/Bucuresti/Optica

Carrefour Colosseum

Șoseaua Chitilei 284, București, România

Carrefour Colosseum
Optica
3.8
6 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F2V8+G6 București, România
+40 374 174 600
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Mariana Petronela350 zile în urmă
Cel mai prost magazin! Am fost mereu la cumpărături si in alte magazine dar ca la voi la nimeni. De la Case self service pana sus totul prost! Eu nu stiu dc le mai tine.ti deschise odata ce nu aveti oameni. Am vrut sa imi scanez produsele cu aplicația Crf iar casele erau inchise. De ce ati mai introdus acele case daca nu sunteti in stare de ele? Legat de angajatii de la electrocasnice..cum se zice la bancul de vanzare,bancul de vanzare nu este in depozit,desteptilor! Am rugat un sef sau manager de echipa sa ma ajute cu un produs si habar nu avea unde se afla! A trebuit sa sune pe colegul de la raion ca sa imi arate produsul exact. Rusine! De ce mai sunteti pusi acolo sefi si pe ce, si ce cauza ,ca habar nu aveti de voi. Dezamagita total!!
George Radler
George Radler2 ani în urmă
La intrare ești verificat dacă ești vaccinat.
Apoi, nimeni nu te mai întreabă de ce nu porți masca corect.
E un supermarket cu pretenții unde, odată intrat beneficiezi de toată libertatea(cam ca la "țară").
Otto
Otto2 ani în urmă
Eu zic sa închideți și lumina, eventual tot Mai bine, daca ați oprit toate frigiderele cu băuturi și mergeți pe sărăcie...a economie cica. Toate scoase din priză..o sticla de apa, suc, bere nimic rece și 3 din 3 consilieri mi-au confirmat că le-ați oprit pentru economie. Macar scoateți produsele din frigidere 🤢🤢🤢 mai aveți de învățat de la alții mai buni 💩🤢🤢
Remus Popescu
Remus Popescu2 ani în urmă
Produse de o calitate indoielnica de cele mai multe ori.
Raionul cu legume si fructe e ca un buncar.
Personal foarte slab pregatit, unii sunt chiar agresivi cu clientii.E o tantica la mezeluri care aproape te ia la bataie.
Stan dorina
Stan dorina2 ani în urmă
Complexul este in reorganizare dar nu este dersnjant ptr cumparatori, se observa o lipsa de produse cantitatv nu numeric dar si o preocupare privind calitatea. Personalul este cum ne-am obișnuit mereu altul insa se vede o instruire in ceea ce privesc relatiile cu clienții. Pe ansamblu e civilizat.
Marius Teodorescu
Marius Teodorescu2 ani în urmă
Din partea mea va doresc faliment fericit asta meritati cu produse ce arunca alte tari aduceti in romania ca la romani merge orice sper sa nu mai aveti clienti toate supermarketurile mari voi,kaufland,lidle,penny mega
Vio Barbu
Vio Barbu2 ani în urmă
Cam multa harababura la raionul de confecții, în rest ca și în celelalte magazine Carrefour, curățenie, amabilitate și cel mai fain, preturile de pe raft chiar coincid cu cele de pe bon.
Luc 7
Luc 72 ani în urmă
Dacă persoana de la casa expres nu este în măsură să îți răspundă la o întrebare simplă și îi ceri să cheme pe cineva mai calificat, riști să fi bruscat și dat afară, fără cumpărăturile tale de niște personaje cu figuri de bătăuși, pușcăriași sau criminali de la firma de pază, ca pe un luptător MMA, nu ca un umilit pensionar. Despre limbaj nu pot să repet cuvintele și injuriile, sub demnitatea umană!
Cristi Bolboaca
Cristi Bolboaca2 ani în urmă
Nu este foarte aglomerat.
Magazinul este bine aprovizionat și curat.
Parcarea este mare. Când am ocazia mă opresc cu plăcere.
Locații recomandate