff penibil! Aveți mare mare grijă cu cele două doamne de acolo, faceți poze la codul de rame, înregistrați discuțiile cu ele, pt că după aceea se transformă în țigănci. Mai aveau puțin și mă făceau prost cu soția de față ( a fost cu mine și când i-am comandat și i-a vazut și ea f bine) la fel cum fac bișnițarii in piață când îți dau parfum contrafăcut drept original. NU RECOMAND!!!
Mircea Dumitrache
Mircea Dumitrache6 ani în urmă
Specialiști în lentile oftalmice!
Adrian Girbovean
Adrian Girbovean7 ani în urmă
Rama de ochelari comanda a fost una de o calitate excelenta și am fost foarte multumit. Am comandat și lentile la ramele achizitionate, dar nu am putut remarca diferenta fata de celalalte lentile incercate pana in prezent pentru a se justifica diferenta mare de pret.
Alin H.
Alin H.7 ani în urmă
Recomand
Rondrygo Don
Rondrygo Don2 ani în urmă
Aparatul de măsurat ochii nu le mergea au spus ca ochii mei au o problemă gravă 😄 după care o domnișoară a zis sa ma testeze cu lentile după rețeta ochelarilor pe care ii purtam mi-a pus niște lentile nu vedeam absolut nimic domnișoara respectiva nu stia nici măcar sa citească dioptriile, f profesioniști.
Dupa care imediat am mers la alta optică și totul a decurs super normal mi-am făcut ochelari fără probleme.
Aveți grija unde mergeți.
IOAN DORIN LINA
IOAN DORIN LINA2 ani în urmă
Dacă este 10 stele , mai vorbim !
Locații recomandate