/Timis/Optica

Optica Basic Vision Timisoara

Bega Shopping Center – Parter, Strada Carol Telbisz 3, Timișoara 300001, România

Optica Basic Vision Timisoara
Optica
4.3
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64J+66 Timișoara, România
+40 745 616 251
basicvision.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Chris T. Roll
Chris T. Roll2 ani în urmă
Servicii impecabile, de la diagnostic de dioptrii pana la finalizarea comenzii. Personal implicat, atitudine prietenoasa. Ramele si lentilele sunt de o calitate f. buna. Recomand.
Silvia I
Silvia I2 ani în urmă
Nu recomand. Am primit ochelarii cu zgarietura pe lentila, iar lentilele parca sunt taiate de niste incepatori. Lentila nu urmeaza intocmai rama, ramanand goluri vizibile pe alocuri. Plus slefuire lentila pe margini mai adanca in multe locuri. Pentru preturile practicate, ar fi trebuit sa fie impecabili. In plus, fara sa fiu intrebata cand au facut factura, desi eram acolo, au pus cele mai scumpe lentile - Hoya, care sunt execrabile. Se murdaresc usor si se curata greu.
Miruna Tadeea Neagu
Miruna Tadeea Neagu2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită! Servicii de bună calitate! Personalul se implică foarte mult în alegerea potrivită pentru confortul și calitatea vederii dumneavoastră. Recomand cu încredere!
Roxana Fogas
Roxana Fogas3 ani în urmă
O experienta minunata in magazin. Personal calificat, care te ajuta si te indruma sa alegi produsul perfect pentru tine. Am dat de produse de calitate si reduceri substantiale.
Top Solution Center
Top Solution Center3 ani în urmă
Recomand. Au ochelari de calitate și servici complete. Am apelat la produsele și serviciile lor ata eu cât și prieteni mei..
Alina Anghel
Alina Anghel2 ani în urmă
Super calitate si super preturi! Recomand atat serviciile de optometrie cat si cele de consultanta in privinta alegerii ramelor si lentilelor! Recomand!
Dan Vlase
Dan Vlase2 ani în urmă
Recomand, mereu am avut parte de servicii impecabile si produse pe masura. De 2 ani apelez la ei, mi-am facut ochelarii la ei, la fel si sotia, suntem foarte multumiti!
Mihaela Tudoroniu
Mihaela Tudoroniu2 ani în urmă
Lipsiti de profesionalism angajatii/ superiorul, calitate foarte proasta a lentilelor.
Locații recomandate