/Prahova/Optica

Rhein Vision

5, Strada Bruxelles Street, Comuna Ariceștii Rahtivani 107025, România

Rhein Vision
Optica
4.7
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WVXW+HQ Comuna Ariceștii Rahtivani, România
+40 344 226 100
rhein-vision.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Prisma Opticmedical
Prisma Opticmedical4 ani în urmă
Colaboram cu Rhein Vision de 5 ani si putem spune ca atat noi cat si clientii nostri suntem foarte multumiti de calitatea produselor. Gama foarte variata de lentile in orice indice sau tip de material ne ajuta sa oferim clientilor nostri optiunea de a alege solutia cea mai potrivita pentru nevoile lor! Profesionalismul, flexibilitatea si calitatea serviciilor, atentia la detalii si nevoile clientilor... ne motiveaza sa mentinem aceasta colaborare.
Toma Popa
Toma Popa4 ani în urmă
Rhein Vision dovedeste ca si romanii pot fi competitivi intr-o piata a lentilelor suprasaturata. Am selectat anumite produse din portofoliul lor care nu au concurent ca si raport pret calitate. Printre avantajele lor: promptitudinea in livrare, raport pret/ calitate pe stocuri si comenzi de fabrica mai bun decat la multi altii, domenii de stoc extinse, acoperirea rapida a solicitarilor de garantie. Recomand!
Elena Daniela Bradea
Elena Daniela Bradea4 ani în urmă
Produsele sunt de calitate, lentilele Rhein Vision au un raport foarte bun calitate/pret, clientii nostri sunt foarte multumiti, si noi de asemenea. Serviciile sunt ireprosabile, de la call center pana la reprezentantul nostru zonal Puiu Bogdan, avand o colaborare foarte reusita! Recomand!
Mirela Gianina Lavinia Lupo
Mirela Gianina Lavinia Lupo4 ani în urmă
Colaborarea cu Rhein Vision este foarte bună atât pentru Lentilele Monofocale cât și pentru cele Multifocale de peste 6 ani. Sunt foarte încântată de eficiența și pregătirea angajaților cu care soluționez și cele mai personalizate comenzi de Ochelari. Varietatea tipurilor de tratamente aplicabile Lentilelor acoperă necesitățile vizuale cele mai complexe și exigente. Ramele de Ochelari comercializate de Rhein Vision au o bună calitate și un design plăcut și mereu în actualitate.
OpticalLens Adriane
OpticalLens Adriane4 ani în urmă
RHEIN VISION ne-a oferit in permanenta experiente optimizate si personalizate,atat pentru profesionistii din domeniul vederii, cat si pentru purtatorii de ochelari. Calitatea lentilelor si a ramelor de vedere nu se rezuma la produse, calitatea inseamana servicii atente pentru o experienta a clientului de exceptie.MULTUMIM RHEIN VISION!
Ionut Paunescu
Ionut Paunescu4 ani în urmă
Colaborarea cu Rhein Vision este una impecabila! Profesionalismul lor face diferenta! Raportul calitate pret este unul foarte bun. Montajul este promt si de calitate. De mentionat numele doamnei Elena, care ne-a ajutat in orice situatie! Recomand cu drag.
Optical Med
Optical Med5 ani în urmă
Multumim echipei Rhein Vision pentru  priceperea, promptitudinea, seriozitatea si amabilitatea - intr-un cuvant profesionalismul de care au dat dovada pe tot parcursul colaborarii noastre, colaborare care va continua si pe viitor. Recomandam cu caldura Rhein Vision ca fiind un partener foarte serios si pe care te poti baza.
Florin Macri
Florin Macri2 ani în urmă
Foarte dezamagit!
Am citit recenziile de mai sus si majoritatea sunt cabinete oftalmologice, nu pacienti ca mine, care de multe ori lasa de la ei si se orienteaza catre alte cabinete desi poate au aceeasi soarta.
Am facut o pereche de ochelari progresivi ” cu de toate” cum se spune, helio+ultra, total 1600 de lei si purtati fara toc intr-o jacheta timp de 5-6 ore unde era o emblema s-au zgârâiat exact in dreptul retinei si nu mai pot fi folositi!
Raspunsul firmei a fost ca trebuiesc lentilele schimbate! Serios ? Dupa 4 luni de folosinta si la pretul specificat mai sus? In acel buzunar am avut si telefonul, care nu a avut nimic, desi l-am folosit pe timpul cat am avut si ochelarii, deci se poate ca si telefonul sa fi nimerit cu ecranul pe acea emblema. Eu nu cred ca aceste lentile isi merita banii, nu aveau voie sa se zgârâie atat de usor! Am vechea pereche de ochelari facuta cu 7 ani in urma, no name, si care acum de nevoie îi folosesc, desi nu ma mai ajuta prea mult dioptriile, si au trecut prin multe, si scapati pe jos si alte conditii grele si nu sunt atat de sensibili.
Asa ca cu parere de rau dar voi face antireclama acestei marci la oricine aduce discutia de ochelari, fiind si cadru medical.
Locații recomandate