/Bucuresti/Optica

Magazin IOR S.A

Strada Bucovina 4, București 030393, România

Magazin IOR S.A
Optica
3.5
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5H3+XH București, România
+40 21 324 5124
ior.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirica Bogdan
Mirica Bogdan2 ani în urmă
In trecut pe la varsta de 8, IOR mi-a gresit ochelarii, insa cand am auzit ca fabrica mai traieste si fabrica incontinuare ochelari si din cauza pretului practicat de corporatistii scarbosi la genul meu de ochelari am zis -asta- este ma duc la IOR. Eu am un strabism din nastere si un astigmatism, operat in 1986 si am nevoie de ochelari cu lentile heliomate, subtiate si protectie UV pentru ca in cei 39 de ani de viata am capatat si o fotofobie. La corporatistii scarbosi acest gen de ochelari costa 2500 astazi, acum 4 ani costau 1600, iar cu 8 ani in urma 2400 lei, cu lentile Zeiss.E, IOR a executat astfel de ochelari la un pret de 1300 lei, cu lentile italienesti -Lenti-Italy care nu difera cu nimic fata de Zeiss.Eu cred ca ar trebui toti sa renunțăm la corporatistii scarbosi care ne ademenesc in Mall si mai nou in cartiere cu marketingul lor, profitand de snobismul si comoditatea noastra si sa ne indreptam spre IOR sa dam fabricii un nou suflu.Intr-adevar au program de gravida la magazin, 9-17, de luni pana vineri, dar daca ar creste comenzile cred ca si ei ar schimba programul si ar diversifica gama de rame care este limitata.
Adrian Gabriel Verdes
Adrian Gabriel Verdes2 ani în urmă
Am comandat la ei o pereche de ochelari. Ramă și lentile cumpărate de la ei. Defect de montaj recunoscut și de ei. Tergiversare in rezolvarea problemei. Timp pierdut, drumuri făcute pentru a încerca rezolvarea problemei. Nu recomand. Profesioniștii din IOR s au pensionat. A rămas doar numele, de renume au ei 'grija'.
Me Silvia
Me Silvia2 ani în urmă
Rame dragute si ieftine(singurul lucru bun). Lentilele organice asferice sunt horror, se vede extrem de neclar la periferia lor, e bine doar daca te uiti drept. I-am spus asta si s-a facut ca ploua ca e totul bine, i-a "remasurat" si a zis ca sunt corect facuti.
Pentru alte tipuri de lentile poate or fi ok...
N-am banuit ca sunt atat de jalnice, n-am mai avut probleme pana acum.
Mai dureaza si 2 saptamani sa ii faca... M-a mai si chemat de 2 ori pt ca nu stiu ce gresise la suma de plata...
Andreea Iordache
Andreea Iordache3 ani în urmă
Florentina Niculescu
Florentina Niculescu4 ani în urmă
Foarte neserioși! Am făcut acolo o pereche de ochelari cu lentile și in mai putine un an s-au zgâriat ambele lentile identic. Bag mâna in foc ca nu le-am zgâriat eu pt ca ca zgârieturile erau concentrice, identice și in același loc pe ambele lentile. Când am fost acolo sa le duc in garanție, au dat vina pe mine și când le-am arătat ca nu am cum eu sa le zgârâii așa de identic, tot pe mine au dat vina și nici nu au dorit sa arunce o privire sa vadă despre ce e vorba. Am crezut ca pe piața sunt doar exagerate prețurile și aici sunt prețurile normale, dar calitatea lasă de dorit. Nu recomand! Nu va zgârciti pentru propii ochi. Voi Adauga și o fotografie cu ochelarii când voi ajunge acasă. (O luna)
Octavian Stanciu
Octavian Stanciu4 ani în urmă
Calitate excepțională, iar prețurile foarte bune. În special la lentilele produse de fabrica!!!

Magazinul se află la intrarea/poarta fabricii
Ionel Costache
Ionel Costache4 ani în urmă
Cristina Camelia Hanganu
Cristina Camelia Hanganu2 ani în urmă
Locații recomandate