/Bucuresti/Optica

Edeloptics GmbH

World Trade Center, Piata Montreal 10, Entrance F, 1st Floor, Sector 1, Bucharest 011469, România

Edeloptics GmbH
Optica
2.4
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3G9+5M București, România
+40 31 229 5096
edel-optics.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 11–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentina ROSCA
Valentina ROSCA2 ani în urmă
Nu recomand.Am dat comanda de o pereche de ochelari de vedere si trebuiau sa fie livrati in termen de 3 saptamani.Inainte de termen cu cateva zile imi trimit e-mail sa imi zica ca nu pot onora comanda la timp din cauza furnizorului.Dupa 4 sapt in total le trimit e-mail prin care ii intreb daca mai dureaza si imi raspund ca comanda mea nu va fi onorata deloc si ma intreaba daca vreau sa anulez comanda,zic:normal ca o anulez de moment ce nu a putut fi onorata.In termin de 7 zile mi-au rambursat doar o parte din bani si acum dupa 3 luni inca astept plata diferenței.In acel moment mi-au spus ca imi pot dovedi ca mi-au rambursat întreaga suma si ca sunt intarzieri cu transferul banilor pt lentile.Dupa atata timp inca astept rambursul pt o lentila.
Gheorghe Axentioi
Gheorghe Axentioi2 ani în urmă
Nu recomand! Se trag banii de pe card, iar ochelarii nu mai ajung niciodată. Am trimis o grămadă de e-mail-uri, și la edel - optics, și la firma de curierat UPC. Mereu îmi spune ca destinatarul nu a fost găsit, dar nu m-a cautat nimeni. Țeapă cât casa! Nu cumpărați de la acești escroci!
Mihai petrut ciobanu
Mihai petrut ciobanu2 ani în urmă
Nu răspund la telefon pentru retur ,nu oferă banii înapoi pentru un produs care îl vei returna …țepari !!
Valentina Alexandru
Valentina Alexandru2 ani în urmă
NU RECOMAND! Am cumparat o pereche de ochelari. S-au tras banii de pe card, iar informatii privind livrarea comenzi nu au mai venit. Am sunat la call center si nu raspunde nimeni, am scris mail si nu am primit raspuns. Cred ca e o mare teapa!
Dumitru Dragos
Dumitru Dragos4 ani în urmă
Nu recoamd. Am comandat o pereche de ochelari pe 31.iulie 2019 a fost reprogramat de 2 ori si intr-un final am cerut sa fie anulata comanda si sa-mi returneze banii.Raspunsul lor pe mail- "Vă reamintim că în cazul cardurilor prepaid / de debit rambursarea poate dura până la 4 săptămâni, în funcţie de furnizorul de servicii bancare."
Maine se face octombrie si nu am primit nici banii si nici ochelarii de soare.
Antonia Raducanu
Antonia Raducanu4 ani în urmă
Am avut posibiltatea sa urmăresc coletul pe toată perioada livrării, acesta a ajuns mai devreme decât data stabilita, am schimbat cu ușurință și adresa de livrare. Produsul comandat este fără reproș.
Ale Ssh
Ale Ssh2 ani în urmă
Cea mai proasta companie cu care am avut contact. Am comandat un produs, l-am returnat, iar banii nu au fost returnati niciodata. Nu exista nici un reprezentant cu care sa vorbesti in limba romana, mi-au trimis un OP probabil fals. Am trimis zeci de mail-uri catre ei, nu s-a gasit nici o rezolvare a problemei, ulterior avand pretentia ca banca de care apartin sa ii sune pe ei sa faca o solicitare de transfer. Voi suna la protectia consumatorului sa le fac o reclamatie . Nu recomand sub nici o forma.
Claudiu Smarandache
Claudiu Smarandache2 ani în urmă
Nu recomand! Mi-au fost luati banii de 2 ori de pe card, iar comanda inca este in status "plata esuata". Inainte de comanda se specifica pe site ca ajung in 3 zile, iar dupa comanda au recalculat la 3 saptamani.
Locații recomandate