/Bucuresti/Optica

Optinostra

Bulevardul Regina Maria 29, București 040122, România

Optinostra
Optica
4.9
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3CR+WV București, România
+40 735 222 555
optinostra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristi R
Cristi R2 ani în urmă
Mulțumim mult doamnelor Daniela Panduru și Dorina Nicolae pentru consultație, precum și pentru sprijinul deosebit în alegerea lentilelor și a ramelor pentru ochelari! Nota 10!🤗❤❤
Scmihaita
Scmihaita2 ani în urmă
Apelez la serviciile Optinostra de câțiva ani buni (cred că aproximativ 10 ani) și de fiecare dată am fost extrem de mulțumit.
Din cauza problemei de vedere sunt nevoit să reînnoiesc ochelarii o dată la 2 ani (chiar anual în unele situații), așa că sunt un client constant. La fiecare interacțiune am trăit senzația unui client VIP și am primit cele mai bune sfaturi (chiar și dpdv estetic, nu doar medical), de aceea am deplină încredere în recomandările primite de la Daniela Panduru.
Pentru mine contează foarte mult faptul că soluțiile pe care le găsesc la Optinostra (mă refer în primul rând la tipul de lentilă - eu având nevoie de cele cu factor mare de subțiere, dar nu în ultimul rând și la aspectul și calitatea ramelor) se pliază de fiecare dată pe bugetul pe care mi-l propun.
Dar poate la fel de mult ca un diagonostic corect și un produs optim calitate-preț, contează atitudinea amabilă, de prietenie chiar, pe care am întâlnit-o aici.
Felicitări!
Ciprian Ursu
Ciprian Ursu2 ani în urmă
Am apelat de doua ori la serviciile Optinostra, pentru doua perechi de ochelari de soare. In ambele cazuri, serviciile au fost ireprosabile, termenul de livrare a ochealrilor facuti pe comanda a fost de 2-3 zile, iar personalul extrem de prietenos si acomodant. Recomand Optinostra fara rezerve, niste profesionisti adevarati si oameni frumosi!
Daniela Bilaniuc
Daniela Bilaniuc2 ani în urmă
Recomand Centru Oftalmologic Optinostra!
Am fost cu mama la control oftalmologic, acuzând slaba vedere la distanta . Dr Nicolae i- a descoperit cataracta senila ochiul drept. Spre surprinderea mea ,imediat a sunat un coleg de la spitalul Militar. Ce vreau sa subliniez :problema depistata ..problema rezolvata.
A programat-o pe mama la spital ,nu la un centru particular ,unde majoritatea o fac, pentru operație.
Multumesc! Mergeți cu încredere, sunt cadre medicale dedicate.
Ioana Bolintis
Ioana Bolintis2 ani în urmă
Cand vrei sa vezi lumea cu alti ochi, cand vrei sa vezi clar, limpede si sa arati chic, mergi la Optinostra. Ai sa traiesti o experienta unica. Esti in mijlocul unor prieteni, care te trateaza regeste, care te trateaza cu o cafea si-un zambet pana-ti vine randul, care iti explica cum sa iti protejezi ochii, care te te rasfata cu sfaturi utile si-ti ofera servicii de cea mai buna calitate. Cand iti alegi rama...mergi pe mana lor, a fetelor de la Optinostra. Nu dau gres niciodata. Sigur se vor intoarce capete dupa tine cand ii porti cu gratie! Sa fii sigur/a ca aici gasesti lentile de calitate, preturi accesibile, rame in trend, un personal supercalificat care tine cont de orice detaliu si orice dorinta.
Nu rata ocazia de a face cunostinta cu profesionistii Optinostra!
Cu ei...te vezi mai bine!
Oana Tutunaru
Oana Tutunaru2 ani în urmă
Sunteți cei mai buni, Optinostra! Am mers pentru prima oară la recomandarea unei prietene și de 11 ani tot împreună! Aici am mereu parte de profesinalism și cele mai bune servicii! Se respecta toate măsurile împotriva Covid 19. Recomand cu încredere.
Tina Buciu
Tina Buciu2 ani în urmă
Atitudine prietenoasă, zâmbete, voie bună și, în primul rând, sfaturi profesioniste pentru pacienți și marfa de calitate!
Mi-am făcut ochelari la Optinostra acum 5 ani și acum am revenit cu drag pentru o nouă pereche!
Recomand cu încredere!
Marius stan
Marius stan2 ani în urmă
Folosesc de ani de zile produsele Optinostra !! Am ales sa beneficiez ( si sunt fffff incantat si multumit) de serviciile celor de la Optinostra . Mereu atenti la detalii, mereu intelegatori la nevoile celor cu probleme, cu o tehnologie moderna,profesionisti dar mai ales....deschisi si umani !!! MULTUMESC OPTINOSTRA.....datorita voua ,noi ,cei cu probleme...vedem viata mult mai frumoasa <3 :) !!!!
Locații recomandate