/Timis/Optica

Hotel Perla Timisoara

Strada Protopop George Dragomir 9, Timișoara, România

Hotel Perla Timisoara
Optica
4.3
714 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6RH+W6 Timișoara, România
+40 256 203 100
hotelperla.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Eugen Radulescu
Eugen Radulescu2 ani în urmă
Foarte tare locatia ,merita cele 4 stele ,localizare buna fata de centru ,poate un pic de atentie la micul dejun care usor saracacios,revomand cu caldura.
Norel Moise
Norel Moise2 ani în urmă
Camera buna, personal de hotel bun ..in schimb cei de la restaurant, mai bine l-ar închide..O lene și o indolență crasă!
Ioan Florin
Ioan Florin2 ani în urmă
Am oferit 4 stele din 5 din cauza micului dejun. Micul dejun poate fi mai bogat și diversificat. În rest locație este buna, liniște și aproape de centrul orașului. Camere spațioase și curate. Personal amabil. Parcare auto destul de mare. Vara este un avantaj piscina și terasa. Am stat la acest hotel msi bine de 10 ori cu ocazia deplasărilor de serviciu. Recomand.
Leon Tarau
Leon Tarau2 ani în urmă
Am făcut rezervare telefonică. Mi s-a spus un preț, mai mic cu 10 procente decât cel afișat în oferta pe booking. Ok, am zis să plătesc direct și nu via Olanda Am incercat să plătesc când am ajuns. Am fost lămurit sa nu o fac. Poate cine știe vom mai consuma ceva. Credeam că avem în camera ceva. Era ceva, un frigider gol. Doua zile mai târziu prețul era dublu. Mi s-a spus că așa e cu bonuri de vacanta. Sa trecem însă de asta. Camera ok, minimalista, relativ curata, serviciile de curățenie ok...dar foarte cald, iar aerul condiționat este o gluma. Eventual adaugi caldura. Cireașa de pe tort, micul dejun. O imagine dezolanta, de sărăcie lucie. In doua zile deși era bufet suedez, pe masa am găsit una, doua felii salam, două bucăți brânză și doua felii de pâine...mai mari decât o monedă de 50 de bani. Trei feluri de dulceață și unt întregeau un tablou suprarealist din perspectiva culinara. Am zis că avem noi ghinion, pentru că am ajuns mai tarziu și, a doua zi, am cerut daca se poate ceva mai multe mezeluri și dacă se poate și niște legume. După cinci minute de așteptare au sosit pe masa alte trei felii de șuncă și două de salam. Din cel mai ieftin posibil...am renunțat. Per total, standarde departe de un hotel de trei/patru stele...
Liviu O
Liviu O2 ani în urmă
Un hotel foarte bun. Camera mare cu dotari standard. Liniste. Patul are o saltea foarte confortabila chiar daca unora o sa li se para cam moale. Mie mi-a placut ca a fost asa. Baia cu dus, avea si bideu. Curatenie. Prosoape schimbate zilnic, de asemenea si refacerea patului. Am stat doua zile. Micul dejun generos. Erau destule lucruri dintre care sa alegi si iti faceau omleta sau ochiuri daca doreai. Personalul amabil dar si discret. Poate o refacere a unor elemente din baie care pareau putin cam vechi dar erau intr-o conditie foarte buna. Exista si piscina dar eu am fost cand nu era deschisa. Erau vreo 10 grade afara :)
Cristea adrian
Cristea adrian2 ani în urmă
Curat, liniștit, zonă bună (nu prea departe de centru), personal amabil
Sergiu Posea
Sergiu Posea2 ani în urmă
Conditii, curatenie, personal amabil!
Cata Mihai
Cata Mihai2 ani în urmă
Hotel frumos, camere mari si aerisite cu bai mari. Personal ok. In schimb mancarea nu este la nivelul asteptarilor, adica este putina si nu foarte buna la gust. Ma asteptam mai multe de la un hotel de 4 stele la nivelul restaurantului. Parcarea la limita. In rest este foarte ok, pozitinionare într-o zona linistita si ju este deloc galagie, doar de la aparatul de aer conditionat care da si caldura si face galagie, destul de enervanta noaptea. Ca sa fie perfecta camera ii mai lipsea un balcon. Patul este perfect. Priza prea departe de pat. Minibar gol. Cand am fost eu nu era dezinfectant la parter si nu interesa pe nimenj daca se poarta sau nu masca. O zi nu a fost nimeni la receptie.
Locații recomandate