/Bucuresti/Optica

TFiber

Strada Peroni 45, București, România

TFiber
Optica
4.9
117 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94R4+V4 București, România
+40 375 394 840
tfiber.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps TFiber
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Ivanescu Alexandru
Ivanescu Alexandru1 an în urmă
Sunt client T-Fiber de 16 ani, pe putin, si desi nu scriu des review-uri pentru companii si servicii, ultima experienta cu ei m-au determinat sa imi arat aprecierea.
Intai, vreau sa precizez ca in toti acesti ani nu am avut niciodata nici un fel de probleme, de orice fel de tip. Conexiunea a fost mereu excelenta, constanta, service-ul a fost mereu impecabil si foarte prompt, si intreaga echipa este extrem de profesionista si amabila. Viteza este de-a dreptul impresionanta, mult mai mare decat am nevoie ca utilizator obisnuit si mult peste ce aud de la prieteni care au alti providers)

(urmatoarea parte poate fi interesanta in cazul in care cineva intalneste o situatie similara)
Legat de cea mai recenta experienta de support:
De ceva vreme, cel putin 2 ani, mi se intampla sa pice conexiunea la net cand faceam download cu viteza mare sau cand foloseam aplicatii ce aveau nevoie mai intensia de net. Pierderea conexiunii dura putin si system tray nu aparea iconita cu calculatorul si triunghiul galben, ci acel glob pamantesc.
Am crezut initial ca poate hhd-ul face bottleneck, apoi am citit pe un forum ca ar putea fi o problema intalnita la placi Asus... solutia mea a fost sa limitez vitezele de download pentru toate aplicatiile pentru care puteam fac asta. Chiar si cu limitarea de maxim 20 MB/s aveam mai multa viteza decat un om obisnuit are nevoie asa ca considerat situatia rezolvata. Acum 5 zile, am cumparat Ghost Recon: Breakpoint, joc ce are nevoie constanta de Internet, chiar daca nu joc multiplayer. Acesta a fost momentul in care problema cu conexiunea a reaparut si nu putea fi rezolvata prin metoda de mai sus. Intr-o zi am jucat vreo 6 ore fara intreurpere, in alta zii nu puteam sa stau in joc nici 30 de min.
Am decis sa cer ajutor profesionist, cu ajutorul tehnicienilor de le TFiber am ajuns la suspiciunea ca problema ar fi de la cablul de Ethernet. A fost un diagnostic foarte rapid si m-au ghidat foarte bine sa le ofer informatiile cheie, avand in vedere ca nu ma pricep mai deloc in acest domeniu.
A doua zi, dimineata, unul dintre tehnicieni a venit, a confirmat faptul ca era de vina cablul, si l-a inlocuit. De 3 zile, ma joc Brakpoint cel putin 5-6 ore, fara nicio limitare de download la nici o aplicatie, si nu am mai avut nici o pb. imi pare rau ca am fost tantalau si nu am cerut ajutor de cand am observat prima data acele deconectari random.
Supportul tehnic a fost excelent si foarte rapid!
Mihai Botea
Mihai Botea1 an în urmă
De mare ajutor cu o instalare ceva mai complicata, foarte prompti si la o calitate excelenta. Viteza de internet este foarte buna, mult peste furnizorii clasici.
Irina Dumitrache
Irina Dumitrache1 an în urmă
Servicii de bună calitate. Suport tehnic și intervenții de maxima seriozitate. Recomand!
George Carlogea
George Carlogea2 ani în urmă
Sunt clientul acestei companie din anul 2007 si pot sa spun ca sunt ffff multumit de calitatea servicilor sunt foarte promti in orice moment in care am avut nevoie fie din cauza intenperilor sau a altor probleme, ei mau ajutat si au rezolvat problema imediat!!Nu mam gandit nici o sec sa schimb serviciile la o alta companie care este pe piata in romania!!TFiber sunt cei mai buni ma bucur de calitatea servicilor lor!!Va multumesc pentru tot profesionalismul vostru!!
Raluca Dumitrache
Raluca Dumitrache2 ani în urmă
Folosesc atat internet cât și televiziune de mult timp, este exact ce îmi doream de la o companie, fără probleme și fără incidente!! Mulțumesc Tfiber pentru serviciile bune prestate!
Nitu Laridana
Nitu Laridana2 ani în urmă
Folosesc serviciile de la Tfiber în 3 locații și sunt foarte mulțumită.
Probleme nu am avut nici cu internetul nici cu televiziunea.
Cele mai bune prețuri și oferte din zona.
Foarte prompți in rezolvarea problemelor.
Vă recomand din toate punctele sa folosiți serviciile lor.
Dascalu Alexandru
Dascalu Alexandru2 ani în urmă
Am reusit sa am si eu o problema cu netul in ultimii nici nu mai stiu cati ani, in 40 de min sa remediat. Suportul a fost impecabil. As da 6 stele dar nu pot
Dan Iorga
Dan Iorga2 ani în urmă
Am relationat cu multe firme de servicii internet. Experiente urate, cu timpi mari de asteptare pentru rezolvarea unor defectiuni, cu momente in care as fi mers direct sa "vorbesc" fata in fata cu respectivii operatori, amabilitate "made in Romania" etc. Nu este cazul si celor de la TFiber. Cu ei n-ai griji. Prompti, seriosi, amabili, calitatea serviciilor este ireprosabila. Imi pare rau ca n-au cei de la Google mai multe stelute de dat.
Locații recomandate