/Maramures/Optica

Telekom

Bulevardul Unirii Nr. 14, Baia Mare 430272, România

Telekom
Optica
3.3
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH39+F4 Baia Mare, România
+40 262 206 232
telekom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liviu Pitulec
Liviu Pitulec2 ani în urmă
Fetele își fac bine treaba. Sunt amabile cu clienții și rezolvă neînțelegerile într-un timp destul de scurt. Dau sfaturi bune pentru clienți și au o fire liniștită.
Paul Cojocaru
Paul Cojocaru2 ani în urmă
Angajați amabili.Nu am așteptat mult.Sunt mulțumit..
MIhai Chiodean
MIhai Chiodean2 ani în urmă
Schimbat programul pe site ca merge lumea de pomana pana acolo si magazinul de la 5 e inchis
Robert Ludvig
Robert Ludvig2 ani în urmă
Pentu o factura platita in avans am fost deconectat trei luni la rand. De fiecare data a trebuit sa le dovedesc ca factura e platita. A doua neplacere a fost la programul de tv. Nu primeam semnal si au gasit tot felul de scuze ca e cablul hdmi, dupa ce am schimbat cablul ca e televizorul defect. Am instalat alt televizor, desigur tot nu a functionat. Dupa aprox 30 de minute a pornit di a functionat fara probleme, desigur dupa parerea lor tot la mine e problema. Dupa terminarea contractului renunt la serviciile lor fara nici o discutie.
Daniel Bilan
Daniel Bilan4 ani în urmă
Am venit pentru a solicita inlocuirea unui SIM si doamnele nu au vrut decat sa-mi faca abonament,lucru de care nu eram interesat. In trecut, cand am sunat sa reziliez un contract,mi s-a propus ca imi maresc viteza la date,lucru pe care reteaua nu il permitea.
Bogdasen
Bogdasen5 ani în urmă
Oribil frtlm lasa-ma-n slbz îmi cade netu la 1 e ora 19 imd și tot nu răspundeți sau rezolvați ceva, pai ce slbz sarpemiu nu pot sa joc wn cu băieții că eu am net de la Telekom fmm ping 50 in Romania auzi domnule zici că mă joc din Brazilia, nici după 24 de ore pe ceas că cronometrez nu rezolvați problema, incompeteni și cu asta am spus tot.
Cassian
Cassian2 ani în urmă
Internet slab, foarte slab. Inclusiv la viteza mai mare, pe contract
Anamaria Oancea
Anamaria Oancea2 ani în urmă
Nu mi place sa plătesc facturile pentru serviciile oferite. La început am avut mai multe canale TV. Acum trebuie sa plătesc în plus pentru sport. Nu mai am HBO. Și factura tot același total are. Îmi place service ul de la Telekom. Sunt prompți când îi solicit.
Locații recomandate